Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Σιγουρα εγω καταλαβα οτι αυτοι δεν θελουν καποια ευθυνη. Μου τα ειπε πολυ τυποποιημένα η υποδιοικητης, αν και μου φανηκε οτιθα ηθελαν να σταματησει να τους ενοχλει ο αλλος κύριος 

Αυτο καταλαβα και ξενερωσα παραπανω εκει γιατι αισθανθηκα οτι δεν θα βγαλω ακρη. Αναμενομεβο απο τη μια, δεν το περιμεβα απο την αλλη

Δεν μιλησα μαζι της, αλλα ο αλλος φιλος μου που εοναο ιδιοκτήτης και ηξερε λιγο παραπανω μου ειπε οτι σιγουρα αυτη δεν ασχοληθηκε καν και το πλήρωσε 

Καλά.. Ακόμα δεν έχεις μιλήσει μαζί της... Πότε περιμένεις να δεις αν ισχύει αυτό.. Πάντως αυτά που λες δεν στέκουν... Πήγες στην τροχαία και δεν ρώτησες τα βασικά... Μάλλον  θα φοβήθηκες.. 

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Η τροχαία νομίζω έχει μαζί της ένα μηχάνημα που βρίσκουν τον κάτοχο από τον αριθμό πινακίδας, η εναλλακτικά επικοινωνούν με κάποια υπηρεσία στο τμήμα μεταφορών και τους λένε τον κάτοχο. 

Το να βεβαιώσει οτι το αυτοκινητο ανηκει στον χ πως βεβαιωνεται οτι ο χ δεν επιτρέπεται να παρκαρει εκει;Δεν εχει νοικιασει σπιτι,δεν το εχει δανεισει στον υιό,αδερφο,κουμπαρο(δεν απαγορεύεται).

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/i-trohaia-ehei-ypohreosi-na-apanta-aitiologimena-se-enstaseis-politon-gia-paravaseis-toy

Τρεις μερες εχεις δικαιωμα ενστασης και σε δουλευουν μου φαίνεται . Δίνουν κληση με μια δικαστικη αποφαση που ουτε οι ιδιοι γνωριζουν 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Δεν μου την εδινε ο υποδιοικητης ομως.  Μου ειπε οτι πρεπει να παω στο πρωτοδικειο 

εγώ σε το είπα.

16 ώρες πριν, renos91 είπε

Εχει εξουσιοδοτηση η τροχαια να εχει αρχειο δικαστικων αποφασεων και να ενημερωνη αλλους πολιτες ετσι αυθαιρετα? Μηπως η δικαστικη αποφαση ειναι στα χερια του γερου και τους εδωσε αντιγραφο για δικια τους μονο χρηση?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτά θα αναφέρεις όλα στην ενστάση.. Και θα πεις ότι αν δεν μου δώσετε την δικαστική απόφαση γιατί θεωρείται παράνομη  η κλήση θα το πάω στο εσωτερικών Υποθέσεων.. Και θα στείλω την κλήση στο υπουργείο.. Ήδη θα πεις ότι έχεις μιλήσει εκεί..Φαίνεται το όνομα που σε έχει γράψει;;

Οχι δεν φαινεται ποιος με εχει γραψει αλλα ηξεραν εκει μεταξυ τους. Νομιζω οτι θα ετοιμασω απο τωρα μια ενσταση και θα παω σήμερα να την καταθεσω στην τροχαια, θα προσπαθησω να συμπεριλαβω οτι μου ειπατε συν καποια αλλα στοιχεία 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mchatz είπε

Τα πραγματα ειναι απλα...Επειδη τα γραπτα εχουν σημασια  υποβαλλεις ενσταση κατα του προστιμου, αμφισβητωντας τα οσα αναφερονται ως αιτιολογια επιβολης στο ροζ χαρτακι. Επιπλεον, τονιζεις οτι στον χωρο δεν υπηρχε σημανση που να αναφερεται σε απαγορευση και οτι δε σου ειχε κοινοποιθει προσωπικα καμμια σχετικη πραξη. Επισημαινεις επισης, οτι η επιβολη προστιμου σε αυτη την περιπτωση δικαστικης απαγορευσης δεν αποτελει αρμοδιοτητα της τροχαιας.

