ultraex2003 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ 50 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Eίμαι στο +/-1% σε σχέση με εσένα (λογικό, προφανώς). Μου έκανε εντύπωση ότι η gpu έπεσε μέχρι και 92-93%, παρατήρησες κάτι τέτοιο εσύ? bro να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα καθόλου ποσοστα 1
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 01:45 πμ Δημοσ. χθες στις 01:45 πμ Dune: Awakening Release Date, $49.99 Price Revealed! Κυκλοφορία 20/5/25 και 50€ η αγορά του! Πώς το έπαθαν και το έβαλαν τόσο λίγο (άκου δω λόγια, το 50αρι να θεωρείται λίγο) 1
seithan Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ 8 hours ago, xtrmsnpr said: Dune: Awakening Release Date, $49.99 Price Revealed! Κυκλοφορία 20/5/25 και 50€ η αγορά του! Πώς το έπαθαν και το έβαλαν τόσο λίγο (άκου δω λόγια, το 50αρι να θεωρείται λίγο) Πολλά μου ακούγονται για τέτοιο παιχνίδι, που το θεωρώ και Early Access προσωπικά. Ας βγούνε τα reviews, ποιό θα είναι το business model (b2p, subscription, p2w) και άλλα πολλά πριν γίνει αγορά. Σημαντικός παράγοντας είναι εάν θα το παίξει η παρέα.
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, seithan είπε Πολλά μου ακούγονται για τέτοιο παιχνίδι, που το θεωρώ και Early Access προσωπικά. Ας βγούνε τα reviews, ποιό θα είναι το business model (b2p, subscription, p2w) και άλλα πολλά πριν γίνει αγορά. Σημαντικός παράγοντας είναι εάν θα το παίξει η παρέα. Τέτοιο παιχνίδι; Τι παιχνίδι είναι; Τί εννοείς; Δε σε πιάνω φιλεμ. Όμως 5 χρόνια το φτιάχνουν και 1 χρόνο τώρα είναι σε closed beta όπως λένε. Καλά δε μιλάμε για αγορά τώρα, αλλά για την τιμή για αρχή. Τα άλλα τα βλέπουμε όταν κυκλοφορήσει. Το εργαλείο που έβαλα και έφτιαξα χαρακτήρα, μετά ότι χαρακτήρα είδα στο benchmark, είναι στο μοτίβο του Κόναν πάντως, τα μοντέλα αυτά δε με τρελαίνουν καθόλου. Ας είναι massive όπως γράφουν μόνο! ------------------------------ Βρήκα αυτά τα 2 βιδεα να πάρουμε μια ιδέα. Επεξ/σία χθες στις 03:43 μμ από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα