xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Δεν έχει κάνα Pre-order bonus οπότε έχω αυτές τις 8 βδομάδες να δω τι θα κάνω με αυτό, αν και κατά 99% με βλέπω να το αγοράζω ακόμα και την μέρα του release γιατί να κάνεις preorder γενικά;
comfuzio Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 54 minutes ago, xtrmsnpr said: γιατί να κάνεις preorder γενικά; Τα παιχνίδια που τα λιώνω τα αγοράζω με preorder γενικά, τι τα σκάσω νωρίς τι τελευταία στιγμή δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τελική. Αυτό φαίνεται να είναι παιχνίδι που θα περάσω αρκετές ώρες, με κάθε επιφύλαξη βέβαια.
lucanis Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ρε παιδιά τι καινούρια κόλπα είναι αυτά; Που είναι η console version;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου Θα πάει καλύτερα η Funcom απ' ότι έκανε με Age of Conan και Conan Exiles; Για να δούμε...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1500 ατομα στο live...δεν παει καλα το μαρκετινγκ.
dalan2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βγήκαν οι τιμές Μακάρι να μην λούσουν... Επεξ/σία 24 Μαρτίου από dalan2007 1
comfuzio Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Τελικά το έκανα Pre-order μην και ξεμείνουν από κόπιες! 😂 Spoiler Πλάκα κάνω! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Θα πάει καλύτερα η Funcom απ' ότι έκανε με Age of Conan και Conan Exiles; Για να δούμε... Ας ελπίσουμε να ΜΗΝ είναι σα το Κόναν!
comfuzio Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 34 minutes ago, xtrmsnpr said: Ας ελπίσουμε να ΜΗΝ είναι σα το Κόναν! Τι κάνανε με το Conan Exiles και είναι κακό;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, comfuzio είπε Τι κάνανε με το Conan Exiles και είναι κακό; To Αge of Conan είχε πολλές υποσχέσεις σαν ΜΜΟ και τελικά βγήκε σαν τα άλλα, αλλά με γεύση Conan (όχι κακό, κατ' εμέ). Το Conan Exiles μετά, ήταν το survival game τους στον κόσμο του Conan και δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κάτι συνταρακτικό. Είχε φάση ότι ο χαρακτήρας μπορούσε να σκαρφαλώσει παντού, αλλά οι αράχνες όχι. Τώρα νέα ΙΡ, νέες υποσχέσεις... 1
gorge18 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου στο conan exiles νομιζω εχω περιπου 10κ ωρες... ειδικα περίοδο covid δεν εκλεινε ο υπολογιστης.. Γενικα το παιχνιδι ηταν τρύπιο (admin που δεν νοιαζονται. Καναμε αναφορες σε αλλες clan και τις εκαναν ban χωρις καν να δουν αν ηταν σωστη η αναφορα. undermesh κλπ κλπ ) και βλεποντας αυτο μου μοιαζει το ιδιο... Δεν ξερω αλλα το φοβαμαι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, gorge18 είπε στο conan exiles νομιζω εχω περιπου 10κ ωρες... ειδικα περίοδο covid δεν εκλεινε ο υπολογιστης.. Γενικα το παιχνιδι ηταν τρύπιο (admin που δεν νοιαζονται. Καναμε αναφορες σε αλλες clan και τις εκαναν ban χωρις καν να δουν αν ηταν σωστη η αναφορα. undermesh κλπ κλπ ) και βλεποντας αυτο μου μοιαζει το ιδιο... Σε official server; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε To Αge of Conan είχε πολλές υποσχέσεις σαν ΜΜΟ και τελικά βγήκε σαν τα άλλα, αλλά με γεύση Conan (όχι κακό, κατ' εμέ). Το Conan Exiles μετά, ήταν το survival game τους στον κόσμο του Conan και δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κάτι συνταρακτικό. Είχε φάση ότι ο χαρακτήρας μπορούσε να σκαρφαλώσει παντού, αλλά οι αράχνες όχι. Τώρα νέα ΙΡ, νέες υποσχέσεις... Ναι σκαρφάλωνες κει χάμω σε βουνά, ανάλογα με το stamina όσο άντεχες. Και τώρα αυτός ο μηχανισμός θα υπάρχει απ ότι έχω δει στα βιδεα τους. Αυτό φοβάμαι, μην είναι απλώς reskin του conan. Δηλαδή αν δεν έχεις τα δαιδαλώδη κτήρια του dune universe, ωραίους μηχανισμούς στο gameplay, ωραία μοντέλα, γιατί και το combat με το μαχαίρι φάνηκε τελείως meh όπως και τα μοντέλα φάνηκαν ΙΔΙΑ με του κοναν, ο χαρακτήρας πάλι δε μιλάει και κουνάει το κεφάλι, τότε μιλάμε για μία από τα ίδια, δυστυχώς. Βέβαια από πίσω έχουν τα studios των ταινιών, τώρα δε ξέρω πόσο ρόλο θα παίξουν και τί θα τους βάλουν να αλλάξουν. Αλλά από τα βίδεα φαίνεται "ρηχό".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα