Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, alexander23 είπε Στείλε μου διεύθυνση να πάω εγώ να παρκάρω να γελάσουμε, Να δω θα μπορέσει να μου κόψει κληση Απο οτι φαινεται τους γραφουν ολους. Αλλα μπορεος να δεις το σπιτι πιο πανω το ανεβασαν καποιοι που το βρηκαν
makis269 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, alexander23 είπε Στείλε μου διεύθυνση να πάω εγώ να παρκάρω να γελάσουμε, Να δω θα μπορέσει να μου κόψει κληση εσύ θα ανοίξεις νέο θέμα την άλλη παρασκευή να έχουμε κάτι να κάνουμε και την επόμενη . 1
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Death_In_Paradise είπε Ο φίλος λεει οτι η πυλωτή δεν ενδεικνύεται για παρκινγ (ειναι κουφια? απο κατω). Αν απο την άδεια ο χώρος δεν προορίζεται για παρκινγκ, δεν μπορείς να βάλεις το αυτοκίνητο εκει πέρα. Οι ένοικοι τόσα χρόνια τα εβαζαν, πήγε δικαστικώς ο μπαρμπας και βγηκε απόφαση ότι η πυλωτή δεν προρίζεται για παρκινγ. Εβαλε την σημανση (μπάρα κ πινακίδα) και τέλος. Η πινακιδα του λεει εισοδος γκαραζ. Και ο ιδιος παρκαρει κανονικα (διπλα απο την μπαρα επειδη οπως μου ειπε ο φιλος μου σημερα, τη μπαρα την εβαλε αλλος.) γενικα θα προτιμουσα να μην ανακατευτω σε ολο αυτο, μου φαινεταο τα εχουν κανει οπως να ναι, και άτομα που δεν μενουν καν στην πολυκατοικια κανουν κουμαντι σε ολη την πυλωτή
makis269 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, cyberguy είπε απο ποια εισοδο το ανέβασες? τι γίνετε εκεί και το ανεβάσατε ? κανένα έγκλημα ?
Death_In_Paradise Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Η μονη λύση ειναι να πας σε δικηγόρο να σου εξηγήσει (να μας πεις και εμας μετα). ¨οτι άλλο λεμε εδω, ειναι συζητηση καφενειακού επιπέδου και λύση δεν θα βρεθεί. 1
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Ο φίλος λεει οτι η πυλωτή δεν ενδεικνύεται για παρκινγ (ειναι κουφια? απο κατω). Αν απο την άδεια ο χώρος δεν προορίζεται για παρκινγκ, δεν μπορείς να βάλεις το αυτοκίνητο εκει πέρα. Οι ένοικοι τόσα χρόνια τα εβαζαν, πήγε δικαστικώς ο μπαρμπας και βγηκε απόφαση ότι η πυλωτή δεν προρίζεται για παρκινγ. Εβαλε την σημανση (μπάρα κ πινακίδα) και τέλος. Ετσι φαίνεται στα χαρτια, παρολαυτα σιγουρα αν δεν πανε σε δικηγορο ολα αυτα δεν μπορω να ξερω σιγουρα. 5 λεπτά πριν, makis269 είπε τι γίνετε εκεί και το ανεβάσατε ? κανένα έγκλημα ? Ειναι η πολυκατοικία που με γραψανε, εγω ειχα παρκαρει τερμα μεσα 5 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Η μονη λύση ειναι να πας σε δικηγόρο να σου εξηγήσει (να μας πεις και εμας μετα). ¨οτι άλλο λεμε εδω, ειναι συζητηση καφενειακού επιπέδου και λύση δεν θα βρεθεί. Αυτο, επειδη και εγω καθομαι και το υπεραναλυω και δεν κανω τιποτα. Ετοιμασα ενα κειμενο με φωτογραφιες που τα αναφερω ολα μεσα, και ή που θα παω σε δικηγορο για να κανω ενσταση, ή που θα κανω απλα ενσταση εγω αυριο γραφοντας καποια απο αυτα και αργοτερα θα δω με δικηγορο τι θα γίνει 22 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου μου φαίνεται.. Έδωσα πιο πριν ενα παράδειγμα , πως σου κόβουν πρόστιμο αν δεν εχεις σακουλάκι για τα περιττώματα, δεν σου αρέσει το παράδειγμα της κουράδας; να δώσω άλλο, αν δεν εχεις φίμωτρο στον σκύλο, το διοικητικό πρόστιμο η αστυνομία στο κόβει στο ίδιο χαρτί που κόβει τις κλήσεις ΚΟΚ. Καλά ως εδω΄; Ποιος μίλησε για ταυτοποίηση κουράδας; (σου αρέσει η λέξη βλέπω) Μίλησα για σκύλο που ειναι ελευθερος χωρίς τον ιδιοκτήτη του παρόντα. Δεν μίλησα ότι ΕΧΕΣΕ ο σκύλος και εκαναν ταυτοποίηση με την ΚΟΥΡΑΔΑ. Είπα ξεκάθαρα, τριγυρνάει ενας σκύλος ελευθερος, εφοσον ειναι δεσποζόμενος, θα γίνει ταυτοποίηση με το chip και διοικητικα πρόστιμα θα επιβληθούν στον ιδιοκτήτη. Τα περί δήλωσης απώλειας του σκύλου, δεν τα βλέπω καν.. Παρολαυτα δεν μπορεί να μπει η τροχαια να σου δωσει διοικητικο προστιμο αν χεσει ο σκυλος σου στο ιδιωτικο μου παρκινγκ και δεν τα μαζεψεις, ετσι δεν ειναι? 25 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου μου φαίνεται.. Έδωσα πιο πριν ενα παράδειγμα , πως σου κόβουν πρόστιμο αν δεν εχεις σακουλάκι για τα περιττώματα, δεν σου αρέσει το παράδειγμα της κουράδας; να δώσω άλλο, αν δεν εχεις φίμωτρο στον σκύλο, το διοικητικό πρόστιμο η αστυνομία στο κόβει στο ίδιο χαρτί που κόβει τις κλήσεις ΚΟΚ. Καλά ως εδω΄; Ποιος μίλησε για ταυτοποίηση κουράδας; (σου αρέσει η λέξη βλέπω) Μίλησα για σκύλο που ειναι ελευθερος χωρίς τον ιδιοκτήτη του παρόντα. Δεν μίλησα ότι ΕΧΕΣΕ ο σκύλος και εκαναν ταυτοποίηση με την ΚΟΥΡΑΔΑ. Είπα ξεκάθαρα, τριγυρνάει ενας σκύλος ελευθερος, εφοσον ειναι δεσποζόμενος, θα γίνει ταυτοποίηση με το chip και διοικητικα πρόστιμα θα επιβληθούν στον ιδιοκτήτη. Τα περί δήλωσης απώλειας του σκύλου, δεν τα βλέπω καν.. Επισης ερώτηση, η αστυνομια ή η τροχαια θα στο γραψει στου ΚΟΚ το χαρτί? Επειδη και στη δικη μου περιπτωση αν και με εγραψε η τροχαια, κανονικα δεν θα επρεπε να εχει δικαιοδοσια η τροχαια μεσα σε ιδιωτικο χώρο
nikos2004dj Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2022 στις 2:36 ΜΜ, Randroyl είπε Μου ακουγεται καλη ιδέα αυτο. Και στην τροχεα ητνα ανοιχτοι στο να μου τη δωσουν, οποτε θα ξαναπερασω απο εκει αν είναι. εγω θα επαιρνα το αντιγραφο της αποφασης ,μετα αν ο ανθρωπος ειναι συννενοησιμος θα μιλουσα μαζι του για το διευθυτησουμε αν οχι το λογο εχει ο νομος με καθε νομιμο τροπο ! Οταν λεω με καθε νομιμο τροπο θα εφθανα ακομα και στην ακυρωση της αποφασης και στην κατοχυρωση του παρκινγκ της πυλωτης δεν εχω ιδεα τι παιζει με τις πυλωτες αλλα νομιζω -αν δεν κανω λαθος- οτι η πυλωτη ανοικει σε ολη την πολυκατοικια τελος, οπως λεει και ο απο πανω , μηπως η πυλωτη εχει χρηση γης σαν αποθηκη και μαλιστα ανηκει σε καποιον και απλα δεν εχει ντουβαρια ; φαντασου το σαν παρκινγκ με ρολο το οποιο απλα δεν τελειωσε ωστε να εχει τειχοποιια Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από nikos2004dj
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Ο φίλος λεει οτι η πυλωτή δεν ενδεικνύεται για παρκινγ (ειναι κουφια? απο κατω). Αν απο την άδεια ο χώρος δεν προορίζεται για παρκινγκ, δεν μπορείς να βάλεις το αυτοκίνητο εκει πέρα. Οι ένοικοι τόσα χρόνια τα εβαζαν, πήγε δικαστικώς ο μπαρμπας και βγηκε απόφαση ότι η πυλωτή δεν προρίζεται για παρκινγ. Εβαλε την σημανση (μπάρα κ πινακίδα) και τέλος. Αν εγινε αυτο, η τροχαια που κολαει? Αφου κανονικα δεν μπαινει σε ιδιωτικους χωρους. Αν εχεις ισογειο διαμερισμα και εγω παρκαρω στον κηπο σου θα ερθει η τροχαια ή η αστυνομια?
Death_In_Paradise Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Randroyl είπε Ετσι φαίνεται στα χαρτια, παρολαυτα σιγουρα αν δεν πανε σε δικηγορο ολα αυτα δεν μπορω να ξερω σιγουρα. Ειναι η πολυκατοικία που με γραψανε, εγω ειχα παρκαρει τερμα μεσα Αυτο, επειδη και εγω καθομαι και το υπεραναλυω και δεν κανω τιποτα. Ετοιμασα ενα κειμενο με φωτογραφιες που τα αναφερω ολα μεσα, και ή που θα παω σε δικηγορο για να κανω ενσταση, ή που θα κανω απλα ενσταση εγω αυριο γραφοντας καποια απο αυτα και αργοτερα θα δω με δικηγορο τι θα γίνει Παρολαυτα δεν μπορεί να μπει η τροχαια να σου δωσει διοικητικο προστιμο αν χεσει ο σκυλος σου στο ιδιωτικο μου παρκινγκ και δεν τα μαζεψεις, ετσι δεν ειναι? Τροχαια=Αστυνομια. Μην κολλάς στον τίτλο της υπηρεσίας. Αν σκύλος σου μπει μέσα στο κήπο μου, φωνάξω την Αστυνομία και δει οτι ο σκύλος ειναι εντός του ιδιωτικού μου κήπου, θα βεβαιώσει πρόστιμο στον ιδιοκτήτη. Αν ο σκύλος αφοδευσει στον κήπο, ο ιδιοκτήτης τον πάρει και φυγει, ο αστυνομια θα μου πει κανε μήνυση (δεν ηταν μπροστά στην αφόδευση η αστυνομια ωστε να βεβαιώσει το πρόστιμο) Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Death_In_Paradise
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Death_In_Paradise είπε Τροχαια=Αστυνομια. Μην κολλάς στον τίτλο της υπηρεσίας. Αν σκύλος σου μπει μέσα στο κήπο μου, φωνάξω την Αστυνομία και δει οτι ο σκύλος ειναι εντός του ιδιωτικού μου κήπου, θα βεβαιώσει πρόστιμο στον ιδιοκτήτη. Αν ο σκύλος αφοδευσει στον κήπο, ο ιδιοκτήτης τον πάρει και φυγει, ο αστυνομια θα μου πει κανε μυνηση (δεν ηταν μπροστά στην αφόδευση η αστυνομια ωστε να βεβαιώσει το πρόστιμο) Δεν νομίζω οτι ισχυει αυτο, ειναι διαφορετικα σωματα και εχουν διαφορετικες αρμοδιότητες. Σε εμας η τροχαια ας πουμε δεν εχει δικαιοδοσια στην παραλιακη της πολης και δεν μπορει να σε γραψει, ακομα και αν εχεις παρκαρει παρανομα. Σε γραφει μονο το λιμενικό που ειναι διαφορετικο σωμα
g0re Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 1:15 ΜΜ, Joshua21 είπε Ή το μετακίνησε μέχρι την είσοδο της πυλωτής για να πάρει την κλήση, και μετά το ξανάβαλε μέσα 😜 Βρε σατανά 1
Death_In_Paradise Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Δεν νομίζω οτι ισχυει αυτο, ειναι διαφορετικα σωματα και εχουν διαφορετικες αρμοδιότητες. Σε εμας η τροχαια ας πουμε δεν εχει δικαιοδοσια στην παραλιακη της πολης και δεν μπορει να σε γραψει, ακομα και αν εχεις παρκαρει παρανομα. Σε γραφει μονο το λιμενικό που ειναι διαφορετικο σωμα Το λιμενικό ειναι άλλη υπηρεσία Λιμενικό, Ελληνική Αστυνομια, Πυροσβεστική Μετά εχουμε στην Ελληνική Αστυνομία: Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου Τμήμα Ασφαλείας Ρεθύμνου Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου Αυτες ειναι υπηρεσίες (τμηματα) της ΕΛ.ΑΣ. κανουν (σχεδον) το ιδιο πράγμα και τα 3 1
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Λοιπον, εγραψα ενα κειμενακι με φωτογραφιες και το εδωσα στον οατερα μου, εκανε καποιες διορθώσεις και θα το στειλει σε μια γνωστη του δικηγόρο να πει τη γνωμη της και αν μπορει να ετοιμασει μια συντομη ενσταση. Αναλογα με το τι θα απαντησει θα σας ενημερώσω. Μόλις τώρα, Death_In_Paradise είπε Το λιμενικό ειναι άλλη υπηρεσία Λιμενικό, Ελληνική Αστυνομια, Πυροσβεστική Μετά εχουμε στην Ελληνική Αστυνομία: Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου Τμήμα Ασφαλείας Ρεθύμνου Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου Αυτες ειναι υπηρεσίες (τμηματα) της ΕΛ.ΑΣ. κανουν (σχεδον) το ιδιο πράγμα και τα 3 Αα οκ
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Ποιος μίλησε οτι εχασες τον σκύλο σου; Είσαι στο παρκο και τον εχεις ελευθερο. Βλέπεις τους μπάτσους και την κάνεις "λουης" για να μην σου βεβαιώσουν το πρόστιμο. Μάντεψε, δεν τον εχεις χάσει τον σκύλο. Χμ, έχεις δίκιο δε το είχα σκεφτεί αυτό. Έτσι όπως το περιγράφεις είναι μια απόλυτα συνηθισμένη σκηνή. Στη καθημέρονότητά μου 2 πράγμα βλέπω συνεχώς: ανθρώπους να τρέπονται σε φυγή και να παρατάνε το σκύλο τους στην όψη ενός αστυνομικού γονείς που θέλουν να ξεφορτωθούν τα παιδιά τους πάση θυσία α, και κάτι 3ο ανθρώπους που χάνουν το σκύλο τους και το 1ο πράγμα που κάνουν είναι να πηγαίνουν να το καταγράφουν στην αστυνομία έτσι ώστε αν βρεθεί και τους το φέρει ο αστυνομικός, να μπορεί να πει ότι τον έχασε Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις