christos_uoa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Randroyl είπε Μα λενε με βαση τη δικαστικη αποφαση αυτη που εχουν εκει το στηρίζουν Βρε παλικάρι μου ήσουν διάδικος στη δίκη?? Σου κοινοποιήθηκε κάποια δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί εναντίον σου? Πως γνωρίζεις εσύ ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του χώρου από εσένα? Ακόμα και ήσουν διάδικος και παραβίαζες την απόφαση, θα έπρεπε να κληθεί η αστυνομία για παραβίαση της δικαστικής απόφασης στην οποία προβλέπεται, κάποιο πρόστιμο χρηματική ποινή και προσωποκράτηση. Όχι εφαρμογή του ΚΟΚ. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΟΣ!!! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από christos_uoa 2
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Istoselidas είπε Μπάζει από παντού. Μήπως είχε από κανέναν φίλο του κανένα παλιό μπλοκ κλήσεων και στην έγραψε ο ίδιος ο γέρος; και επειδή "έγραφε" μηχανάκι για πρώτη φορά δεν ήξερε καν ότι είναι 40 ευρώ αντί για 100 το πρόστιμο; Πάντως έχει τύχει να μου έχουν κόψει κλήση με λάθη, να πάω ανυποψίαστος στο ταχυδρομείο να την πληρώσω και να μου λένε "δεν είναι σφραγισμένη, είναι άκυρη η κλήση, συμβαίνει συχνά, μην την πληρώσετε". Μέχρι τώρα δε μου ήρθε στην εφορία. Οχι ηξεραν για την κληση εκει στην τροχαια, ολοι φαιβεται να γνωριζουν για το περιστατικο και ξερανε τον κυριο επειδη πηγαινει λεει απο το 2015 καθε καλοκαιρι και τους ενοχλεί Μόλις τώρα, christos_uoa είπε Βρε παλικάρι μου ήσουν διάδικος στη δίκη?? Σου κοινοποιήθηκε κάποια δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί εναντίον σου? Πως γνωρίζεις εσύ ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του χώρου από εσένα? Ακόμα και ήσουν διάδικος και παραβίαζες την απόφαση, θα έπρεπε να κληθεί η αστυνομία για παραβίαση της δικαστικής απόφασης στην οποία προβλέπεται, κάποιο πρόστιμο και προσωποκράτηση. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΟΣ!!! Σωστο μου αλουγεται αυτο που λες αλλα ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα 😛
mechpanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Φιλε εχεις δικιο, γενικα χθες το βραδυ κοιμηθηκα ελαχιστα γιατι το σκεφτομουνολοτο βραδυ αυτο το θεμα και σκεφτομου και οτι δεν θα προλαβω να παω εκει και το ελουσα. Σκεφτομουν οτι τουλαχθστον αν επερνα την αποφαση θα απαντουσε καποια ερωτήματα αλλα ουτε καν να την δωσουν. Σκεφτόσουν όλο το βράδυ και δεν κοιμήθηκες, μια κλήση 100 ευρώ; Ρε συ χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι... ΟΚ δεν είναι αμελητέο ποσό αλλά τι να πούμε κι εμείς που έχουμε στο σβέρκο μας κάτι υποχρεώσεις σε χιλιάρικα... Μόλις με έκανες πιο ευτυχισμένο, thanks 3
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Οχι ηξεραν για την κληση εκει στην τροχαια, ολοι φαιβεται να γνωριζουν για το περιστατικο και ξερανε τον κυριο επειδη πηγαινει λεει απο το 2015 καθε καλοκαιρι και τους ενοχλεί Σωστο μου αλουγεται αυτο που λες αλλα ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα 😛 1 λεπτό πριν, christos_uoa είπε Βρε παλικάρι μου ήσουν διάδικος στη δίκη?? Σου κοινοποιήθηκε κάποια δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί εναντίον σου? Πως γνωρίζεις εσύ ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του χώρου από εσένα? Ακόμα και ήσουν διάδικος και παραβίαζες την απόφαση, θα έπρεπε να κληθεί η αστυνομία για παραβίαση της δικαστικής απόφασης στην οποία προβλέπεται, κάποιο πρόστιμο και προσωποκράτηση. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΟΣ!!! Πως το σωζω τωρα? Εχω λεει τρεις μερες για να κανω ενσταση στην κληση, να παω σημερα πιο μετα να κανω καο να τα γραψω αυτα?
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, Randroyl είπε Εκανα μλκια και δεν ειπα τιποτα για αυτο. Το ολο θεμα κρατησε λιγο και αγχωθηκα. Μπορω να κανω κατι παραπανω για αυτο? Ας πουμε να κανω συμπληρωματικη ενσταση στην κληση να γραφω τα παραπάνω που είπατε? Δεν σου απάντησαν για την ένσταση;; Τότε τι πήγες να κάνεις; Έπρεπε να πάρεις την δικαστική απόφαση γιατί εσύ είσαι ο θυγωμένος.. Λάθος σου...
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Σκεφτόσουν όλο το βράδυ και δεν κοιμήθηκες, μια κλήση 100 ευρώ; Ρε συ χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι... ΟΚ δεν είναι αμελητέο ποσό αλλά τι να πούμε κι εμείς που έχουμε στο σβέρκο μας κάτι υποχρεώσεις σε χιλιάρικα... Μόλις με έκανες πιο ευτυχισμένο, thanks Νομιζω το κύριο μου προβλημα ειναι οτι δεν το περιμενα καν και δεν εχω καταλαβει το ολο θεμα πως εγινε. Αν ηξερα οτι παιζει να φαω κληση εκει και ρίσκαρα, θα ξενερωνα αλλα μεχρι εκει. Τωρα ολο αυτο που πρεπει να κανω με εχει αγχώσει γιατι αισθανομαι οτι ειναι αδικο και δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω. Και γιαυτο εκανα και το ποστ εδω 1
katsapoli Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Randroyl είπε Εκανα μλκια και δεν ειπα τιποτα για αυτο. Το ολο θεμα κρατησε λιγο και αγχωθηκα. Μπορω να κανω κατι παραπανω για αυτο? Ας πουμε να κανω συμπληρωματικη ενσταση στην κληση να γραφω τα παραπάνω που είπατε? ρε μπρο από χτες ένα ολόκληρο φορυμ έχει κατεβάσει όλο το ποινικό κώδικα σου έχει φτιάξει ολόκληρη επιχηρηματολγία και πως θα αντιδράσεις στην οποία απντηση και σημεριφορά και εσύ πας και δεν λες τπτ???απογοήτευσης όλο το ινσομνια Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από katsapoli 5 2
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Δεν σου απάντησαν για την ένσταση;; Τότε τι πήγες να κάνεις; Έπρεπε να πάρεις την δικαστική απόφαση γιατί εσύ είσαι ο θυγωμένος.. Λάθος σου... Μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για την ένσταση οταν την δουν Μόλις τώρα, katsapoli είπε ρε μπρο από χτες ένα ολόκληρο φορυμ έχει κατεβάσει όλο το ποινικό κώδικα σου έχει φτιάξει ολόκληρη επιχηρηματολγία και πως θα αντιδράσεις στην οποία απντηση και σημεριφορά και εσύ πας και δεν λες τπτ???απογοήτευσης όλο το ινσομνια Μπορω να πω οτι εχεις δικιο σε αυτο 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Δεν σου απάντησαν για την ένσταση;; Τότε τι πήγες να κάνεις; Έπρεπε να πάρεις την δικαστική απόφαση γιατί εσύ είσαι ο θυγωμένος.. Λάθος σου... Δεν μου την εδινε ο υποδιοικητης ομως. Μου ειπε οτι πρεπει να παω στο πρωτοδικειο
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Hamurabi είπε Συγνώμη εδώ αναρωτιόμαστε αν η αστυνομία μπορεί να βρει τον κάτοχο ενός ΙΧ οχήματος απτην πινακίδα του; Όσον αφορά το πραγματικό θεμα,η καλύτερη λύση είναι να μιλήσεις με δικηγόρο για αυτό κ να ασχοληθεί αυτός.τιποτα αλλο Απάντησα στην απορία ενός χρήστη για το αν και κατά πόσο μπορεί να σε βρει η αστυνομία όταν βλέπει ένα αμάξι. Εκτός κι αν ρώτησε κάτι άλλο που εγώ δεν το κατάλαβα. Η εύρεση του ιδιοκτήτη είναι πανεύκολη.
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, katsapoli είπε ρε μπρο από χτες ένα ολόκληρο φορυμ έχει κατεβάσει όλο το ποινικό κώδικα σου έχει φτιάξει ολόκληρη επιχηρηματολγία και πως θα αντιδράσεις στην οποία απντηση και σημεριφορά και εσύ πας και δεν λες τπτ???απογοήτευσης όλο το ινσομνια Να παω να τα γραψω σε καινουρια ενσταση? 1
christos_uoa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Randroyl είπε Εχω λεει τρεις μερες για να κανω ενσταση στην κληση, να παω σημερα πιο μετα να κανω καο να τα γραψω αυτα? 2 λεπτά πριν, Randroyl είπε Μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για την ένσταση οταν την δουν Δεν κατάλαβα, έκανες ή όχι ένσταση?
katsapoli Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Randroyl είπε Μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για την ένσταση οταν την δουν Μπορω να πω οτι εχεις δικιο σε αυτο Δεν μου την εδινε ο υποδιοικητης ομως. Μου ειπε οτι πρεπει να παω στο πρωτοδικειο θα σε στελνουν περα δωθε
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 7 minutes ago, Randroyl said: Δεν μου την εδινε ο υποδιοικητης ομως. Μου ειπε οτι πρεπει να παω στο πρωτοδικειο Και από το Πρωτοδικείο πώς θα πάρεις την απόφαση; Δεν είσαι διάδικος και δεν πρόκειται να στην δώσουν. Απ' όλα τα κράτη του κόσμου πάντως, αυτά μόνο στην Κρήτη θα μπορούσαν να γίνουν. 3
takoulou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Να παω να τα γραψω σε καινουρια ενσταση? Αυτά θα αναφέρεις όλα στην ενστάση.. Και θα πεις ότι αν δεν μου δώσετε την δικαστική απόφαση γιατί θεωρείται παράνομη η κλήση θα το πάω στο εσωτερικών Υποθέσεων.. Και θα στείλω την κλήση στο υπουργείο.. Ήδη θα πεις ότι έχεις μιλήσει εκεί..Φαίνεται το όνομα που σε έχει γράψει;;
Randroyl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Επισης να σας πω οτι μου πριν του μιλησω ειπαν οτι ο υποδιοικητης δεν ειναι ενημερωμενος για το περιστατικο, και ηταν σε διπλανο γραφειο, ηρθε ο ιδιος να μου μιλησει και μου μιλησε πολυ επισημα και μου ειπε απλα οτι δεν μπορει να μου δωσει καποια αποφαση, και περιεγραψε τι διαδικασια θα πρεπει να κανω (πηγαινε πρωτοδικειο και κατι αλλα που τα σημειωσα). Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον εαυτο μου γιατι πιστευω οτι σιγουρα ενας αλλος θα το χειριζοταν πολυ καλυτερα, αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο να του συζητησω εκει στα ορθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις