fair_play Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Την Κυριακή 21/8 έκανα αίτημα στην πλατφόρμα για να ασφαλίσω τη μηχανή μου στην ERGO. Μου ζήτησαν δικαιολογητικά και τα έστειλα αμέσως. Τη Δευτέρα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν τα δικαιολογητικά που τους έστειλα. Μου είπαν ότι το αργότερο χθες θα μου έστελναν κωδικό πληρωμής για να προχωρήσουμε. Μέχρι τώρα δεν μου έχουν στείλει τίποτα. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι ο έλεγχος δικαιολογητικών χρειάζεται 2 εργάσιμες. Τους λέω πέρασαν. Ναι μου λένε " Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση." Τους λέω "Θα μου στείλετε σήμερα κωδικό πληρωμής;" Μου απαντούν "Σήμερα ή αύριο" Αν είναι δυνατόν; 2 Εν τω μεταξύ στο mail τους έγραφαν "Χρειαζόμαστε λίγες ώρες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών" Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από fair_play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 εγω παντως τον μαρτιο που ασφαλισα τη μηχανη ειχα τελειωσει σε λιγοτερο απο 2 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fair_play Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, astrea966 είπε εγω παντως τον μαρτιο που ασφαλισα τη μηχανη ειχα τελειωσει σε λιγοτερο απο 2 ωρες Σε ποια εταιρεία αν επιτρέπεται; Μήπως έχει σχέση αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, fair_play είπε Σε ποια εταιρεία αν επιτρέπεται; Μήπως έχει σχέση αυτό; Interlife Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 ειναι προβλημα της ergo. τα ιδια ειπαν και σε μενα. περιμένω απο το σαββατο και μου ειπαν οτι το νωριτερο ειναι παρασκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fair_play Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ειναι προβλημα της ergo. τα ιδια ειπαν και σε μενα. περιμένω απο το σαββατο και μου ειπαν οτι το νωριτερο ειναι παρασκευη. Κατάλαβα. Το έχουν ρίξει στο ergoχειρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα