Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VasKag είπε

Το ξερω... αλλα με αυτα που διαβαζουμε εδω μπορει να εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο :)

Εγω με αυτα που διαβαζω θα τα ειχα στειλει σε κανενα καναλι να γελασουμε.

Να εβγαινε ενα ρεπορτάζ

"H ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ANTI NA ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ,ΔΙΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ"

Θα πεφτανε κεφαλια τωρα που μπαινουμε και σε προεκλογικη περιοδο...

• Like 6
  • Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Ναι αλλά γράφει το ποσό πληρωμής το οποίο συμπληρώνεται απο τον υπάλληλο είσπραξης. Ακραία φάση πάντως όπως και να χει. Με τόση προχειρότητα που είναι συμπληρωμένη και να μην βγάλει άκρη μπορεί να την βγάλει άκυρη και να τελειώνει η δουλειά

Πλεόν δεν υπάρχει  εκπτωση οπότε ειναι ενα το ποσό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μπορει η αστυνομία να βάζει πρόστιμα για πολεοδομικες διατάξεις; Αυτά δεν αφορούν την πολεοδομία; 

Δεν ειναι πρόστιμο για παρανομία της πολεοδομίας, είναι πρόστιμο βάση της δικαστικής απόφασης (που αναφέρεται όπως έγραψε ενας άλλος εδω μέσα σε πολεοδομικες διατάξεις). Δεν γνωρίζω τι αναφέρει η δικαστική απόφαση που πατάει η αστυνομία και βεβαίωσε το πρόστιμο. Πάντως, σίγουρα δεν αφορά κάποια παράβαση του ΚΟΚ.

Να δώσω ενα παράδειγμα, αν εχετε σκύλο και δεν εχετε σακουλάκι για τα περιττώματα μαζί, ειναι διοικητικό πρόστιμο. ε αυτό το πρόστιμο, η αστυνομία, θα σας το βεβαιώσει στο ροζ χαρτί που κόβονται και οι κλήσεις του ΚΟΚ.

Δημοσ.

Ναι αλλα τα διοικητικα προστιμα κοβονται σε ανθρωπους που ειναι παρων με βαση την αστυνομικη ταυτοτητα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cyberguy είπε

image.png.db33763482ac6ecc6cd987d1d91e4346.pngαπο ποια εισοδο το ανέβασες?

Εκεί μένει ένας γνωστός μου, που ο ίδιος και ο πατέρας του μπαινοβγαίνουν στα ψυχιατρεία, ίσως είναι αυτός δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν κάνω πλάκα έτσι; Και γω από Ρέθυμνο είμαι..

Παλιά που είχα βρεθεί εκεί, είχε αρκετούς ''περίεργους'' η πολυκατοικία, θυμάμαι φωνάζανε, τα σπάγανε κτλ

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cyberguy είπε

image.png.db33763482ac6ecc6cd987d1d91e4346.pngαπο ποια εισοδο το ανέβασες?

Χαχαχ ωραιος αυτο ειναι. Αν δεις η μπαρα ειναι αναμεσα στις δυο κολωνες, αλλα ειναι ανοιχτο κανονικα διπλα απο τις κολωνες

Εγω το μηχανακι το ειχα εκει τερμα μεσα

13 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Εκεί μένει ένας γνωστός μου, που ο ίδιος και ο πατέρας του μπαινοβγαίνουν στα ψυχιατρεία, ίσως είναι αυτός δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν κάνω πλάκα έτσι; Και γω από Ρέθυμνο είμαι..

Παλιά που είχα βρεθεί εκεί, είχε αρκετούς ''περίεργους'' η πολυκατοικία, θυμάμαι φωνάζανε, τα σπάγανε κτλ

Εχει οντως πολλους περίεργους. Βλεπω οτι η φημη διαδιδεται και σε αλλες πολυκατοικιες, τωρα καο σε αλλες πόλεις 😛

15 λεπτά πριν, Milkofree είπε

15 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Επισης μπορεις να δεις εκει μεσα στη φωτογραφια εχει 3 αυτοκίνητα και οχι ενα που θεωρητικά θα ηταν του κυριου. Και μεχρι προσφατα ειχε συνηθως 2 με 3 μηχανακια τερμα μεσα μεσα

4 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Χαχαχ ωραιος αυτο ειναι. Αν δεις η μπαρα ειναι αναμεσα στις δυο κολωνες, αλλα ειναι ανοιχτο κανονικα διπλα απο τις κολωνες

Εγω το μηχανακι το ειχα εκει τερμα μεσα

Εχει οντως πολλους περίεργους. Βλεπω οτι η φημη διαδιδεται και σε αλλες πολυκατοικιες, τωρα καο σε αλλες πόλεις 😛

Επισης μπορεις να δεις εκει μεσα στη φωτογραφια εχει 3 αυτοκίνητα και οχι ενα που θεωρητικά θα ηταν του κυριου. Και μεχρι προσφατα ειχε συνηθως 2 με 3 μηχανακια τερμα μεσα μεσα

Επισης ενας αλλος αφηνει το ποδηλατο του εκει, φανταζομαι θεμα χρονου να τον γραψουν και αυτον

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ναι αλλα τα διοικητικα προστιμα κοβονται σε ανθρωπους που ειναι παρων με βαση την αστυνομικη ταυτοτητα.

Δηλαδή αν εχεις τον σκύλο σου ελευθερο, τον βρούνε, δεν θα κόψουνε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη (βάση του chip)?

Έτσι και τώρα, εκοψαν πρόστιμο, στον ιδιοκτήτη του οχήματος/μοτοσυκλέτας

Δημοσ.

Άσε τα φόρουμ και πάρε σε τηλεοπτικό κανάλι να τα πεις!

Να δεις πως λύνονται αυτά τα κουλά θέματα όταν παίρνουν διαστάσεις.

Εξάλλου έχει γίνει τόσο hot θέμα που έχει ήδη πάρει πανελλήνιες διαστάσεις 😁

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Death_In_Paradise είπε

Δηλαδή αν εχεις τον σκύλο σου ελευθερο, τον βρούνε, δεν θα κόψουνε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη (βάση του chip)?

Έτσι και τώρα, εκοψαν πρόστιμο, στον ιδιοκτήτη του οχήματος/μοτοσυκλέτας

Θα βρουνε το σκυλο ... Θα τον σκαναρουν σε κτηνιατρο ...

Θα τον ταυτοποιησουν με την κουραδα που αφησε  στον δρομο.

Και μετα θα σου στειλουν την κληση ??

Ουτε στο CSI δεν γινονται αυτα ....

Ασε που δηλωνεις οτι εχασες τον σκυλο...

Δημοσ.

πίστευα ότι ο TS μας τρολλάρει μερακλίδικα, μετά έσκασαν τα street view

δεν ήξερα ότι είχα κι άλλες ελπίδες να χάσω μετά τον τύπο που του έκοψαν το ρεύμα γιατί το δήλωσε γιόλο ο γείτονας δικό του

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, άδικος είπε

Άσε τα φόρουμ και πάρε σε τηλεοπτικό κανάλι να τα πεις!

Να δεις πως λύνονται αυτά τα κουλά θέματα όταν παίρνουν διαστάσεις.

Εξάλλου έχει γίνει τόσο hot θέμα που έχει ήδη πάρει πανελλήνιες διαστάσεις 😁

ts:ναι γεια σας σα περνώ για ένα σκηνικό που έγινε ένας γείτονας μου έφερε την αστήνομία και μ έκοψαν πρόστιμο μέσα στην πιλοτή που απογορευτε

τηλεοπτικό κανάλι:ναι σας συνδέω αμέσως με κεντρικό δελτίο

ts:ναί κεντρικό δελτίο;

τηλεοπτικό κανάλι:........

Επεξ/σία από katsapoli
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα ένα λουκέτο και θα πήγαινα και θα το έβαζα στη μπάρα και θα πέταγα το κλειδί, να μη μπορεί να βγει ο μπαγάσας!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...