Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Μα λενε με βαση τη δικαστικη αποφαση αυτη που εχουν εκει το στηρίζουν 

επειδη μιλησα με φιλο αξιωματικο που δουλευει στην τροχαια αττικης οταν του ανεφερα το θεμα σου και του εδειξα την κληση εβαλε τα γελια και μου ειπε οτι οι ανθρωποι ειναι ασχετοι..βασικα ξεκιναμε απο την  κληση η οποια ειναι ακυρη γιατι δεν αναφερει για ποιο λογο σε γραψανε.αυτο που σου ειπε οτι στηριζονται στην δικαστικη αποφαση ειναι λαθος και δεν στεκει πουθενα γιατι δεν υφισταται τροχονομικη παραβαση.δευτερον δεν υπαρχει καμια αρμοδιοτητα της τροχαιας στο συγκεκριμενο σημειο γιατι δεν υπαρχει τροχονομικη παραβαση.κανονικα επρεπε να επιληφθει το οικειο αστυνομικο τμημα και οχι η τροχαια και απλα να κανει καταγραφη της καταγγελιας και σε περιπτωση μη συμμορφωσης με τις συστασεις να εχει το δικαιωμα ο παππους να κινηθει εναντιον σου δικαστικα.τριτον  η δικαστικη αποφαση ειναι για ιδια χρηση και δεν δινει το δικαιωμα στην τροχαια για κανενα λογο να σε γραψει μεσα στην πυλωτη παρα μονο να σου κανει συσταση να μην παρκαρεις εκει και αυτο οπως ειπαμε οχι η τροχαια αλλα το τοπικο αστυνομικο τμημα.αν μετα απο ολα αυτα δεν σου σβησουν την κληση τοτε το τραβας με δικηγορο για να βρεις το δικιο σου

• Like 10
  • Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πραγματα ειναι απλα...Επειδη τα γραπτα εχουν σημασια  υποβαλλεις ενσταση κατα του προστιμου, αμφισβητωντας τα οσα αναφερονται ως αιτιολογια επιβολης στο ροζ χαρτακι. Επιπλεον, τονιζεις οτι στον χωρο δεν υπηρχε σημανση που να αναφερεται σε απαγορευση και οτι δε σου ειχε κοινοποιθει προσωπικα καμμια σχετικη πραξη. Επισημαινεις επισης, οτι η επιβολη προστιμου σε αυτη την περιπτωση δικαστικης απαγορευσης δεν αποτελει αρμοδιοτητα της τροχαιας.

Ταυτοχρονα, υποβαλλεις γραπτη αναφορα στο τμημα τροχαιας ζητωντας να σου διευκρινισουν γραπτως εντος των νομιμων προθεσμιων ποια παραβαση διαπιστωθηκε,  βασει ποιων διαταξεων σου επεβληθη το προστιμο και πως τεκμαιρεται νομικα  η αρμοδιοτητα της τροχαιας για επιβολη προστιμου επι αστικου θεματος που διαπιστωνεται εκτος χωρου δημοσιας κυκλοφοριας ( καταληψη ιδιωτικου χωρου ισως??) και τονιζεις οτι επιφυλασσεσαι για καθε νομιμο σου δικαιωμα...τοσο απλα!! Και να δουμε τι θα σου απαντησουν....

Επεξ/σία από mchatz
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Και από το Πρωτοδικείο πώς θα πάρεις την απόφαση; Δεν είσαι διάδικος και δεν πρόκειται να στην δώσουν.

Μου ειπε τα εξης:

να παω στο Διοικητικο πρωτοδικειο αιτηση πως εχει λαβει η απόφαση για τον ταδε (το ονομα δεν μου το εδωσε, αλλα μου το δωσανε εκει στα μουλωχτά) 

Επισης να παω σε δικηγορο, ο οποιος μπορει να κανει τη διαδικασια μονος του. Μετα να βρουμε ολοι οι ενοικοι αν υπαρχει ειδικο καθεστως στην περιοχη αυτη και κατι τετοια. Ολα αυτα ομως προφανως δεν εχουν να κανουν με την κληση, αλλα μου ειπε πως να λυσω το ολο θεμα του χωρου εκει. 
Μου εδωσε και ημερομηνιες για να βρω την αποφαση πιο ευκολα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, donatos77 είπε

"Η Νομολογία όμως εν προκειμένω δεν αποτελεί άμεση πηγή δικαίου αλλά ούτε και συντελεί στη διαμόρφωση δικαίου αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως έμμεση πηγή δικαίου. Έτσι ούτε αυτή καθεαυτή η νομολογία αλλά ούτε και οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου μπορούν να εξομοιωθούν με τους κανόνες δικαίου. Ο κάθε δικαστής είναι ελεύθερος να κρίνει τη νομική λύση των υποβαλλομένων σ΄ αυτόν νομικών διαφορών έστω και αν ακόμα άλλο δικαστήριο (ακόμη και ανώτερο) έχει δώσει σε όμοια περίπτωση διάφορη νομική λύση."

