Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό το "πρόβλημα" δεν πρόκειται να το λύσει η συνέλευση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο μια και για τέτοιες αλλαγές στο καταστατικό χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του συνόλου των ιδιοκτητών.

Όσο για την κλήση μην λέμε τα ίδια, εφόσον η τροχαία κακώς την βεβαίωσε τότε όπως και να έχει θα σβηστεί.

Το λεω επειδη πιστευω οτι απλα θα καταληξει με αυτον να κανει την υποχώρηση στην συνελευση. Η πολυκατοικια ειναι παρα πολυ παλια, γιατι ολο αυτο να το κανει τώρα? Απλα οι παλιοί ιδιοκτήτες (ειναι καποιοι που ειναι ιδιοκτητες απο το χτισιμο) γνωριζαν ακριβως τι επαιζε και τον εβαζαν στη θεση του, κυριως αυτος που πεθανε πρόσφατα. Αυτο μου λεει οτι ο ιδιος ειναι που εχει αδικο. Αλλα αν εχει, δικιο του, προφανως με το δικιοτουτο κυνηγαει, αλλα να ειναι πιο ξεκάθαρος και σωστος.  Αφου εχεις δικιο και αποφασιζεις να το διεκδίκησεις 40 χρονια αργότερα ξερω γω, μην τα πρηζεις στην τροχαια να σου κανει τη δουλεια ενω εσυ ο ιδιος δεν εχει αφησει τουλάχιστον ενα χαρτακι στο μηχανακι ή να μου πει κατι ο ιδιος. 

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ναι, μερικές σελίδες πίσω είχε γράψει πως το σπίτι αυτό το μισθώνουν οι γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια.

Επίσης το ότι εσύ γνωρίζεις περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης έχει δώσει εξουσιοδότηση στον ενοικιαστή για να τον εκπροσωπεί στις συνελεύσεις δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας, η εξαίρεση είναι μια και έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα.

Και σε αυτή τη περίπτωση, ισχυρίζεται πως το θέμα της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου "γέρου" αφορά κι άλλους στη πολυκατοικία, οπότε μπορεί να μιλήσει με τους υπολοίπους ώστε να συγκληθεί συνέλευση και να συζητηθεί το θέμα του καθεστώτος του χώρου, των ενεργειών του συγκεκριμένου "γέρου" κοκ και θα ενημερωθεί καταλλήλως από τον διαχειριστή.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Ναι, μερικές σελίδες πίσω είχε γράψει πως το σπίτι αυτό το μισθώνουν οι γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια.

Επίσης το ότι εσύ γνωρίζεις περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης έχει δώσει εξουσιοδότηση στον ενοικιαστή για να τον εκπροσωπεί στις συνελεύσεις δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας, η εξαίρεση είναι μια και έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα.

Ο συγκεκριμενος δεν ειναι ιδιοκτήτης του δικου μας διαμερισματος. Εχουμε καλες σχέσεις με τους δικους μας ιδιοκτήτες, αλλα μενουν Αθήνα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ποιός είπε ότι είναι κανόνας;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, definitio είπε

Και σε αυτή τη περίπτωση, ισχυρίζεται πως το θέμα της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου "γέρου" αφορά κι άλλους στη πολυκατοικία, οπότε μπορεί να μιλήσει με τους υπολοίπους ώστε να συγκληθεί συνέλευση και να συζητηθεί το θέμα του καθεστώτος του χώρου, των ενεργειών του συγκεκριμένου "γέρου" κοκ και θα ενημερωθεί καταλλήλως από τον διαχειριστή.

Ναι γενικα θα φανει πως θα παει, οπως και να είναι εγω θα σας ενημερωσω εδω να ξερετε τι θα γίνει. Απλα πρεπει αυριο να παρω μερικες ωρες αδεια για να παω στον διοικητή της τροχαιας. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Randroyl είπε

Ναι γενικα θα φανει πως θα παει, οπως και να είναι εγω θα σας ενημερωσω εδω να ξερετε τι θα γίνει. Απλα πρεπει αυριο να παρω μερικες ωρες αδεια για να παω στον διοικητή της τροχαιας. 

100€ δεν είναι λίγα και σαφώς δεν είναι λίγα για να τα χρεωθείς κερατιάτικα.

Αλλά προσωπικά θα προσπαθουσα να ενημερωθώ για τον Κανονισμό πριν μιλήσω με αστυνομικό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, definitio είπε

100€ δεν είναι λίγα και σαφώς δεν είναι λίγα για να τα χρεωθείς κερατιάτικα.

Αλλά προσωπικά θα προσπαθουσα να ενημερωθώ για τον Κανονισμό πριν μιλήσω με αστυνομικό.

Εγω θα παω με το σκεπτικό οτι θα το πληρώσω και οτι εχει δικιο ο ανθρωπος, δεν θα το παιξω δικηγορος. Αν πρεπει να την πληρωσω, θα το κανω δυστυχως. Παρολαυτα θα περιγραψω ειλικρινα την κατασταση και θα ζητησω και την δικαστική αποφαση επειδη ασχετα απο εμενα, την θελει και ο πατερας μου για να το συζητησει με τους αλλους ενοικους. Επισης θελω να τη διαβασω απο περιέργεια να δω πως εχει καταφερει να φερνει την τροχαια να με γραφει ενω ειναι εκτος της δικαιοδοσιας τους. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, definitio είπε

Για τελευταία φορά, η γενική συνέλευση αφορά τους ιδιοκτήτες, στους ενοικιαστές και ειδικότερα στον ts δεν πέφτει λόγος.

Επίσης για να αλλάξει το "καθεστώς" του συγκεκριμένου χώρου χρειάζεται παμψηφία, δλδ θα πρέπει εκτός από όλους τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να συμφωνήσει και ο "γέρος", κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί.

Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για τελευταία φορά, η γενική συνέλευση αφορά τους ιδιοκτήτες, στους ενοικιαστές και ειδικότερα στον ts δεν πέφτει λόγος.

Επίσης για να αλλάξει το "καθεστώς" του συγκεκριμένου χώρου χρειάζεται παμψηφία, δλδ θα πρέπει εκτός από όλους τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να συμφωνήσει και ο "γέρος", κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί.

Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

Ναι αλλα το θεμα δεν ειναι να αλλαξει, αλλα το να ξεκαθαρίσει το τι ισχύει. Αλλα οπως και να εχει, σιγουρα χωρις να ξερουμε τι παιζει ακριβως δεν εχει νοημα να το συζηταμε το θεμα αυτο. Το κύριο πραγμα που ειναι περιεργο για μενα και εφτιαξα το ποστ ειναι το πως εγινε και με εγραψε η τροχαια εντελως εκτος δρόμου. Τοτε προφανως δεν ηξερα οτι παιζει ολο αυτο απο πισω, αλλα και τωρα που το ξερω, παλι περιεργο μου φαίνεται. 

Επισης μπορω να πω οτι μπορω να αφηνω το μηχανακι σε αλλα μερη, οποτε εμενα δεν με καιει το ζητημα τοσο. Παρολαυτα οταν ειδα την κληση δεν το περιμενα, ξενερωσα τη ζωη μου, μου χαλασε τη διαθεση και μου χαλασε ολη τη μερα. Οποτε θελω να μαθω περισσότερα επειδη δεν ειχε περασει καν απο το μυαλο μου οτι επαιζε να γινει κατι τετοιο

Επεξ/σία από Randroyl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα έγραψαν και άλλοι θα στο γράψω και εγώ. Η δικαστική απόφαση βγαίνει εναντίον συγκεκριμένου ατόμου. Το διατακτικό του θα λέει "απαγορεύεται στο τάδε να παρκάρει εκεί. Κάθε φορά που θα το κάνει απειλείται με προσωποκράτηση και πρόστιμο ΧΧΧ€".  Έχω τέτοια απόφαση εναντίον συγκεκριμένου. Δεν ισχύει εναντίον οποιουδήποτε δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να την γνωρίζει ο οποιοσδήποτε παρά μόνο αυτόν που πήγα στα δικαστήρια και του κοινοποιήθηκε η απόφαση. Οπότε μην ψάχνεις την απόφαση δεν σε αφορά και ειδικά για αυτή την "παράνομη" κλήση. 

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι την κλήση την σκαναρεις, γράφεις και το ιστορικό ένα email και το στέλνεις  αρμοδίως στη

Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/dey_yphres-katag.JPG

Επεξ/σία από christos_uoa
  • Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Randroyl είπε

Ναι αλλα το θεμα δεν ειναι να αλλαξει, αλλα το να ξεκαθαρίσει το τι ισχύει. Αλλα οπως και να εχει, σιγουρα χωρις να ξερουμε τι παιζει ακριβως δεν εχει νοημα να το συζηταμε το θεμα αυτο. Το κύριο πραγμα που ειναι περιεργο για μενα και εφτιαξα το ποστ ειναι το πως εγινε και με εγραψε η τροχαια εντελως εκτος δρόμου. Τοτε προφανως δεν ηξερα οτι παιζει ολο αυτο απο πισω, αλλα και τωρα που το ξερω, παλι περιεργο μου φαίνεται. 

2 λεπτά πριν, christos_uoa είπε

Στα έγραψαν και άλλοι θα στο γράψω και εγώ. Η δικαστική απόφαση βγαίνει εναντίον συγκεκριμένου ατόμου. Το διατακτικό του θα λέει "απαγορεύεται στο τάδε να παρκάρει εκεί. Κάθε φορά που θα το κάνει απειλείται με προσωποκράτηση και πρόστιμο ΧΧΧ€".  Έχω τέτοια απόφαση εναντίον συγκεκριμένου. Δεν ισχύει εναντίον οποιουδήποτε δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να την γνωρίζει ο οποιοσδήποτε παρά μόνο αυτόν που πήγα στα δικαστήρια και του κοινοποιήθηκε η απόφαση. Οπότε μην ψάχνεις την απόφαση δεν σε αφορά και ειδικά για αυτή την "παράνομη" κλήση. 

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι την κλήση την σκαναρεις, γράφεις και το ιστορικό ένα email και το στέλνεις  αρμοδίως

http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/dey_yphres-katag.JPG

Ευχαροστω για την καινούρια πληροφορία, θα το κανω αυτο αν δεν βγαλω ακρη αυριο με την τροχαία αφου εκανα ηδη ενσταση και περιμενω μα δω τι θα αποφασισει ο διοικητής

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Randroyl είπε

και θα ζητησω και την δικαστική αποφαση

Εχει εξουσιοδοτηση η τροχαια να εχει αρχειο δικαστικων αποφασεων και να ενημερωνη αλλους πολιτες ετσι αυθαιρετα? Μηπως η δικαστικη αποφαση ειναι στα χερια του γερου και τους εδωσε αντιγραφο για δικια τους μονο χρηση?

Δεν υπαρχη θεμα προσωπικων δεδομενων?

15 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Επισης θελω να τη διαβασω απο περιέργεια να δω πως εχει καταφερει να φερνει την τροχαια να με γραφει ενω ειναι εκτος της δικαιοδοσιας τους. 

Λες ο διοικητης της αστυνομιας να ειναι αδερφος η ξαδερφος του γερου? :)

Δημοσ.
4 hours ago, BackFromHell said:

Πρεπει να σαι καινουργιος στο ινσομνια.

Ολες οι διαφορες για οποιοδηποτε ζητημα, εδω , ξεκινουν με τη βασικοτερη ινσομνιακη νομικη συμβουλη για μηνυσεις στην αλλη πλευρα και τη βεβαιοτητα πως «θα του παρεις πολυ χρημα» και καταληγουν σε συμβουλες τυπου «ριχτου ενα κουβα σκ@τ@ στο αμαξι/ξεφουσκωσε του τα λαστιχα/βαλε να παιζει death metal 3 το πρωι με το subwoofer στο τερμα και δεν θα ξανατολμησει να…» κλπ κλπ

Είχα τουλάχιστον 2 ιδέες που περιλάμβαναν σκ@τ@ αλλά μου κοψες την φόρα... :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Randroyl είπε

Επισης μπορω να πω οτι μπορω να αφηνω το μηχανακι σε αλλα μερη, οποτε εμενα δεν με καιει το ζητημα τοσο. Παρολαυτα οταν ειδα την κληση δεν το περιμενα, ξενερωσα τη ζωη μου, μου χαλασε τη διαθεση και μου χαλασε ολη τη μερα. Οποτε θελω να μαθω περισσότερα επειδη δεν ειχε περασει καν απο το μυαλο μου οτι επαιζε να γινει κατι τετοιο

Δεν χρειάζεται κανένα "ξεκαθάρισμα", άσε που σαν ενοικιαστής δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις τι ισχύει τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις να διαβάσεις το τι προβλέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας και το μισθωτήριο σας.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις τι να σου πω, αν δεν σου αρκεί το να σβηστεί η κλήση απευθύνσου σε δικηγόρο και κάντε αγωγή για ψυχική οδύνη, ηθική βλάβη ή ότι άλλη μλκια μπορεί να σκεφτεί.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, renos91 είπε

Εχει εξουσιοδοτηση η τροχαια να εχει αρχειο δικαστικων αποφασεων και να ενημερωνη αλλους πολιτες ετσι αυθαιρετα? Μηπως η δικαστικη αποφαση ειναι στα χερια του γερου και τους εδωσε αντιγραφο για δικια τους μονο χρηση?

Δεν υπαρχη θεμα προσωπικων δεδομενων?

Λες ο διοικητης της αστυνομιας να ειναι αδερφος η ξαδερφος του γερου? :)

Το συζηταω ακομα με τον πατερα μου που τον ξερει λιγο πολυ (οπως ειπα πριν ειμαστε γυρω στα 19 χρονια στην πολυκατοικια), και πιο πιθανο να τους τα εχει πρηξει εκει στην τροχαια παρα να ειναι συγγενης.  Και το κυνηγαει τοσο επειδη δινει διαμερισματα στο airbnb και μαλλον θελει να τους δινει και παρκινγκ στα διαμερίσματα. Επισης ο πατερας μου λεει οτι ο χωρος εκει κανονικα δεν μπορει να ειναι παρκινγκ σαν δομη (εχει κενο απο κατω και δεν εχει κολωνες κατι τετοιο). Αλλα προφανως ολα αυτα δεν ειναι δεδομενο οτι ισχυουν, και ουτε παταω εκει. Επισης, πολυ πιθανο και στην τροχαια να μην ξερουν ακριβως, και επειδη ειδαν δικαστικη αποφαση να ψαρωσαν και αυτοι και να τους τρεχει αυτος. Αν ισψυει κατι τετοιο ισως τους βοηθησω να ξεμπλεξουν απο αυτον

Δεν χρειάζεται κανένα "ξεκαθάρισμα", άσε που σαν ενοικιαστής δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις τι ισχύει τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις να διαβάσεις το τι προβλέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας και το μισθωτήριο σας.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις τι να σου πω, αν δεν σου είναι αρκεί το να σβηστεί η κλήση απευθύνσου σε δικηγόρο και κάντε αγωγή για ψυχική οδύνη, ηθική βλάβη ή ότι άλλη μλκια μπορεί να σκεφτεί.

Ε, ενταξει δεν θα εκανα κατι τέτοιο, μου αρκει να σβηστει η κλήση. Και σε περιπτωση που ο ανθρωπος εχει αδικο και απλα εκμεταλευεται καταστασεις, θα ηθελα να ξεκαθαρισει το θεμα. Αλλα οπως ειπες εγω ειμαι απο τους τελευταιους που απασχολεί, και γιαυτο θα ανακατεψω ατομα της πολυκατοικιας που τα ενδιαφέρει και αν θελουν ισως μιλησουμε με δικηγορο. Θα εξαρτηθεο και απο το τι γραφει η δικαστικη αποφαση του κυριου

Για καποιον που ρωτησε προηγουμένως, ειδα μια πινακιδα που εχει βαλει στην ραμπα (πινακιδα που φανταζομαι την εχει βαλει ο ιδιος) και γραφει οτι απαγορευεται η εισοδος επειδη ειναι ιδιωτικο γκαραζ. Παρολαυτα δεν αναφερει δικαστικη αποφαση ουτε οτι θα με γραψει η τροχαια αν παρκαρω εκει μεσα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...