Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Mike532 είπε Σε ευχαριστούμε που μας έλυσες το πρόβλημα Μην ασχολείσαι με τον γέρο, δεν φταίει αυτός, το ότι νοικιάζεις διαμέρισμα στην πολυκατοικία δεν συνεπάγεται αυτόματα και το δικαίωμα χρήσης της πυλωτής. Πρόβλημα με τον παππού έχεις μόνο αν πήγες και πάρκαρες σε μέρος της πυλωτής, η αποκλειστική χρήση του οποίου έχει αποδοθεί σε αυτόν. Πραγματικα αν εχει χρηση αυτος δεν με νοιαζει να μην ξαναβαλω το μηχανακι εκει, και ο λογος που το εβαζα ειναι επειδη οπως το ειχα στο μυαλο μου απο παλια απο συζητησεις που ειχα ακουσει "παρκαρει οποιος θελει εκει". Σιγουρα δεν μπηκα σε βαθος να το ψαξω τι παιζει και σκεψου οτι το μηχανακι το εχω 5-6 μηνες μονο και δεν το παρκαρω εκει καθε μερα.
dimitris234 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Προφανως η πυλωτη εμφανιζεται στην πολεοδομια ως κοινοχρηστος χωρος αλλα ο εργολαβος πουλησε σε καποια διαμερισματα χωρο σταθμευσης. Αφου υπαρχει δικαστικη αποφαση καποιος αμφισβητησε τα διακαιωματα στη θεση σταθμευσης και πηγαν σε δικη οπου αναγνωριστηκε η ισχυς του συμβολαιου. Τωρα για την αρμοδιοτητα δε γνωριζω αλλα πιστευω οτι εγινε κληση στο 100 και αυτοι αποφασισαν. 1
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, dimitris234 είπε Προφανως η πυλωτη εμφανιζεται στην πολεοδομια ως κοινοχρηστος χωρος αλλα ο εργολαβος πουλησε σε καποια διαμερισματα χωρο σταθμευσης. Αφου υπαρχει δικαστικη αποφαση καποιος αμφισβητησε τα διακαιωματα στη θεση σταθμευσης και πηγαν σε δικη οπου αναγνωριστηκε η ισχυς του συμβολαιου. Τωρα για την αρμοδιοτητα δε γνωριζω αλλα πιστευω οτι εγινε κληση στο 100 και αυτοι αποφασισαν. Θα φανει αν ισχυει κατι τέτοιο
Stefanos683 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Randroyl είπε Για οποιον θελει μια περιληψη για το θεμα, θα βαλω εδω το κειμενακι που θα στειλω στη δικηγορο (θα κανει καποιες μικρες αλλαγες ο πατερας μου). Μπορειτε να προτείνετε και μερικες αλλαγες (κατα τις 7μιση θα παρει τηλεφωνο) Επισης στο τελος προσθεσα σε φωτογραφια την κληση και τον χωρο που εφαγα την κληση Στις 24/08/2022 το πρωί βρήκα μία κλήση στο μηχανάκι μου (από τις 23/08/2022), το οποίο είχα παρκάρει μέσα στην πιλοτή της πολυκατοικίας που διαμένω τα τελευταία 20 χρόνια. Το μηχανάκι ήταν μέσα και δεν ήταν κοντά σε κάποια είσοδο/ έξοδο ή σε πεζοδρόμιο. Πήγα στην τροχαία το μεσημέρι, και μου είπαν ότι ο χώρος εκεί είναι ιδιωτικό πάρκινγκ ενός κυρίου που είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην πολυκατοικία. Αυτό δεν το ήξερα, επειδή αν και όντως κάποιος έχει βάλει σήμανση ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα στον χώρο, αυτό που γνωρίζαμε όλοι οι ένοικοι και ιδιοκτήτες είναι ότι ο χώρος είναι κοινόχρηστος και δεν έχει την υποδομή για να γίνει πάρκινγκ. Πρόσθεσαν ότι κανονικά δεν επιτρέπεται να εισέρθουν σε ιδιωτικό χώρο για να δώσουν κλήση, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος τους έχει δώσει μία δικαστική απόφαση (μου την έδειξαν αλλά δεν έχω γνώση και δεν κατάλαβα τι λέει), η οποία δίνει στην τροχαία αρμοδιότητα να δίνει πρόστιμα σε όποιον παρκάρει στον χώρο του κυρίου. Επίσης μου είπαν ότι ο κύριος αυτός τους ενοχλεί κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια (μένει Αθήνα και κατεβαίνει για διακοπές), αλλά το θέμα της δικαστικής απόφασης είναι πρόσφατο. Εγώ δεν είχα ενημερωθεί για κάτι τέτοιο όμως. Έκανα ένσταση όπου έγραψα ότι ‘Είχα παρκάρει στην πιλοτή της πολυκατοικίας που διαμένω και από ότι με ενημέρωσαν εδώ στην τροχαία ο χώρος ανήκει σε έναν κύριο. Εγώ αυτό δεν το ήξερα και δεν θα ξαναπαρκάρω σε εκείνο το σημείο.’’ Την έδωσα και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν στο τηλέφωνο σε μερικές μέρες αν σβηστεί ή όχι. Μετά από συζητήσεις που έκανα, μου πρότειναν γνωστοί μου να ζητήσω αντίγραφο της δικαστική απόφασης. Πήγα στην τροχαία και μου είπαν ότι θα πρέπει να το συζητήσω με τον διοικητή την επόμενη μέρα, καθώς δεν έχουν το δικαίωμα να μου δώσουν αντίγραφο της απόφασης. Στις 25/08/2022 ξαναπήγα στην τροχαία για να συζητήσω το θέμα, συναντήθηκα σύντομα με τον υποδιοικητή της τροχαίας ο οποίος μου είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να μου δώσει την δικαστική απόφαση, αλλά μου είπε να κάνω αίτηση στο διοικητικό πρωτοδικείο, για το αν έχει λάβει απόφαση για τον κύριο που έχει τον χώρο του πάρκινγκ από το 2016. Επίσης να μαζέψω όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε σε περίπτωση που θιγόμαστε οι ένοικοι/ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, να κάνουμε μήνυση στον κύριο. Να ενημερώσω επίσης, ότι πριν την κλήση δεν μου έκανε κανένας παράπονο, ούτε με επικοινώνησε να απομακρύνω το όχημά μου. Επίσης δεν αναγράφεται στη σήμανση που έχει τοποθετηθεί, ούτε κάπου στην είσοδο κάτι σχετικά με δικαστική απόφαση που να ενημερώνει τους ένοικους ότι αν κάποιος παρκάρει στο χώρο θα τον γράψει η τροχαία. Τέλος, μετά από σχολιασμό τρίτων προσώπων που είδαν την κλήση, παρατήρησαν ότι: -Είναι σε παλιό χαρτί του ΚΟΚ που αναγράφει ότι αν πληρωθεί εντός δέκα ημερών θα είναι η μισή τιμή -Δεν αναγράφει συγκεκριμένα την παραβίαση του ΚΟΚ που έκανα -Αναγράφονται δύο νομοθεσίες, εκ των οποίων η μία δεν ισχύει από το 2016 και η άλλη αφορά την πολεοδομία. μπορει να εχει παρει δικαστικη αποφαση λογω θεματος υγειας, αλλα μπορεις να κανεις ενσταση στο γεγονος οτι δεν φροντισε να πληροφορει κανεις με κανενα σημα στο χωρο κ οτι δεν ειδοποιηθηκες ουτε αρνηθηκες να το βγαλεις, ουτε ειχες οποια σκοπιμοτητα να το βαλεις εκει κλπ γιαυτο να αιτηθεις να καλυφθουν καποια ποσα απο τον παππου ή την πολυκατοικια ,τον οποιο υπευθυνο γνωριζε κ δεν σημανε το χωρο 1
xsterg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι μου λέει ότι δεν έχουμε ολα τα στοιχεία. Κλήση τροχαίας σε ιδιωτικό χώρο δεν γίνεται. Αυτό που μπορεί να έχει γίνει είναι πρόστιμο για κατάληψη κοινόχρηστου ή ιδιωτικού χώρου. Σε κάθε περίπτωση θα σου ελεγα να βάλεις δικηγόρο και αυτο στην περιπτωση που εχεις δικιο. Οτιδήποτε άλλο είναι πάρακινδυνευμενο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από xsterg
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Lucifer είπε πίστευα ότι ο TS μας τρολλάρει μερακλίδικα, μετά έσκασαν τα street view δεν ήξερα ότι είχα κι άλλες ελπίδες να χάσω μετά τον τύπο που του έκοψαν το ρεύμα γιατί το δήλωσε γιόλο ο γείτονας δικό του Spoiler ρε τι εγινε με αυτον τελικα? Εχασα το thread 4 ώρες πριν, cyberguy είπε απο ποια εισοδο το ανέβασες? Θα καταληξει η ιστορια σαν κανενα murder house. Σε 2-3 χρονια θα μαζευεται κοσμος που εχει διαβασει το παρων τοπικ για φωτογραφιες.
alexander23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Θα δω σε λίγο την διεύθυνση Αν καταφέρει και μου κόψει κληση θα τον πληρώσω έξτρα θα κάτσω με το μηχανάκι παρκαρισμένο εκεί και θα πίνω καφέ, Να ξέρετε δεν κάνω ποτέ εεε φασαρια Αλλά αν τα καταφέρει θα τον δώσω μπονους
k_w_t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Και κατι αλλο βασικο. Αν ο γερος εχει δικαστικη αποφαση που αφορα την χρηση του κοινοχρηστου χωρου θα επρεπε να κοινοποιηθεί με δικαστικο επιμελητη σε ολους του ενοικους...
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Λοιπον παιδια μιλησε ο πατερας μου με δικηγορο επςιδη ηταν να παει σε εναν γνωστο του και για κατι αλλες υποθέσεις. Του εδειξε το κειμενο που σας εγραψα πιο πριν, και του ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση αυτη η κληση να ειναι δικαιολογημενη και δεν στηριζεταο πουθενα. Μου ειπε να παω αυριο να κανω ενσταση με το κειμενο αυτο, και μετα θα παρει και ο ιδιος τον διοικητη. Θελει λεει πολυ να δει τι γραφει αυτη η αποφαση. Μετα θα τον συναντησω εγω απο δευτερα για να δουμε τι παραπανω μπορει να γινει. Ο συγκεκριμενος δικηγορος ειναι απο τους πιο γνωστούς στην πολη και πιστευω οτι ξερει τι του γίνεται. Οποτε θα κανω αυτο που ειπε αυριο, και εννοειται οτι θα σας ενημερώνω για ο, τι νεο 11
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Randroyl είπε Λοιπον παιδια μιλησε ο πατερας μου με δικηγορο επςιδη ηταν να παει σε εναν γνωστο του και για κατι αλλες υποθέσεις. Του εδειξε το κειμενο που σας εγραψα πιο πριν, και του ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση αυτη η κληση να ειναι δικαιολογημενη και δεν στηριζεταο πουθενα. Μου ειπε να παω αυριο να κανω ενσταση με το κειμενο αυτο, και μετα θα παρει και ο ιδιος τον διοικητη. Θελει λεει πολυ να δει τι γραφει αυτη η αποφαση. Μετα θα τον συναντησω εγω απο δευτερα για να δουμε τι παραπανω μπορει να γινει. Ο συγκεκριμενος δικηγορος ειναι απο τους πιο γνωστούς στην πολη και πιστευω οτι ξερει τι του γίνεται. Οποτε θα κανω αυτο που ειπε αυριο, και εννοειται οτι θα σας ενημερώνω για ο, τι νεο Να ξερεις οτι ο διοικητης δυσκολα να του βγει στο τηλεφωνο...Εσυ πηγαινε απο εκει στο τμημα και αναφερεις οτι θα επιληφθει και ο δικηγορος σου στην υποθεση ολη...Μαλιστα ο δικηγορος θα πρεπει να ζητησει και την αποφαση αυτη... Και μαλιστα δεν φθανει να σβησει η κληση αλλα να αναφερθει και η παραβαση καθηκοντος...
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Να ξερεις οτι ο διοικητης δυσκολα να του βγει στο τηλεφωνο...Εσυ πηγαινε απο εκει στο τμημα και αναφερεις οτι θα επιληφθει και ο δικηγορος σου στην υποθεση ολη...Μαλιστα ο δικηγορος θα πρεπει να ζητησει και την αποφαση αυτη... Και μαλιστα δεν φθανει να σβησει η κληση αλλα να αναφερθει και η παραβαση καθηκοντος... Δεν ξερω τι θα πει ο δικηγορος, αλλα πιθανον να ξερει και τον διοικητη επειδη ειναι μικρο το ρεθυμνο. Αλλα θα δουμε
Apareglitos123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.taxheaven.gr/news/43784/oi-oeseis-staomeyshs-sthn-pylwth-sto-ypogeio-ston-akalypto-xwro-ti-isxyei-sto-e9 σε μια παράγραφο στην αρχή λέει ότι <<Το ιδιόκτητο parking απαγορεύεται ρητά στην πυλωτή. Οι συνιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας, μπορούν να καθορίσουν συγκεκριμένους ανοικτούς χώρους για στάθμευση στην πιλοτή, που θα ανήκουν στην αποκλειστική τους χρήση (όχι ιδιοκτησία). Οι θέσεις στάθμευσης της περίπτωσης αυτής δεν γράφονται στο Ε9.>> (Στην ιδιοκτησία σου βάζεις φράκτες, κιγκλιδώματα και ότι άλλο θες παντα με συγκεκριμένη αδεια) Κι εαν όντως έχει άδεια στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης για αποκλειστική χρήση(ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ), με ποιο δικαίωμα Ή με ποια απόφαση διενέργησε εργασίες τρυπώντας τις κοινόχρηστες κολώνες του κτηρίου, ώστε να ικανοποιήσει αποκλειστικά το ατόμικό του συμφέρον σε ένα κοινόχρηστο χώρο λες και είναι ιδιοκτησία του.... Και απο ποιους διενεργήθηκε η μελέτη ώστε να τρυπά οποισδήποτε κατά το δοκούν τα βασικά στηρίγματα του κτηρίου, βάζοντας σε ρίσκο την σταθερότητα της οικοδομής, οδηγώντας ακόμη σε ρωγμές σε πιθανούς μελλοντικούς σεισμούς στις κολώνες αυτες. Τα τσιμέντα δεν είναι τούβλα ή τοίχοι να τρυπάς , πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται στη βάση του σκελετού του κτηρίου. Άμα έχεις λεφτά προχώρα... Αν δεν έχεις πλήρωσε το πρόστιμο γιατί ο κόσμος είναι άδικος, είτε προσπάθησε να την σβηησεις Θεωρώ πως έχεις το δίκιο με το μέρος σου, αλλά μη μας ακους και πολύ γιατι θα σε τρελάνουμε. κι ενώ όταν όλοι μας μιλάμε εκ του ασφαλούς, εσύ έχεις πάρει φωτιά. Άκουσε όλες τις απόψεις , μα κράτα μερικά, γιατί μόνο εσύ ξέρεις πως να κινηθείς... Υ.Γ. Εαν τελικά βάλεις δικηγόρο, ζήτα του να βρεί με ποια άδεια τοποθετησε τα κιγκλιδώματα και τι βαρύτητας πολεοδομικό αδίκημα ειναι... Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδει...... κιγκλιδώματα βιδωμένα με βιδάρες σε σκελετο βάσης κτηρίου.... Ναι σαι καλά αδερφέ... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123 2
Aurumnus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, kdaras είπε Αν θες παρε και κανενα τηλεφωνο στο Συνηγορο του Πολιτη δεν εχεις να χάσεις κατι. https://www.synigoros.gr/el Αυτό.
GodzillaCover Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Apareglitos123 είπε Άμα έχεις λεφτά προχώρα... Αν δεν έχεις πλήρωσε το πρόστιμο γιατί ο κόσμος είναι άδικος Πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς να προχωρήσει νομικά και, ακόμη και εάν η κλήση είναι κάπως δικαιολογημένη, είναι τόσο κακογραμμένη που θα του την σβήσουν. Πιο πιθανό σενάριο θεωρώ αυτό που είπε ένας σε προηγούμενη σελίδα: ο γέρος κάπως είναι καλυμμένος, έπρηξε την τροχαία και ο αστυνομικός επίτηδες έγραψε ό,τι να ναι για να την σβήσει ο TS. 1
Apareglitos123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς να προχωρήσει νομικά και, ακόμη και εάν η κλήση είναι κάπως δικαιολογημένη, είναι τόσο κακογραμμένη που θα του την σβήσουν. Πιο πιθανό σενάριο θεωρώ αυτό που είπε ένας σε προηγούμενη σελίδα: ο γέρος κάπως είναι καλυμμένος, έπρηξε την τροχαία και ο αστυνομικός επίτηδες έγραψε ό,τι να ναι για να την σβήσει ο TS. Εαν όντως κάποιος από εμας μπορεί να διαπιστώσει εαν η κληση έχει ισχύη ή οχι λόγ λάθους, τότε ίσως και να ισχύει αυτό που λες, αλλά μην αποκλείουμε απ την άλλη ανθρώπινο λα΄θος από πλευρας αστυνομικου, το οποίο μπορεί να γυρίσει υπέρ του φίλου μας και στις 2 περιπτωσεις... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123
Προτεινόμενες αναρτήσεις