Επιμένεις για κάτι που δεν έχεις γνώση. Δεν διάβασες το αρχικό μου σχόλιο και προχωράς εσύ σε χαρακτηρισμούς. Οκ κ συνηγορε;

Οκ, σου βάζω τώρα και ένα ωραίο ignore γιατι δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με το τι γράφεις. Εσυ να διαβάσεις καλύτερα το αρχικό post του χρήστη μετά τι του απαντησες και τι σου έγραψα καλώς στα είπα για μένα. Δεν έχει σημασια αν ο δικαστής είναι ελεύθερος να αποφασίσει ότι του γουστάρει, αυτός ο δικαστής κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρει να κάνει και καλά την δουλειά του. Το δεδικασμενο παίζει τον ρόλο του σε μέρος ή στο σύνολο κάθε υπόθεσης, το αν και κατά πόσο το κρίνει ο δικαστής, η εύρεση του δεδικασμενου και η διατύπωση η εκμετάλλευση υπέρ του πελάτη είναι η δουλειά του δικηγόρου, για αυτό και πληρώνεις εναν σκασμό λεφτά στον δικηγόρο για αυτή την δουλειά που δεν μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Randroyl είπε

Επισης να σας πω οτι μου πριν του μιλησω ειπαν οτι ο υποδιοικητης δεν ειναι ενημερωμενος για το περιστατικο, και ηταν σε διπλανο γραφειο, ηρθε ο ιδιος να μου μιλησει και μου μιλησε πολυ επισημα και μου ειπε απλα οτι δεν μπορει να μου δωσει καποια αποφαση, και περιεγραψε τι διαδικασια θα πρεπει να κανω (πηγαινε πρωτοδικειο και κατι αλλα που τα σημειωσα). Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον εαυτο μου γιατι πιστευω οτι σιγουρα ενας αλλος θα το χειριζοταν πολυ καλυτερα, αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο να του συζητησω εκει στα ορθια

Τότε κανεις καταγγελία... Άμεσα... Στέλνεις αυτά που πρεπει... Τι έγινε και τι σου ανέφεραν.. Δεν θα σου δώσουν την απόφαση στα δικαστήρια.. Δεν γίνεται.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Επισης να σας πω οτι μου πριν του μιλησω ειπαν οτι ο υποδιοικητης δεν ειναι ενημερωμενος για το περιστατικο, και ηταν σε διπλανο γραφειο, ηρθε ο ιδιος να μου μιλησει και μου μιλησε πολυ επισημα και μου ειπε απλα οτι δεν μπορει να μου δωσει καποια αποφαση, και περιεγραψε τι διαδικασια θα πρεπει να κανω (πηγαινε πρωτοδικειο και κατι αλλα που τα σημειωσα). Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον εαυτο μου γιατι πιστευω οτι σιγουρα ενας αλλος θα το χειριζοταν πολυ καλυτερα, αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο να του συζητησω εκει στα ορθια

Δηλαδή σε τιμωρούν για κάτι που δεν ξέρεις και δεν σου επιτρέπουν να μάθεις.Οκ.

Μηπως να το μάθει και καμια εφημερίδα το όλο σκηνικό; 

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον είσαι πολύ αγχωμένος για να ενεργήσειςσωστά μόνος σου, παρά τις πολύ συγκεκριμένες συμβουλές που δέχθηκες και αφορούν κατά βάση την ακυρότητα της κλήσης.

1. Το δέχεσαι και υφίστασαι την κατάφωρη αδικία σα ραγιάς σε εποχή τουρκοκρατίας.

2. Θυσιάζεις ένα μικρό ποσόν και πας σε ένα αξιόπιστο δικηγόρο και έτσικερδίζεις την αξιοπρέπειά σου

• Like 7
Δημοσ.

Με λίγα λόγια πετάνε την μπάλα στην εξέδρα.. στείλε email στο εσωτερικών υποθέσεων και επισυναψε και την κλήση και να δεις για πότε θα λυθούν όλα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, christos_uoa είπε

Δεν κατάλαβα, έκανες ή όχι ένσταση?

Εκανα χθες, αλλα ηταν πριν μου πειτε ολα τα παραπανω. Ειχα γραψει εδω τι εγραψα εκει. Εγραψα οτι ειχα παρκαρει μεσα στην πυλωτη της πολυκατοικιας που διαμενω.  Εδω στην τροχαια με ενημερωσαν οτι ο χωρος εκει ανοικει σε εναν κυριο κατι που εγω δεν ηξερα. Δεν θα ξαναπαρκαρω εκει στο μελλον. 

Κατι σε αυτα τα πλαισια. Δεν ανεφερα ουτε οτι δεν αναγραφεταο ποια παραβαση ουτε τίποτα. Ειχα μεινει στο οτι υοαρχει μια αποφαση που τους επιτρεπει να δινουν προστιμα σε ιδιωτικα παρκινγκ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalmik είπε

Μάλλον είσαι πολύ αγχωμένος για να ενεργήσειςσωστά μόνος σου, παρά τις πολύ συγκεκριμένες συμβουλές που δέχθηκες και αφορούν κατά βάση την ακυρότητα της κλήσης.

1. Το δέχεσαι και υφίστασαι την κατάφωρη αδικία σα ραγιάς σε εποχή τουρκοκρατίας.

2. Θυσιάζεις ένα μικρό ποσόν και πας σε ένα αξιόπιστο δικηγόρο και έτσικερδίζεις την αξιοπρέπειά σου

Αυτο μπορει και να το κανω με τον δικηγόρο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Μου ειπε τα εξης:

να παω στο Διοικητικο πρωτοδικειο αιτηση πως εχει λαβει η απόφαση για τον ταδε (το ονομα δεν μου το εδωσε, αλλα μου το δωσανε εκει στα μουλωχτά) 

Επισης να παω σε δικηγορο, ο οποιος μπορει να κανει τη διαδικασια μονος του. Μετα να βρουμε ολοι οι ενοικοι αν υπαρχει ειδικο καθεστως στην περιοχη αυτη και κατι τετοια. Ολα αυτα ομως προφανως δεν εχουν να κανουν με την κληση, αλλα μου ειπε πως να λυσω το ολο θεμα του χωρου εκει. 
Μου εδωσε και ημερομηνιες για να βρω την αποφαση πιο ευκολα.  

Για πήγαινε να δεις... Για ρώτησε  το.. Αλλά δυσκολο... Όνομα είχε η κλήση επάνω; Καταγγελία όπως ανέφερα.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fysikos είπε

Με λίγα λόγια πετάνε την μπάλα στην εξέδρα.. στείλε email στο εσωτερικών υποθέσεων και επισυναψε και την κλήση και να δεις για πότε θα λυθούν όλα...

και οπότε περνάς μπροστά από μπατσικο να φεύγεις με κοστούμι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fysikos είπε

Σιγουρα εγω καταλαβα οτι αυτοι δεν θελουν καποια ευθυνη. Μου τα ειπε πολυ τυποποιημένα η υποδιοικητης, αν και μου φανηκε οτιθα ηθελαν να σταματησει να τους ενοχλει ο αλλος κύριος 

9 λεπτά πριν, katsapoli είπε

θα σε στελνουν περα δωθε

Αυτο καταλαβα και ξενερωσα παραπανω εκει γιατι αισθανθηκα οτι δεν θα βγαλω ακρη. Αναμενομεβο απο τη μια, δεν το περιμεβα απο την αλλη

2 λεπτά πριν, katsapoli είπε

η άλλη κόπλεα που την είχαν γράψει όπως εσενα ξέρεις άμα τελικά το πλήρωσε το πρόστιμο?

Δεν μιλησα μαζι της, αλλα ο αλλος φιλος μου που εοναο ιδιοκτήτης και ηξερε λιγο παραπανω μου ειπε οτι σιγουρα αυτη δεν ασχοληθηκε καν και το πλήρωσε 

Δημοσ.

Σε άσχετο μεν σχετικό δε με την δράση της τροχαίας δε σκηνικό. Την υπόθεση την έλυσε εισαγγελέας καταρρίπτοντας υπέρβαση εξουσίας στο όργανο βγάζοντας τον σε εξάμηνη αργία σαν τιμωρία. Το παράπτωμα ήταν για υπερβολική ταχύτητα και ηχορύπανση και η αντιμετώπιση του οργάνου ήταν σύλληψη (μέχρι εκεί οκ) και κατάσχεση αυτοκινήτου ( κοινός δέσμευση περιουσίας τρίτου). Το αμάξι παρακρατηθηκε παράνομος για ένα διάστημα 10 ημερών μέχρι να επιληφθεί ο εισαγγελέας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...