Randroyl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Νομιζω οτι εχετε και οι δυο δικιο, καθως η πρωτη μου προτεραιότητα ηταν και ειναι η κληση. Με το βοηθεια του δικηγόρου εκανα την συμπληρωματικη ενσταση οπου εγραψα αυτα που επρεπε (μου δωσατε απο εδω ιδεες και το ειδα και ο δικηγορος). Απο εκει και περα απλα περιμενω και αν δεν ακυρωθει θα λαβω παραπανω μετρα με τον δικηγορο. Απο εκει και περα, κατα οασα πιθανοτητα θα κυνηγησω και τον κυριο για να ξεκαθαρισω την κατασταση στην πυλωτη, οχι για να μπορω μα παρκαρω εκει το μηχανακι (λαθως οπως εχω πει πολλες φορες εχω αλλα μερη που μπορω να το αφηνω), αλλα επειδη βλεπω οτι μαλλον ο τυπας εχει κανει πολλες πουστιες και εκμεταλευεται ολη την πολυκατοικια 2
Apareglitos123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Randroyl είπε Νομιζω οτι εχετε και οι δυο δικιο, καθως η πρωτη μου προτεραιότητα ηταν και ειναι η κληση. Με το βοηθεια του δικηγόρου εκανα την συμπληρωματικη ενσταση οπου εγραψα αυτα που επρεπε (μου δωσατε απο εδω ιδεες και το ειδα και ο δικηγορος). Απο εκει και περα απλα περιμενω και αν δεν ακυρωθει θα λαβω παραπανω μετρα με τον δικηγορο. Απο εκει και περα, κατα οασα πιθανοτητα θα κυνηγησω και τον κυριο για να ξεκαθαρισω την κατασταση στην πυλωτη, οχι για να μπορω μα παρκαρω εκει το μηχανακι (λαθως οπως εχω πει πολλες φορες εχω αλλα μερη που μπορω να το αφηνω), αλλα επειδη βλεπω οτι μαλλον ο τυπας εχει κανει πολλες πουστιες και εκμεταλευεται ολη την πολυκατοικια . Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Randroyl είπε Νομιζω οτι εχετε και οι δυο δικιο, καθως η πρωτη μου προτεραιότητα ηταν και ειναι η κληση. Με το βοηθεια του δικηγόρου εκανα την συμπληρωματικη ενσταση οπου εγραψα αυτα που επρεπε (μου δωσατε απο εδω ιδεες και το ειδα και ο δικηγορος). Απο εκει και περα απλα περιμενω και αν δεν ακυρωθει θα λαβω παραπανω μετρα με τον δικηγορο. Απο εκει και περα, κατα οασα πιθανοτητα θα κυνηγησω και τον κυριο για να ξεκαθαρισω την κατασταση στην πυλωτη, οχι για να μπορω μα παρκαρω εκει το μηχανακι (λαθως οπως εχω πει πολλες φορες εχω αλλα μερη που μπορω να το αφηνω), αλλα επειδη βλεπω οτι μαλλον ο τυπας εχει κανει πολλες πουστιες και εκμεταλευεται ολη την πολυκατοικια Καλά, εξετάστε πρώτα με τον δικηγόρο αν και τι π...... ες έχει κάνει, και μετά κοιτάτε και πως θα τον κυνηγήσετε. 1
Randroyl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Καλά, εξετάστε πρώτα με τον δικηγόρο αν και τι π...... ες έχει κάνει, και μετά κοιτάτε και πως θα τον κυνηγήσετε. Ναι ακριβως αυτο, επειδη μπορει να μην εχει κανει και τιποτα κακο. Σε αυτην την περιπτωση ολα καλα.
Apareglitos123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν τυχόν αποδειχτεί ότι είναι νόμιμο το να τρυπάς τις κοινόχρηστες βάσεις της πολυκατοικίας για να βάλεις μπάρες, όταν με το καλό και πρώτα ο Θεός πλησιάζουν Χριστούγεννα, λέω να τρυπίσω όλες τις κολώνες της πυλωτής της πολυκατοικίας όπου διαμένω και βάζοντας χοντρές βίδες, θα κρεμάσω εκατοντάδες χιλιάδες λαμπάκια, γυρλάντες διάφορα στολιδια και τα συναφή.... Θα αράξω κι ένα Χριστουγενίατικο δέντρο στο κέντρο της πυλωτής, κι εαν κανάς περίεργος καλέσει την τροχαία για παράνομο παρκάρισμα, θα γίνουμε μπίλιες Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123 2
Maurikycli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, jmirko15 είπε Από αυτούς τους μπάτσους και εσύ ε; Οχι αλλά είναι γαϊδουριά να πιάνει ένα αυτοκίνητο 2 θέσεις
jmirko15 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε Οχι αλλά είναι γαϊδουριά να πιάνει ένα αυτοκίνητο 2 θέσεις Που είπα ότι πιάνει κάποιος 2 θέσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις