Basilhs23___ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Randroyl είπε Μπορει να ισχυει αυτο επειδη η πολη ου ειναι μικρη και θελουν να τα πανε καλα με ολους, και πραγματικα πρεπει να τους τα εχει πρηξει ο κυριος εκει στην τροχαια τον τελευταιο καιρο επε8δη οι ιδιοι μου ειπαν να μιλησω στους ενοικους να τον παμε νομικα. Αν το θέλουνε οι άλλοι ενοικοι, θα είναι κάτι αρκετά οικονομικό για όλους σας και αποτελεί την βέλτιστη επιλογή, ας τα βάλει ο άλλος με όλη την πολυκατοικία.
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, kostasbm είπε ένα πράγμα μου κάνει εντυπωση η άστυνομια δεν θα έπρεπε να κάνει σύσταση τουλάχιστον η ο αυτός ο τύπος γιατί δεν προσπάθησε να μιλήσει με τον ιδιοκτητη της μηχανής που του πιάνει το χώρο ???? πριν αρχίσουν να κόβουν κλήσεις είμαι περίεργος να δω το σκεπτικό της απόφασης μόλις πάρεις το αντίγραφο.......λογικά θα έπρεπε να το έχει κοινομποιησει σε όλους τους ενοικιαστές και ιδιοκτητες στη πολυκατοικία....πως θα ήξεραν ότι θα φάνε κλήση αν του πιάσουν το χώρο?? Παντως εγω δεν ηξερα κατι. Κατι οαιχτηκε απο οτι καταλαβα οταν εφαγε την κληση η αλληκοπελια πριν μερικες μερες/βδομαδες που εγω ελλειπα και το εχασα. Και μου φανηκε λιγο περιεργο που δεν ειχε αλλα μηχανακια εκει τωρα, αλλα δεν εδωσα σημασια επειδη λεω αυγουστος ειναι διακοπες θα εχουν παει 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Αν το θέλουνε οι άλλοι ενοικοι, θα είναι κάτι αρκετά οικονομικό για όλους σας και αποτελεί την βέλτιστη επιλογή, ας τα βάλει ο άλλος με όλη την πολυκατοικία. Ναι αν δεν το θέλουν, δεν θα ασχοληθω εγω παραπανω οπως το σκεφτομαι τωρα. Εξαρταται απο το τι θα μου πει και ο διοικητής της τροχαιας αυριο.
dimitrisgeorgo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Το οτι το το σκηνικο εγινε στο Ρεθυμνο στην Κρητη δεν το ειχα προσεξει.... 1
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 50 λεπτά πριν, papapontikas είπε Ε πες από την αρχή ότι το όλο σκηνικό είναι στην Κρήτη....Έτσι εξηγούνται όλα... Πέρα από την πλάκα, όταν με το καλό πας ξανά στην τροχαία και μιλήσεις με τον διοικητή πες του ότι και δικαστική απόφαση να υπάρχει από την στιγμή που δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση απαγόρευσης παρκαρίσματος με τον αριθμό της δικαστικής απόφασης τότε δεν μπορούν να σου κόψουν πρόστιμο. Το κόστος μάλιστα για την ειδική σήμανση βαραίνει τον μπαστουνοβλαχο. Όποτε αν δεν βάλει πινακίδα με τον αριθμό απόφασης (όχι να τυπώσει καμμία δίκη του, αλλά από αυτές της οδοποιίας των δήμων). Πρόστιμο γιόκ. Γιατί πολύ απλά δε μπορείς να μυρίσεις τα νύχια σου για να δεις που θα παρκάρεις. Θα παω να δω αν εχει βαλει κατι τέτοιο στην πιβακιδα στην μπαρα. Τι να οω μπορει οντως ο ανθρωπος να τα εχει καταφερει ολα αυτα και τελικα να ειμαι στο αδικο τι να πω. Περιεργο μου φαινεται και παλι 45 λεπτά πριν, dimitrisgeorgo είπε Το οτι το το σκηνικο εγινε στο Ρεθυμνο στην Κρητη δεν το ειχα προσεξει.... Παρολαυτα ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι απο αθηνα/εμενε αθηνα και απλα εχει το διαμερσιμα επειδη ειναι μηχανικος και συμμετειχε στο φτιαξιμο της πολυκατοικιας.
Occultist Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, nikangel είπε Η πιλωτες των πολυκατοικιών δεν μπορούν να δωθούν με τίτλους ιδιοκτησίας σε κανέναν ένοικο για χρήση πάρκινγκ και υπάρχουν σχετικές δικαστικές αποφάσεις που έχουν δημιουργήσει δεδικασμένο εδώ και χρόνια. Αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις. Προφανώς ο τύπος ως κατασκευαστής έχει δηλώσει την πιλωτη ως ημιτελές διαμερισμα (άρα ιδιωτικός χώρος) και το λαμόγιο το κρατάει συνεχώς ημιτελές για να κάνει χρήση ως πάρκινγκ. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον διοικητή, να ζητήσεις ευγενικά να σου σβήσει την κλήση που βεβαίωσε το όργανο του και να του πεις πως θέλεις να έχεις αντίγραφο της απόφασης που βασίστηκε η κλήση ώστε να μηνύσεις τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα θα ζητήσεις ως μάρτυρα στο δικαστήριο και το όργανο που σου βεβαίωσε παράβαση εντός της πηλωτης. 99.9% θα σου την σβήσει και θα σου πει να μην το συνεχίσεις... Κάνεις λάθος, έχει καταργηθεί αυτό - μπορούν να δοθούν ως χώροι αποκλειστικής χρήσης θέσης στάθμευσης σε συνιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Απλώς δε μπορούν να αποτελέσουν αυτοτελή διηρημένη ιδιοκτησία και δεν μπορούν να εκχωρηθούν ως χρήση σε κάποιον που δεν έχει ιδιοκτησία στην πολυκατοικία.
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Randroyl είπε Αν ειναι παρκινγκ του, οκ λογικο δεν θα το ξαναβαλω. Το θεμα ειναι πως ανακατεψε την τροχαια σε ενα ζητημα που απο οτι φαονεται δεν μπορει να ανακατευθει η τροχαια. Επισης εμενα δεν μου ειπε κανενας για ολο αυτο. Εχει βαλει πινακιδα ο συγκεκριμενος (σε μια μπαρα πανω που το εχει κλεισει), αλλα απο πριν πολλα χρόνια κα την αγνοουσαμε ολοι, καθώς δεν φαινοταν απο πουθενα οτι ηταν οντως δικο του, (δηλαδη αν παω και βαλω εγω μια πινακιδα μου ανηκει το παρκινγκ?). Καο ειναι καο περιεργο, επειδη ειναι ολοκληρη η πυλωτη δεν ειναι ενα κομματακι. Αν οντως τελοσπαντων καπως εχει καταφερει και ειναι ολο αυτοδικο του καπως, ας μου το πει και δεν το ξαναβάζω εκει. Εγω ηξερα οτι μπορω να παρακρω εκει (προφανως δεν ειχα μπει σε βαθος στο θεμα, αλλα παρκαραμε πολλοι εκει και οι αρχικπι ιδιοκτητες που θεωρητικα ξερανε λεγανε οτι οποιος θελει παρκαρει εκει) Φίλε μου μην μπερδεύεσαι, αν η τροχαία δεν έπρεπε να ανακατευτεί τότε η κλήση σου θα σβηστεί με συνοπτικές διαδικασίες, αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το εάν έχεις η δεν έχεις δικαίωμα να παρκάρεις στην πιλοτή. Πάντως από όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις εκεί, και όποιος το έχει δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει προφορικά τον κάθε άσχετο για τα αυτονόητα. 1 1
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φίλε μου μην μπερδεύεσαι, αν η τροχαία δεν έπρεπε να ανακατευτεί τότε η κλήση σου θα σβηστεί με συνοπτικές διαδικασίες, αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το εάν έχεις η δεν έχεις δικαίωμα να παρκάρεις στην πιλοτή. Πάντως από όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις εκεί, και όποιος το έχει δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει προφορικά τον κάθε άσχετο για τα αυτονόητα. Το αν ειναι αυτονόητο ή οχι δεν θα το πει η τροχαια πάντως απο τη στιγμη που ειναι ιδιωτικος χώρος. Το οτι αυτος μπορει να εχει ασχοληθει παραπανω επειδη κανενας αλλος δεν ενδιαφέρεται δεν σημαινει οτι εχει και δικιο. Και γιαυτο συζηταω την περιπτωση του δικαστηρίου για αργοτερα αν θελουν και οι υπολοιποι ενοικοι. Παρολαυτα, εγω την κληση την εφαγα αδικα, ειτε ειναι δικο του το παρκινγκ ειτε οχι. Και σε αυτην την πολυκατοικια ζω τα τελευταια 19 χρονια, οποτε νπορω να σου πω οτι δεν ειναι αυτονοητο οτι του ανηκει ο χωρος. Παρολαυτα δεχομαι οτι παιζει να του ανηκει, και σε αυτην την περιπτωση δεν εχω καμια ορεξη να παρκαρω στο χωρο του Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Randroyl 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, definitio είπε Μήπως 3) Να συγκαλέσετε μια αναθεματισμένη ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στη πολυκατοικία; Η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας αφορά ιδιοκτήτες και μόνο, οι ενοικιαστές όχι μόνο δεν έχουν λόγο, αλλά δεν έχουν καν δικαίωμα να παρεβρεθούν εκεί.
papapontikas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Randroyl είπε Θα παω να δω αν εχει βαλει κατι τέτοιο στην πιβακιδα στην μπαρα. Τι να οω μπορει οντως ο ανθρωπος να τα εχει καταφερει ολα αυτα και τελικα να ειμαι στο αδικο τι να πω. Περιεργο μου φαινεται και παλι Το να βάλεις πινακίδα είναι ολόκληρη ταλαιπωρία άσε που το μαλλί έως και τα έξι με οκτώ κατοστάρικα (μερικές από αυτές τις ταμπέλες πάνε και ακόμα παραπάνω αν χρειάζεται μελέτη θέασης από αυτοοκινητα και πεζούς). Όποτε αμφιβάλλω αν τυχόν έχει μπει από τον δήμο. Μπορεί να πει βάλει καμμία δίκη του η να έχει εκτυπώσει κάνα χαρτί Α4 με το σήμα και τον αριθμό απόφασης αλλά αυτά δεν μετράνε (γιατί πολύ απλά ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει ότι του γουστάρει. Αν δεν έχει πινακίδα μόλις σβηστεί το πρόστιμο, μόνιμα εκεί πάρκινγκ μετά μέχρι να τραβηχτεί να πληρώσει για μπει η κατάλληλη σήμανση
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας αφορά ιδιοκτήτες και μόνο, οι ενοικιαστές όχι μόνο δεν έχουν λόγο, αλλά δεν έχουν καν δικαίωμα να παρεβρεθούν εκεί. Μονο σε περιπτωση που εκπροσωπεις τον ιδιοκτητη σου
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Το αν ειναι αυτονόητο ή οχι δεν θα το πει η τροχαια πάντως απο τη στιγμη που ειναι ιδιωτικος χώρος. Το οτι αυτος μπορει να εχει ασχοληθει παραπανω επειδη κανενας αλλος δεν ενδιαφέρεται δεν σημαινει οτι εχει και δικιο. Και γιαυτο συζηταω την περιπτωση του δικαστηρίου για αργοτερα αν θελουν και οι υπολοιποι ενοικοι. Παρολαυτα, εγω την κληση την εφαγα αδικα, ειτε ειναι δικο του το παρκινγκ ειτε οχι Σαφώς, το ότι δεν έχει αυτός δίκιο όμως δεν συνεπάγεται πως εσύ έχεις δίκιο, κακώς το παρκάρεις εκεί εφόσον ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα. Καλή τύχη λοιπόν στο - πιθανό - δικαστήριο που ίσως κάνετε ΑΝ συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι. 1 λεπτό πριν, Randroyl είπε Μονο σε περιπτωση που εκπροσωπεις τον ιδιοκτητη σου Ακριβώς αυτό, αν εκπροσωπείς τον ιδιοκτήτη σου τότε θα παρευρεθείς σαν ιδιοκτήτης και όχι σαν ενοικιαστής.
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σαφώς, το ότι δεν έχει αυτός δίκιο όμως δεν συνεπάγεται πως εσύ έχεις δίκιο, κακώς το παρκάρεις εκεί εφόσον ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα. Καλή τύχη λοιπόν στο - πιθανό - δικαστήριο που ίσως κάνετε ΑΝ συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι. Ακριβώς αυτό, αν εκπροσωπείς τον ιδιοκτήτη σου τότε θα παρευρεθείς σαν ιδιοκτήτης και όχι σαν ενοικιαστής. Πσιτευω οτι οποιο θεμα ειναι θα λυθει στην συνέλευση. Παρολαυτα κυριως με νοιαζει να μην πληρωσω την κληση
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Randroyl είπε Πσιτευω οτι οποιο θεμα ειναι θα λυθει στην συνέλευση. Παρολαυτα κυριως με νοιαζει να μην πληρωσω την κληση Αυτό το "πρόβλημα" δεν πρόκειται να το λύσει η συνέλευση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο μια και για τέτοιες αλλαγές στο καταστατικό χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του συνόλου των ιδιοκτητών. Όσο για την κλήση μην λέμε τα ίδια, εφόσον η τροχαία κακώς την βεβαίωσε τότε όπως και να έχει θα σβηστεί.
definitio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η γενική συνέλευση της πολυκατοικίας αφορά ιδιοκτήτες και μόνο, οι ενοικιαστές όχι μόνο δεν έχουν λόγο, αλλά δεν έχουν καν δικαίωμα να παρεβρεθούν εκεί. Είχε διευκρινίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή αν είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης (ο ίδιος ή γονείς) ; Δεν είχα διαβάσει κάτι οριστικό. Επίσης γνωρίζω περιστατικά εξουσιοδότησης του ενοικιαστή να παραστεί, επισήμως κ με συνεννόηση με τον διαχειριστή.
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, definitio είπε Είχε διευκρινίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή αν είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης (ο ίδιος ή γονείς) ; Δεν είχα διαβάσει κάτι οριστικό. Επίσης γνωρίζω περιστατικά εξουσιοδότησης του ενοικιαστή να παραστεί, επισήμως κ με συνεννόηση με τον διαχειριστή. Ναι, μερικές σελίδες πίσω είχε γράψει πως το σπίτι αυτό το μισθώνουν οι γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης το ότι εσύ γνωρίζεις περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης έχει δώσει εξουσιοδότηση στον ενοικιαστή για να τον εκπροσωπεί στις συνελεύσεις δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας, η εξαίρεση είναι μια και έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις