takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Βαζεις αλυσιδα και τους κλειδωνεις μεσα και ασε τους να κουρευονται. Στα του θεματος ,ο μπαρμπας προφανως εχει γερο βυσμα στο ΑΤ οπως και ανεφερα εξαρχης.Μυριζε η υποθεση.Ουτε δικαστικη αποφαση ,ουτε τιποτα. Αν οντως δεν ειναι τρολ η ιστορια, αν εχεις διαθεση μπορεις να τους γλεντησεις αγρια.Εγω προσωπικα θα το εκανα. Να παρει την δικαστική απόφαση στα χέρια του.. Να δει τι αναφέρει.. 1
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Θα ηθελα βασικα πολυ να το κυνηγήσω αν οντως γίνεται. Θα το ψαξω και λιγο παραπανω ομως πριν, και επισης δεν ξερω αν θα μπορω να πληρωσω δοκηγορους κλπ για να το κυνηγήσω. Με νοιαζει σιγουρα να μην πληρωσω την κληση σε αρχικο σταδιο γιατι ειναι 100 ευρω
tounion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Randroyl είπε Θα ηθελα βασικα πολυ να το κυνηγήσω αν οντως γίνεται. Θα το ψαξω και λιγο παραπανω ομως πριν, και επισης δεν ξερω αν θα μπορω να πληρωσω δοκηγορους κλπ για να το κυνηγήσω. Με νοιαζει σιγουρα να μην πληρωσω την κληση σε αρχικο σταδιο γιατι ειναι 100 ευρω θα βγαλεις και χρημα προχώρα λεμε 1
takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Randroyl είπε Θα ηθελα βασικα πολυ να το κυνηγήσω αν οντως γίνεται. Θα το ψαξω και λιγο παραπανω ομως πριν, και επισης δεν ξερω αν θα μπορω να πληρωσω δοκηγορους κλπ για να το κυνηγήσω. Με νοιαζει σιγουρα να μην πληρωσω την κληση σε αρχικο σταδιο γιατι ειναι 100 ευρω Καλά... Πάρε την δικαστική απόφαση πρωτα... Και βάλε φωτογραφία εδώ... Να την δούμε τι αναφέρει.. 2
Petros Electron Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, takoulou είπε Να παρει την δικαστική απόφαση στα χέρια του.. Να δει τι αναφέρει.. Αυτο ειναι και το πιο σωστο.. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε. Ο αστυνομικός δεν ειναι "χαζος" δεν θα βεβαίωνε κλήση αν δεν βασιζόταν καπου.. Οσο "δόντι" και να εχει ο πάππους, θα του λέγανε άπλα αυτό που ζητάς δεν γίνεται.. Παίρνεις αντίγραφο της απόφασης και συμβουλεύεσαι νομικό. Καλή τύχη εύχομαι και να σου σβήσουν την κληση. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Petros Electron 5 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Randroyl είπε Θα ηθελα βασικα πολυ να το κυνηγήσω αν οντως γίνεται. Θα το ψαξω και λιγο παραπανω ομως πριν, και επισης δεν ξερω αν θα μπορω να πληρωσω δοκηγορους κλπ για να το κυνηγήσω. Με νοιαζει σιγουρα να μην πληρωσω την κληση σε αρχικο σταδιο γιατι ειναι 100 ευρω Λες ότι θέλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω και να το κυνηγήσεις, από την άλλη όμως είπες ότι σου πρότειναν να σου δείξουν την απόφαση και αρνήθηκες... Επίσης δεν υπάρχει πρόστιμο της τροχαίας για παράνομη στάθμευση που να είναι 100€.
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ναι παιδια θα οαω να την πάρω και θα σας την ανεβασω εδώ
Petros Electron Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Randroyl είπε Ναι παιδια θα οαω να την πάρω και θα σας την ανεβασω εδώ Ωραίος, περιμένουμε (απο περιέργεια να δουμε τι λεει) και προσοχή στα προσωπικά δεδομένα. Πχ σε καποια φωτο βλεπω ενα αμαξι ασήμι στην πυλωτή φαίνεται η πινακίδα του.. Σβηστην, ποτε δεν ξερεις ο διάολος εχει πολλα ποδάρια λενε. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Τι σχέση έχει η δικαστική απόφαση (εάν υπάρχει κιόλας); Δεν βεβαιώνονται πρόστιμα βάσει δικαστικών αποφάσεων (πόσω δε μάλλον αστικών αποφάσεων), αλλά βάσει του ΚΟΚ. Ούτως ή άλλως στην κλήση επάνω δεν αναγράφεται η ΤΑΔΕ δικαστική απόφαση, αναγράφονται δύο νόμοι, εκ των οποίων ο πρώτος δεν αναφέρει κάτι για πρόστιμα και ο δεύτερος έχει καταργηθεί με μεταγενέστερο νόμο (και ο οποίος μεταγενέστερος έχει 110 άρθρα, αν θέλει ο ΟP μπορεί να ψάξει να βρει αν αναφέρει κάπου για παρκάρισμα σε ιδιωτικούς χώρους και αν όντως το πρόστιμο αυτό είναι στα 100 ευρώ). Επιπλέον, δεν μου κάθεται καλά αυτό που λέτε, ότι η Τροχαία δεν μπορεί να βεβαιώσει πρόστιμο σε ιδιωτικό χώρο. Δηλαδή πάω άμα θέλω στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο που είναι ιδιωτικό, το τελικιάζω και το πλακώνω στα χειρόφρενα και στα ανάποδα τιμόνια χωρίς να μου πει κανείς κουβέντα; Κάτι δεν κολλάει εδώ. 2 2
fytotech Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Χωρίς να έχω δει τη "δικαστική απόφαση" (δεν έχει κανένα νόημα αυτό αλλά ας πούμε πως υπάρχει), η τροχαία δε βάζει κλήσεις βάση αυτής. Είναι ρόλος της αστυνομίας. Οπότε 1000% έχεις το πάνω χέρι, ακόμα κι αν υπάρχει αυτή η μαγική "δικαστική απόφαση".
prototypegr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι σχέση έχει η δικαστική απόφαση (εάν υπάρχει κιόλας); Δεν βεβαιώνονται πρόστιμα βάσει δικαστικών αποφάσεων (πόσω δε μάλλον αστικών αποφάσεων), αλλά βάσει του ΚΟΚ. Ούτως ή άλλως στην κλήση επάνω δεν αναγράφεται η ΤΑΔΕ δικαστική απόφαση, αναγράφονται δύο νόμοι, εκ των οποίων ο πρώτος δεν αναφέρει κάτι για πρόστιμα και ο δεύτερος έχει καταργηθεί με μεταγενέστερο νόμο (και ο οποίος μεταγενέστερος έχει 110 άρθρα, αν θέλει ο ΟP μπορεί να ψάξει να βρει αν αναφέρει κάπου για παρκάρισμα σε ιδιωτικούς χώρους και αν όντως το πρόστιμο αυτό είναι στα 100 ευρώ). Επιπλέον, δεν μου κάθεται καλά αυτό που λέτε, ότι η Τροχαία δεν μπορεί να βεβαιώσει πρόστιμο σε ιδιωτικό χώρο. Δηλαδή πάω άμα θέλω στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο που είναι ιδιωτικό, το τελικιάζω και το πλακώνω στα χειρόφρενα και στα ανάποδα τιμόνια χωρίς να μου πει κανείς κουβέντα; Κάτι δεν κολλάει. Όσον αφορά τα πάρκινγκ του ΙΚΕΑ, αλλά και γενικώς σε σχεδόν όλα τα Σ/Μ, αν προσέξεις έχουν πινακίδα στην είσοδο που ναι μεν αναφέρει ότι εισέρχεσαι σε ιδιωτικό χώρο, αλλά επίσης και ότι ισχύει ο Κ.Ο.Κ. . Οπότε, σε γράφουν κανονικά. 4
fytotech Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι σχέση έχει η δικαστική απόφαση (εάν υπάρχει κιόλας); Δεν βεβαιώνονται πρόστιμα βάσει δικαστικών αποφάσεων (πόσω δε μάλλον αστικών αποφάσεων), αλλά βάσει του ΚΟΚ. Ούτως ή άλλως στην κλήση επάνω δεν αναγράφεται η ΤΑΔΕ δικαστική απόφαση, αναγράφονται δύο νόμοι, εκ των οποίων ο πρώτος δεν αναφέρει κάτι για πρόστιμα και ο δεύτερος έχει καταργηθεί με μεταγενέστερο νόμο (και ο οποίος μεταγενέστερος έχει 110 άρθρα, αν θέλει ο ΟP μπορεί να ψάξει να βρει αν αναφέρει κάπου για παρκάρισμα σε ιδιωτικούς χώρους και αν όντως το πρόστιμο αυτό είναι στα 100 ευρώ). Επιπλέον, δεν μου κάθεται καλά αυτό που λέτε, ότι η Τροχαία δεν μπορεί να βεβαιώσει πρόστιμο σε ιδιωτικό χώρο. Δηλαδή πάω άμα θέλω στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο που είναι ιδιωτικό, το τελικιάζω και το πλακώνω στα χειρόφρενα και στα ανάποδα τιμόνια χωρίς να μου πει κανείς κουβέντα; Κάτι δεν κολλάει εδώ. Με πρόλαβες. Τα ίδια έγραψα κι εγώ. Στο παράδειγμα που φέρνεις, πάλι η αστυνομία έρχεται. Δεν έχει δουλειά η τροχαία.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 8 minutes ago, prototypegr said: Όσον αφορά τα πάρκινγκ του ΙΚΕΑ, αλλά και γενικώς σε σχεδόν όλα τα Σ/Μ, αν προσέξεις έχουν πινακίδα στην είσοδο που ναι μεν αναφέρει ότι εισέρχεσαι σε ιδιωτικό χώρο, αλλά επίσης και ότι ισχύει ο Κ.Ο.Κ. . Οπότε, σε γράφουν κανονικά. Και ποιος θα βεβαιώσει το πρόστιμο; Η Τροχαία ή ο σεκουριτάς στην πόρτα; Η Τροχαία φαντάζομαι, επομένως μπορούν να σε γράψουν σε ιδιωτικό χώρο. 7 minutes ago, fytotech said: Με πρόλαβες. Τα ίδια έγραψα κι εγώ. Στο παράδειγμα που φέρνεις, πάλι η αστυνομία έρχεται. Δεν έχει δουλειά η τροχαία. Ναι οκ, δεν θα τα χαλάσουμε στο ποιος κόβει την κλήση, είτε η αστυνομία, είτε η Τροχαία σου βεβαιώνουν πρόστιμο που βασίζεται στον ΚΟΚ. Ο οποίος ΚΟΚ υποθέτω (χωρίς να παίρνω και όρκο), ότι θα ορίζει και το πως οδηγάμε, παρκάρουμε κλπ σε ιδιωτικούς χώρους.
tounion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Ο οποίος ΚΟΚ υποθέτω (χωρίς να παίρνω και όρκο), ότι θα ορίζει και το πως οδηγάμε, παρκάρουμε κλπ σε ιδιωτικούς χώρους. Κανονικά ΟΧΙ. Δεν εχει εφαρμογη ο ΚΟΚ σε ιδιωτικους δρομους ή ιδιωτικους χωρους 5
redmamba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ούτε η τροχαία θα ζητήσει ποτέ να δει τα σχέδια της πολυκατοικίας και τα συμβόλαια ιδιοκτησίας για να διαπιστώσει ποιες είναι οι θέσεις παρκινγκ και σε ποιους ανήκουν. Απλά αν την καλέσει κάποιος, καταγράφει το περιστατικό και μετά αυτός ο κάποιος μπορεί να το τρέξει δικαστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις