Προς το περιεχόμενο

Dune: Awakening [Open-world survival MMO][PC] - 10 Ιουν 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Δεν έχει κάνα Pre-order bonus οπότε έχω αυτές τις 8 βδομάδες να δω τι θα κάνω με αυτό, αν και κατά 99% με βλέπω να το αγοράζω ακόμα και την μέρα του release

γιατί να κάνεις preorder γενικά;

Δημοσ.
54 minutes ago, xtrmsnpr said:

γιατί να κάνεις preorder γενικά;

Τα παιχνίδια που τα λιώνω τα αγοράζω με preorder γενικά, τι τα σκάσω νωρίς τι τελευταία στιγμή δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τελική.
Αυτό φαίνεται να είναι παιχνίδι που θα περάσω αρκετές ώρες, με κάθε επιφύλαξη βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν οι τιμές

Μακάρι να μην λούσουν...

orca-image-1297171718.jpeg.jpeg

Επεξ/σία από dalan2007
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα πάει καλύτερα η Funcom απ' ότι έκανε με Age of Conan και Conan Exiles;
Για να δούμε... ^_^

Ας ελπίσουμε να ΜΗΝ είναι σα το Κόναν!

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Τι κάνανε με το Conan Exiles και είναι κακό;

To Αge of Conan είχε πολλές υποσχέσεις σαν ΜΜΟ και τελικά βγήκε σαν τα άλλα, αλλά με γεύση Conan (όχι κακό, κατ' εμέ).
Το Conan Exiles μετά, ήταν το survival game τους στον κόσμο του Conan και δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κάτι συνταρακτικό. Είχε φάση ότι ο χαρακτήρας μπορούσε να σκαρφαλώσει παντού, αλλά οι αράχνες όχι. :P 

Τώρα νέα ΙΡ, νέες υποσχέσεις...

• Like 1
Δημοσ.

στο conan exiles νομιζω εχω περιπου 10κ ωρες... ειδικα περίοδο covid δεν εκλεινε ο υπολογιστης.. Γενικα το παιχνιδι ηταν τρύπιο (admin που δεν νοιαζονται. Καναμε αναφορες σε αλλες clan και τις εκαναν ban χωρις καν να δουν αν ηταν σωστη η αναφορα. undermesh κλπ κλπ ) και βλεποντας αυτο μου μοιαζει το ιδιο...  

Δεν ξερω αλλα το φοβαμαι...

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gorge18 είπε

στο conan exiles νομιζω εχω περιπου 10κ ωρες... ειδικα περίοδο covid δεν εκλεινε ο υπολογιστης.. Γενικα το παιχνιδι ηταν τρύπιο (admin που δεν νοιαζονται. Καναμε αναφορες σε αλλες clan και τις εκαναν ban χωρις καν να δουν αν ηταν σωστη η αναφορα. undermesh κλπ κλπ ) και βλεποντας αυτο μου μοιαζει το ιδιο...

Σε official server;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

To Αge of Conan είχε πολλές υποσχέσεις σαν ΜΜΟ και τελικά βγήκε σαν τα άλλα, αλλά με γεύση Conan (όχι κακό, κατ' εμέ).
Το Conan Exiles μετά, ήταν το survival game τους στον κόσμο του Conan και δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κάτι συνταρακτικό. Είχε φάση ότι ο χαρακτήρας μπορούσε να σκαρφαλώσει παντού, αλλά οι αράχνες όχι. :P 

Τώρα νέα ΙΡ, νέες υποσχέσεις...

Ναι σκαρφάλωνες κει χάμω σε βουνά, ανάλογα με το stamina όσο άντεχες. Και τώρα αυτός ο μηχανισμός θα υπάρχει απ ότι έχω δει στα βιδεα τους.
Αυτό φοβάμαι, μην είναι απλώς reskin του conan.

Δηλαδή αν δεν έχεις τα δαιδαλώδη κτήρια του dune universe, ωραίους μηχανισμούς στο gameplay, ωραία μοντέλα, γιατί και το combat με το μαχαίρι φάνηκε τελείως meh όπως και τα μοντέλα φάνηκαν ΙΔΙΑ με του κοναν, ο χαρακτήρας πάλι δε μιλάει και κουνάει το κεφάλι, τότε μιλάμε για μία από τα ίδια, δυστυχώς.
Βέβαια από πίσω έχουν τα studios των ταινιών, τώρα δε ξέρω πόσο ρόλο θα παίξουν και τί θα τους βάλουν να αλλάξουν.
Αλλά από τα βίδεα φαίνεται "ρηχό".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...