Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανένας ήδη αλλά ακόμα ένα φάουλ στη συμπλήρωση του προστίμου. Ακραία τυπικότητα αλλά η συμπλήρωση γενικά έχει γίνει λάθος και πολύ πρόχειρα. Οντως εισαι ο πρωτος που το παρατηρησε αυτο
tonyz21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ξέρεις τι θέλει αυτός ε; να τον κυνηγήσεις αν έχεις χρήματα και μετά να δεις αν έχει κάποια αυθαιρεσία και να τον τρέχεις για όλα... ακόμη και δικιο να έχει σε αυτή τη περίπτωση να τον τρέξεις εσυ σε κάτι άλλο αφού δεν ήρθε να σε ενημερωσει και πήγε στην αστυνομία κατευθείαν Λογικά επειδή δεν έγραψε την παράβαση βάση καποιου νόμου δεν μπορούσε να γράψει και το ποσό που ορίζει την παράβαση.. είπαμε οτι να ναι το θεμα Ναι αλλά γράφει το ποσό πληρωμής το οποίο συμπληρώνεται απο τον υπάλληλο είσπραξης. Ακραία φάση πάντως όπως και να χει. Με τόση προχειρότητα που είναι συμπληρωμένη και να μην βγάλει άκρη μπορεί να την βγάλει άκυρη και να τελειώνει η δουλειά Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από tonyz21
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Η κλήση δεν αφορά παράβαση του ΚΟΚ, ειναι απλά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο, για παραβίαση της πολεοδομικής διάταξης που αναφέρεται στην κλήση. Και επι COVID, το πρόστιμο για μην χρήση μάσκας, στην αρχή σε έντυπα παραβάσεων του ΚΟΚ τα έγραφαν. Βασικα αυτο παιζει να ισχυει. Σε αυτην την περιπτωση τι γίνεται? Επειδη οπως παρατηρησαν νωρίτερα η κληση δεν ειναι 40 ευρω αλλα 100. Και δεν ειπαν ποτε για παρανομο παρκαρισμα, εγω το θεωρησα αυτο. Σς αυτην την περιπτωση εχει δικαιοδοσια η τροχαια να κοψει διοικητικο προστιμο με τετοιο τροπο? Μαλλον ναι Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Randroyl
Themiss2000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ξέρεις τι θέλει αυτός ε; να τον κυνηγήσεις αν έχεις χρήματα και μετά να δεις αν έχει κάποια αυθαιρεσία και να τον τρέχεις για όλα... ακόμη και δικιο να έχει σε αυτή τη περίπτωση να τον τρέξεις εσυ σε κάτι άλλο αφού δεν ήρθε να σε ενημερωσει και πήγε στην αστυνομία κατευθείαν Λογικά επειδή δεν έγραψε την παράβαση βάση καποιου νόμου δεν μπορούσε να γράψει και το ποσό που ορίζει την παράβαση.. είπαμε οτι να ναι το θεμα Το ποσό το γράφανε πιο παλιά που ίσχυε το 10 ήμερο για το μισό ποσό. Όταν πήγαινες στα ΕΛΤΑ να πληρώσεις έβλεπαν εάν ήτανε πριν ή μετά τις 10 μέρες και γράφανε το ποσό μισό ή ολόκληρο. Τα τελευταία χρόνια έχει καταργηθεί το 10ήμερο και τον πληρώνεις όλο το ποσό. Οπότε το βάζουν εκεί π λέει πόσο πληρωμής κατευθείαν 1
Apareglitos123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) ααα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Η κλήση δεν αφορά παράβαση του ΚΟΚ, ειναι απλά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο, για παραβίαση της πολεοδομικής διάταξης που αναφέρεται στην κλήση. Και επι COVID, το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, στην αρχή σε έντυπα παραβάσεων του ΚΟΚ τα έγραφαν. Για να ισχυρίζονται ότι υπάρχει/δώθηκε "κληση" βαση δικαστικής απόφασης, μην ασχολείστε με ΚΟΚ. Δεν αφορά τον ΚΟΚ η "κλήση". Ειναι καθαρά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο. Δεν θα την σβήσουν, ούτε και να την στείλεις στο Εσωτερικών Υποθέσεων θα κερδίσεις κάτι. 2 λύσεις: 1) Την πληρώνεις και δεν παρκάρεις ξανά εκεί 2) Βάζεις δικηγόρο (να σου εξηγήσει αρχικά) για να δεις τι μπορείς να κανεις/. Σιγουρα δεν σβηνει? Θα κανω μια καταγραφη του οτι εγινε και θα συνοεριλαβω κάποια απο τα σχολια για να το αναλυσω λιγο παραπανω και να δω τι θα κανω. Παντως αυτο που ειπες για διοικητικο προστιμο μου βγαζει πιο πολυ νόημα απο το να ειναι κληση
VasKag Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Οχι οτι θα ασχοληθει κανεις, αλλα στο πρωτο μισο της φωτογραφιας δεν εχεις σβησει το νουμερο του δρομου. και γενικα το ονομα του δρομου. Και παιζει να εχουν γραψει και το ονομα του δρομου λαθος. Στο google maps τον λεει καπως αλλιως. Spoiler Εντωμεταξυ αν πατε στο google maps, υπαρχει ενας θεουλης που εχει παρακαρει μπροστα απο τη πινακιδα για αναπηρους και μπροστα απο τη ραμπα
donatos77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Οκ, σου βάζω τώρα και ένα ωραίο ignore γιατι δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με το τι γράφεις. Εσυ να διαβάσεις καλύτερα το αρχικό post του χρήστη μετά τι του απαντησες και τι σου έγραψα καλώς στα είπα για μένα. Δεν έχει σημασια αν ο δικαστής είναι ελεύθερος να αποφασίσει ότι του γουστάρει, αυτός ο δικαστής κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρει να κάνει και καλά την δουλειά του. Το δεδικασμενο παίζει τον ρόλο του σε μέρος ή στο σύνολο κάθε υπόθεσης, το αν και κατά πόσο το κρίνει ο δικαστής, η εύρεση του δεδικασμενου και η διατύπωση η εκμετάλλευση υπέρ του πελάτη είναι η δουλειά του δικηγόρου, για αυτό και πληρώνεις εναν σκασμό λεφτά στον δικηγόρο για αυτή την δουλειά που δεν μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε. oti_na_nai.org
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Apareglitos123 είπε Έχει αναρτημένο κάποιο πίνακα-πινακίδα με βάση νόμου, ώστε να οφείλει να κοινοποιεί-ειδοποιεί στους υπόλοιπους ενοικιαστές και μη, για τον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης ότι απαγορεύεται η σταθμεση οποιουδήποτε άλλου οχήματος πλην εκείνου του συγκεκριμένου που έχει αναρτήσει;(πχ όπως οι θέσεις στάθμεσης αναπήρων) Κι αν δεν έχει....., είχατε ποτέ συνεννοηθεί(σε είχε ενημερώσει) σε παρελθοντικό χρόνο γνωστοποιώντας σου ότι για τους δικούς του λόγους η θέση αυτή με "αγραφο νόμο" ανήκει αποκλειστικά σε εκείνον ή με βάση καταστατικού της πολυκατοικίας, το οποίο το είχε κοινοποιήσει στο παρελθον σε δημόσιες αρχες, ώστε να μπορει η τροχαία με νόμιμο τρόπο να κοψει κλήση σε ιδιωτικό χώρο;; 4 λεπτά πριν, VasKag είπε Οχι οτι θα ασχοληθει κανεις, αλλα στο πρωτο μισο της φωτογραφιας δεν εχεις σβησει το νουμερο του δρομου. και γενικα το ονομα του δρομου. Και παιζει να εχουν γραψει και το ονομα του δρομου λαθος. Στο google maps τον λεει καπως αλλιως. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εντωμεταξυ αν πατε στο google maps, υπαρχει ενας θεουλης που εχει παρακαρει μπροστα απο τη πινακιδα για αναπηρους και μπροστα απο τη ραμπα Ε, περιπου ετσι ειναι εχει κανει και περιεργα γράμματα σβαιτσερε ιναι αντε τωρα ξερετε και που εγινε το περιστατικο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Randroyl
mechpanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Όλα τα πρόστιμα που επιβάλει η διοίκηση (τροχαία, πολεοδομία, υγειονομικό κ.α.), διοικητικά πρόστιμα είναι.
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Apareglitos123 είπε Έχει αναρτημένο κάποιο πίνακα-πινακίδα με βάση νόμου, ώστε να οφείλει να κοινοποιεί-ειδοποιεί στους υπόλοιπους ενοικιαστές και μη, για τον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης ότι απαγορεύεται η σταθμεση οποιουδήποτε άλλου οχήματος πλην εκείνου του συγκεκριμένου που έχει αναρτήσει;(πχ όπως οι θέσεις στάθμεσης αναπήρων) Κι αν δεν έχει....., είχατε ποτέ συνεννοηθεί(σε είχε ενημερώσει) σε παρελθοντικό χρόνο γνωστοποιώντας σου ότι για τους δικούς του λόγους η θέση αυτή με "αγραφο νόμο" ανήκει αποκλειστικά σε εκείνον ή με βάση καταστατικού της πολυκατοικίας, το οποίο το είχε κοινοποιήσει στο παρελθον σε δημόσιες αρχες, ώστε να μπορει η τροχαία με νόμιμο τρόπο να κοψει κλήση σε ιδιωτικό χώρο;; Υπαρχει πινακιδα με μια ραμπα οτι απαγορευεται το παρκαρισμα. Παρολαυτα εγω θεωρουσα οτι ειναι για τους ενοικους επειδη ηξερα (νομοζα τουλαχιστον) οτι ειναι κοινοχρηστος ο χωρος. Επισης ηξερα οτι γενικα αυτος προσπαθει να το παρει δικο του το μερος απο κατι που ακουγα απο παλια, αλλα απο αυτα που ηξερα δεν ειχε να πατησει πουθενα. Παντως εγω προσωπικα δεν ειχα ενημερωθεί για καποια τετοια αποφαση 2 λεπτά πριν, mechpanos είπε Όλα τα πρόστιμα που επιβάλει η διοίκηση (τροχαία, πολεοδομία, υγειονομικό κ.α.), διοικητικά πρόστιμα είναι. Αρα η τροχαια εκοψε προστιμο πολεοδομίας?
VasKag Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) - edit "ακυρο" Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από VasKag
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Πάντως αυτο που θα κανω σημερα ειναι ενα συμμαζεμα του τι εγινε και θα το γραψω σε ενα αρχειο. Θα ετοιμασω ενα κειμενακι να κανω συμπληρωματικη ενσταση στην κληση (θα πεταχτω αυριο πριν περασουν οι τρεις μερες να το καταθεσω για να ειμαι καλυμμένος απο εκει) Επισης συζηταω με τον πατερα μου και μου ειπε οτι μπορει αυτος να βοηθήσει με καποιο δικηγόρο. Το θεμα θα ειναι αρχικα να σβηστει η κληση καο μετα να δουμε αν ενας δικηγορος μπορει να κανει καποια εκθεση για το τι γινεται εκει, και μας πει ποιες ειναι οι επιλογες μας. Παρολαυτα, αφου οπως ειπα πριν ελουσα σημερα στην τροχαια, θα κανω την συμπληρωματικη ενσταση ωστε να το εχω τουλαχιστον εκει 1
mechpanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Randroyl είπε Αρα η τροχαια εκοψε προστιμο πολεοδομίας? ΟΧΙ. Απλά και το ένα, και το άλλο, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ πρόστιμα, είναι!!! Το ότι είναι όλα διοικητικά, δεν σημαίνει ότι η μία αρχή, μπορεί να κόψει πρόστιμα που ανήκουν στην αρμοδιότητα, άλλης αρχής...
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, VasKag είπε Η ραμπα με τη πινακιδα για τους αναπηρους, δεν εχει καμια σχεση με το σημειο που εβαλες εσυ το μηχανακι σου Αα οχι τετοια ραμπα, εχει δυο κολωνες και το εχει κλεισει με μια μεταλικη ραμπα που ανοιγει με κλειδι. Παρολαυτα η πυλωτη εχει εισοδο και απο αλλου δεν ειναι μονο αυτη η ραμπα είσοδος Μόλις τώρα, mechpanos είπε ΟΧΙ. Απλά και το ένα, και το άλλο, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ πρόστιμα, είναι!!! Το ότι είναι όλα διοικητικά, δεν σημαίνει ότι η μία αρχή, μπορεί να κόψει πρόστιμα που ανήκουν στην αρμοδιότητα, άλλης αρχής... Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι ποσο πιθανο ειναι να μπορει να μου κοψει τετοιο προστιμο η τροχαια? Απο τα μεχρι τωρα σχολια μου φαινεται απιθανο, αλλα απο τον τροπο που μου μιλησαν εκει και απο αυτο που ειπες για τον κοβιντ μου φαινεται οτι κατι παιζει εκει. Αλλα σιγουρα εχω κουρασει ηδη τα παιδια εδω, ελουσα κιολας στην τροχαια σημερα. Νομιζω ηδη μου εχουβ πει αρκετά. Παρολαυτα αισθανομαι οτι χανω ακομα κατι και νομιζω οτι μονο δικηγορος θα τα ξεκαθαρισει τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις