Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη είναι κλειδωμένο και με μπάρα, εχει σήμα απαγορεύεται η στάθμευση και εσυ βρήκες τρύπα και μπήκες, καλα βλεπω τον χώρο άδειο και μόνο εσένα μεσα.

Εεε οκ

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα και μήνυση στον αστυνομικό που έκοψε την κλήση για παράβαση καθήκοντος. Έχει βάλει λάθος νόμους ως αιτιολόγηση...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη είναι κλειδωμένο και με μπάρα, εχει σήμα απαγορεύεται η στάθμευση και εσυ βρήκες τρύπα και μπήκες, καλα βλεπω τον χώρο άδειο και μόνο εσένα μεσα.

Εεε οκ

Παντως η πυλωτη εχει προσβαση απο παντου. χωρις να διακαιολογω τον φιλο. Δεν φαινεται αν το σημειο που παρκαρε ειναι προεκταση του χωρου που βαση το αμαξι ο γερος.

Δημοσ.

Εχω μια απορια - Ιδέα ...

Αμα καποιος παραδωσει πινακιδες δεν μπορει να παρκαρει στον δρομο...

Σε ιδιωτικο χώρο ομως επιτρεπετε...

Αμα το παρκαρει εκει που εβαλες το σκουτερ χωρις πινακιδες τι θα του κανουν....?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εεε οκ

Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι πρεπει να σου στειλω φωτογραφια. Αρχικα περνας απο εκει για να μπεις στην πολυκατοικια (δεν ειναι η μονη εισοδος αλλα απο εκει περνας).  Μετα ειναι μεγαλος χωρος και η μπαρα ειναι σε δυο κολωνες, αλλα περναει λεωφορειο απο διπλα απο τις κολωνες και παρκαρουν αυτοκινητα κανονικα εκει (αν δεις στη φωτο ειναι ενα ασημενιο αμαξι εκει, τωρα εχει δυο αυτοκινητα εκει) 

1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Αμα το παρκαρει εκει που εβαλες το σκουτερ χωρις πινακιδες τι θα του κανουν....?

Ελα ντε

2 λεπτά πριν, VasKag είπε

Παντως η πυλωτη εχει προσβαση απο παντου. χωρις να διακαιολογω τον φιλο. Δεν φαινεται αν το σημειο που παρκαρε ειναι προεκταση του χωρου που βαση το αμαξι ο γερος.

Και δεν το βαζει μονο ο γερος, σημερα ειχε δυο αμαξια εκει. Αυτος ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει μλκιες και ο μονος λογος που τα κανει ακομα ειναι επειδη δεν ασχολειται κανενας αλλος απο την πολυκατοικια για το θεμα νομικα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Σιγουρα δεν σβηνει? Θα κανω μια καταγραφη του οτι εγινε και θα συνοεριλαβω κάποια απο τα σχολια για να το αναλυσω λιγο παραπανω και να δω τι θα κανω. Παντως αυτο που ειπες για διοικητικο προστιμο μου βγαζει πιο πολυ νόημα απο το να ειναι κληση 

Σβήνει, όλες οι κλήσεις σβήνονται. Θεωρώ όμως δεν θα στην σβήσουν έτσι απλά, γι αυτό πρότεινα να βάλεις εναν δικηγόρο αν ασχοληθεί, έστω να σου γράψει την ένσταση όπως τα γράφουν οι δικηγόροι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Εγώ θα έκανα και μήνυση στον αστυνομικό που έκοψε την κλήση για παράβαση καθήκοντος. Έχει βάλει λάθος νόμους ως αιτιολόγηση...

Πιο πανω εγραψε ενα παιδι οτι ο ενας νομος εχει αλλαξει απο το 2016,  ενω ο αλλος ειναι πολεοδομικος. Ισχυει κατι τέτοιο? Για να το εγραψαν, σε αυτους θα πατάει η περιφημη δικαστικη αποφαση που μου χτυπανε συνεχεια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Θα βρουνε τα στοιχεία απο τον αριθμό πλαισίου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Death_In_Paradise είπε

Σβήνει, όλες οι κλήσεις σβήνονται. Θεωρώ όμως δεν θα στην σβήσουν έτσι απλά, γι αυτό πρότεινα να βάλεις εναν δικηγόρο αν ασχοληθεί, έστω να σου γράψει την ένσταση όπως τα γράφουν οι δικηγόροι.

Δεν ξερω αν γινεται αυτο τοσο σύντομα, και να παω στο δικηγορο δεν ξερω αν θα με βοηθησει αμεσως. Εχουν και πολυ δουλεια εδω και θα παρει μερικες μερες σίγουρα. Και χθες να πηγαινα δεν ξερω αν θα προλαβαινα. Παρολαυτα σιγουρα θα ηταν το ιδανικο αυτό 

Μόλις τώρα, Death_In_Paradise είπε

Και αν εχει ενα πολυ βαρυ αντικείμενο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Randroyl είπε

Πιο πανω εγραψε ενα παιδι οτι ο ενας νομος εχει αλλαξει απο το 2016,  ενω ο αλλος ειναι πολεοδομικος. Ισχυει κατι τέτοιο? Για να το εγραψαν, σε αυτους θα πατάει η περιφημη δικαστικη αποφαση που μου χτυπανε συνεχεια

Πήγαινε σε ενα δικηγόρο και πες απλά: θέλω να κανω ενσταση γι αυτό το "πρόστιμο" (και του δείχνεις την "κλήση") και θέλω να μου το συντάξετε. Δεν νομίζω να σου πάρει πάνω απο 30-50ε, εννοείται τον ρωτάς απο πριν πόσο θα κοστίσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Death_In_Paradise είπε

Και ? Θα κοψουν κληση ?

Αφου θα φαινονται στο συστημα οτι εχουν κατατεθει οι πινακιδες...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε

Η κλήση δεν αφορά παράβαση του ΚΟΚ, ειναι απλά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο, για παραβίαση της πολεοδομικής διάταξης που αναφέρεται στην κλήση.

Και επι COVID, το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, στην αρχή σε έντυπα παραβάσεων του ΚΟΚ τα έγραφαν. 

Για να ισχυρίζονται ότι υπάρχει/δώθηκε "κληση" βαση δικαστικής απόφασης, μην ασχολείστε με ΚΟΚ. Δεν αφορά τον ΚΟΚ η "κλήση". Ειναι καθαρά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο.

Δεν θα την σβήσουν, ούτε και να την στείλεις στο Εσωτερικών Υποθέσεων θα κερδίσεις κάτι.

2 λύσεις:

1) Την πληρώνεις και δεν παρκάρεις ξανά εκεί

2) Βάζεις δικηγόρο (να σου εξηγήσει αρχικά) για να δεις τι μπορείς να κανεις/.

Μπορει η αστυνομία να βάζει πρόστιμα για πολεοδομικες διατάξεις; Αυτά δεν αφορούν την πολεοδομία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα γινονται απο οτι φαινεται. αν δεν ειχε πινακιδες μπορει να του κολλαγανε αυτοκολλητο "εγκαταλελημενου" :)

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
Μόλις τώρα, VasKag είπε

Ολα γινονται απο οτι φαινεται. αν δεν ειχε πινακιδες μπορει να του κολλαγανε αυτοκολλητο "εγκαταλελημενου" :)

Αυτο το κανει ο ΔΗΜΟΣ και οχι η αστυνομια-Τροχαια..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Αυτο το κανει ο ΔΗΜΟΣ και οχι η αστυνομια-Τροχαια..

Το ξερω... αλλα με αυτα που διαβαζουμε εδω μπορει να εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...