Ταυτοχρονα, υποβαλλεις γραπτη αναφορα στο τμημα τροχαιας ζητωντας να σου διευκρινισουν γραπτως εντος των νομιμων προθεσμιων ποια παραβαση διαπιστωθηκε,  βασει ποιων διαταξεων σου επεβληθη το προστιμο και πως τεκμαιρεται νομικα  η αρμοδιοτητα της τροχαιας για επιβολη προστιμου επι αστικου θεματος που διαπιστωνεται εκτος χωρου δημοσιας κυκλοφοριας ( καταληψη ιδιωτικου χωρου ισως??) και τονιζεις οτι επιφυλασσεσαι για καθε νομιμο σου δικαιωμα...τοσο απλα!! Και να δουμε τι θα σου απαντησουν....

Πολύ σωστά. 

Και επιπλέον. 

Οτι η τροχαία - αστυνομία αναφέρεται σε μια δικαστική απόφαση που τους επέδειξε ο γείτονας την οποία δεν την γνωρίζει ο ίδιος ούτε είναι ενημερωμενος. 

Έχω την αίσθηση όπως ειπώθηκε, ότι δεν θα την κάνει ούτε από το πρωτοδικείο. Μόνο δικηγόρος μπορεί να έχει πρόσβαση. 

Γνώμη μου. Πήγαινε σε δικηγόρο να πάρεις την απόφαση, να σου την εξηγήσει. Να πας στον δικηγόρο φορτωμένος με όλα τα χαρτιά του ακινήτου σχέδια συμβόλαια, κουραφέξαλα. Ο δικηγόρος θα σε κατατοπίσει. 

Δεύτερον, αν η κλήση δεν σβηστεί, δίνεις εντολή και εξουσιοδοτεις τον δικηγόρο να υποβάλλει αυτός ένσταση αντί για εσένα με το δικό του αιτιολογικό. 

Θα πληρώσεις απο 100 ως όσα ζητήσει ο δικηγόρος, νομίζω πάνω από 300 δεν να σου πάρει. Θα γλιτώσεις τα 100 της κλήσης. 

Δεν παρκάρεις ξανά σε αυτή την θέση για να μην έχεις θέμα και τελειώνει η ιστορία σου. 

Αν ο άλλος έχει κάνει λαμογια και θέλεις να τον λιώσεις όπως ανέφερε ένας χρήστης. Εξασφάλισε 2-3k πρώτα να είσαι χαλαρός και βρες δικηγόρο για δικαστικό αγώνα. 

Αυτά γενικως, κάτι άλλο δεν έχω να πω. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Το να βεβαιώσει οτι το αυτοκινητο ανηκει στον χ πως βεβαιωνεται οτι ο χ δεν επιτρέπεται να παρκαρει εκει;Δεν εχει νοικιασει σπιτι,δεν το εχει δανεισει στον υιό,αδερφο,κουμπαρο(δεν απαγορεύεται).

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/i-trohaia-ehei-ypohreosi-na-apanta-aitiologimena-se-enstaseis-politon-gia-paravaseis-toy

Τρεις μερες εχεις δικαιωμα ενστασης και σε δουλευουν μου φαίνεται . Δίνουν κληση με μια δικαστικη αποφαση που ουτε οι ιδιοι γνωριζουν 

Εγώ ανέφερα για την ταυτοποίηση του κατόχου του ΙΧ. Η ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη της θέσης σταθμευσης είναι αδύνατη εκείνη την στιγμή, εκτός άμα κατέβει κάτω κάποιος με συμβόλαια Ε9 χαρτιά και στοιχεία και τα υποδείξει στους αστυνομικούς, που μπορεί κάλλιστα να πει και ψέμματα. Τέλος πάντων. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ducatista είπε

ο κωλογερος..!

Να σου πω την αληθεια ετσι τον ειπαν και στην τροχαια.  Δεν νομιζω οτι θελουν να μου την κανουν εκει και για να σου πω την αληθεια πιστευω οτι θα μου την σβησει ετσι κιαλλιως την κληση. Παρολαυτα, θα ετοιμασω απο τωρα μια συμπληρωματικη ενσταση αφου αλουσα εκει τουλαχθστον να τι καταθεσω οριν κλεισει το τριημερο να ειμαι καλυμμένος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Randroyl είπε

Εδω βρειτε την κληση

https://imgur.com/a/omuXvJG

Επισης, πιστευω οτι για την κληση θα οαω και θα κανω συμπληρωματικη ενσταση αν γίνεται, και θα γραψω οτι μου προτείνετε εδω, τουλαχιστον να υπαρχει και γραπτως

https://imgur.com/a/omuXvJG

Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανένας ήδη αλλά ακόμα ένα φάουλ στη συμπλήρωση του προστίμου. 

image.png.b4b2c5836611ae655eb2044df289bf80.png

Ακραία τυπικότητα αλλά η συμπλήρωση γενικά έχει γίνει λάθος και πολύ πρόχειρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Να σου πω την αληθεια ετσι τον ειπαν και στην τροχαια.  Δεν νομιζω οτι θελουν να μου την κανουν εκει και για να σου πω την αληθεια πιστευω οτι θα μου την σβησει ετσι κιαλλιως την κληση. Παρολαυτα, θα ετοιμασω απο τωρα μια συμπληρωματικη ενσταση αφου αλουσα εκει τουλαχθστον να τι καταθεσω οριν κλεισει το τριημερο να ειμαι καλυμμένος

Δεν είναι μόνο το θέμα να σου σβήσει την κλήση αλλά να ξεκαθαρίσει το θέμα του τι ισχύει μια για πάντα για όλους όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πυλωτή.Τι ισχύει και τι δεν ισχύει πρέπει να αποσαφηνιστεί.

Δημοσ.

γιατί δεν πας να χτυπήσεις το κουδούνι του τύπου και να του ζήτησ εξηγήσεις να δεις τη  υποστηρίζη αυτός για το όλο σκηνικό? από ότι βλέπεις δικαστική απόφαση μόνος δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις (σου λέει πάρε δικηγόρο που ξέρει την διαδικασία😂) η δικαιοσύνη είναι τυφλή μόνο στο εξωφυλο των metallica στην πραγματική ζωή θες χρήμα και άκρες και αυτό τώρα είναι ένα αστείο σκηνικό αμα ηταν τιποτα σοβαρό κλάφτα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Ξέρεις τι θέλει αυτός ε; να τον κυνηγήσεις αν έχεις χρήματα και μετά να δεις αν έχει κάποια αυθαιρεσία και να τον τρέχεις για όλα...  ακόμη και δικιο να έχει σε αυτή τη  περίπτωση να τον τρέξεις εσυ σε κάτι άλλο  αφού δεν ήρθε να σε ενημερωσει και πήγε στην αστυνομία κατευθείαν

3 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Δεν ξέρω αν το σχολίασε κανένας ήδη αλλά ακόμα ένα φάουλ στη συμπλήρωση του προστίμου. 

image.png.b4b2c5836611ae655eb2044df289bf80.png

Ακραία τυπικότητα αλλά η συμπλήρωση γενικά έχει γίνει λάθος και πολύ πρόχειρα.

Λογικά επειδή δεν έγραψε την παράβαση βάση καποιου νόμου δεν μπορούσε να γράψει και το ποσό που ορίζει την παράβαση..   είπαμε οτι να ναι το θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κλήση δεν αφορά παράβαση του ΚΟΚ, ειναι απλά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο, για παραβίαση της πολεοδομικής διάταξης που αναφέρεται στην κλήση.

Και επι COVID, το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, στην αρχή σε έντυπα παραβάσεων του ΚΟΚ τα έγραφαν. 

Για να ισχυρίζονται ότι υπάρχει/δώθηκε "κληση" βαση δικαστικής απόφασης, μην ασχολείστε με ΚΟΚ. Δεν αφορά τον ΚΟΚ η "κλήση". Ειναι καθαρά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ πρόστιμο.

Δεν θα την σβήσουν, ούτε και να την στείλεις στο Εσωτερικών Υποθέσεων θα κερδίσεις κάτι.

2 λύσεις:

1) Την πληρώνεις και δεν παρκάρεις ξανά εκεί

2) Βάζεις δικηγόρο (να σου εξηγήσει αρχικά) για να δεις τι μπορείς να κανεις/.

Επεξ/σία από Death_In_Paradise
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...