Προς το περιεχόμενο

Tales from the Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η εδώ και μήνες φημολογούμενη συνέχεια του adventure στον κόσμο των Borderlands έχει πλέον επίσημο trailer:

Λίγα είναι τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι χαρακτήρες που θα υποδυόμαστε στις διάφορες σκηνές του παιχνιδιού προφανώς κάνουν την εμφάνισή τους, όπως και οι "κακοί" αυτής της ιστορίας (Tediore).

Κύριο χαρακτηριστικό, όπως πάντα, η άφθονη βία και το ιδιότροπο χιούμορ.

Ο κόσμος της Pandora πάντοτε μου φαινόταν ιδανικό setting για ένα κλασικό turn-based CRPG, πέρα από τα ξέφρενα FPS που έχουν βγει (φαίνεται, άλλωστε, και από τους τίτλους της Tiny Tina πως η βάση και το σκεπτικό υπάρχει) οπότε, μέχρι να γίνει -αν γίνει- το ονειρικό εκείνο βήμα, ένα adventure είναι ό,τι πλησιέστερο.

Το πρώτο Tales ήταν αξιόλογο, ας ελπίσουμε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και, μακάρι, ανώτερη.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Snoob είπε

Η εδώ και μήνες φημολογούμενη συνέχεια του adventure στον κόσμο των Borderlands έχει πλέον επίσημο trailer:

Το πρώτο Tales ήταν αξιόλογο, ας ελπίσουμε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και, μακάρι, ανώτερη.

To πρωτο ηταν εξαιρετικο θα ελεγα και απο τα καλυτερα της telltale . Δυστυχως αν κρινω απο το 3ο borderlands το πιο πιθανο να ειναι αρκετα κατωτερο απο το πρωτο...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Όπως είχα γράψει και στο PC Gaming topic για το νέο Tales πριν κάτι μέρες (νομίζω), αν είναι από τους writers του BL3, τότε σίγουρα δεν θα είναι καλό. Και το trailer...δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, έχει αυτό το στυλ του rebooted Saints Row.

• Like 3
Δημοσ.

To πρώτο Tales From The Borderlands το είχα ερωτευθεί, είχε και μουσικάρα! Είχα τρελές ελπίδες για 2ο μέρος.

Όμως το τρέιλερ και εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι 🧐

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...