NoiSy MaN Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Malthador είπε Επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν βγάζω άκρη με τα walkthroughs, μπορεί κάποιος να μου πει που πάω μετά το πουλάκι; Έχω ανοίξει το beacon μόλις το έφαγα (το τρίτο beacon ήταν αυτό) και δεν βρίσκω νέα περιοχή να πάω, με γυρνάει στις παλιές. Δεν παίζει να έχω παίξει πιο μπερδευτικό soulsborne game, το Bloodborne και το Elden Ring είναι γατάκια μπροστά του. Ο, τι θυμάμαι κι εγώ τώρα γιατί το είχα αγοράσει όταν πρωτοβγήκε, εκείνον τον Tancred τον έχεις φάει; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 12 hours ago, NoiSy MaN said: Ο, τι θυμάμαι κι εγώ τώρα γιατί το είχα αγοράσει όταν πρωτοβγήκε, εκείνον τον Tancred τον έχεις φάει; Εντάξει το βρήκα, έπρεπε να γυρίσω στο Bellroom και να πάω σε μια πόρτα που την είχα ήδη ανοίξει. Το παιχνίδι είναι ένα χάλι μαύρο από όλες τις απόψεις, το παίζω μόνο και μόνο για να δω ένα ending εδώ που το έφτασα και δεν θα ασχοληθώ με άλλα.
NoiSy MaN Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Malthador είπε Εντάξει το βρήκα, έπρεπε να γυρίσω στο Bellroom και να πάω σε μια πόρτα που την είχα ήδη ανοίξει. Το παιχνίδι είναι ένα χάλι μαύρο από όλες τις απόψεις, το παίζω μόνο και μόνο για να δω ένα ending εδώ που το έφτασα και δεν θα ασχοληθώ με άλλα. Eπειδή το κράζουν όλοι εδώ εγώ θα πω ότι μια χαρά με κράτησε και έπαιξα καμιά 100 ώρες. Ηoly build με εκείνο το greatsword με τα αγκάθια πολύ δυνατό. Στην αρχή με ξένισε λίγο, είχε και τα θέματά του, αλλά όσο το συνήθιζα (έπαιρνε και patches κάθε τρεις και λίγο) το συμπάθησα περισσότερο. Εντάξει τη from δεν την αγγίζει κανείς, αλλά ήταν καλή προσπάθεια. 1
Daredevil Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 hours ago, NoiSy MaN said: Eπειδή το κράζουν όλοι εδώ εγώ θα πω ότι μια χαρά με κράτησε και έπαιξα καμιά 100 ώρες. Ηoly build με εκείνο το greatsword με τα αγκάθια πολύ δυνατό. Στην αρχή με ξένισε λίγο, είχε και τα θέματά του, αλλά όσο το συνήθιζα (έπαιρνε και patches κάθε τρεις και λίγο) το συμπάθησα περισσότερο. Εντάξει τη from δεν την αγγίζει κανείς, αλλά ήταν καλή προσπάθεια. Ναι κι εγώ το βρήκα διασκεδαστικό, όπως και τα παιχνίδια της from θέλει να ασχοληθείς και να ψάξεις οδηγούς.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου On 29/06/2024 at 16:15, NoiSy MaN said: Eπειδή το κράζουν όλοι εδώ εγώ θα πω ότι μια χαρά με κράτησε και έπαιξα καμιά 100 ώρες. Ηoly build με εκείνο το greatsword με τα αγκάθια πολύ δυνατό. Στην αρχή με ξένισε λίγο, είχε και τα θέματά του, αλλά όσο το συνήθιζα (έπαιρνε και patches κάθε τρεις και λίγο) το συμπάθησα περισσότερο. Εντάξει τη from δεν την αγγίζει κανείς, αλλά ήταν καλή προσπάθεια. Μέτρια προσπάθεια ήταν το LotF, καλή προσπάθεια ήταν το Lies of P. Αν το Lies of P ήταν 7αράκι, το LotF με αρκετή επιείκεια είναι 6αράκι. Για καλοκαίρι και σκότωμα ώρας είναι οκ, για σοβαρό gaming να ασχοληθείς, να δεις endings, να παίξεις PvP, όχι δεν αξίζει. Είναι λάθος δοσμένος ο μηχανισμός του lantern, μόνο το soulflay έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Και τελοσπάντων αν χρειάζομαι guide για να δω που θα πάω επειδή είναι σκοτεινό το σημείο που βρίσκεται η σκάλα ή επειδή δεν θυμήθηκα την πόρτα που συνάντησα 25 ώρες νωρίτερα (και που ήδη την είχα ανοίξει), ε σόρι, αλλά το gameplay είναι σπασμένο. Νομίζω ότι φτάνω στον τερματισμό σήμερα-αύριο, ωστόσο δεν νομίζω να αλλάξει κάτι συνταρακτικό στους μηχανισμούς μέχρι τότε. Έχω φτάσει lvl 97 και είμαι μετά το Tower of Penance, έφυγε και ο Tancred. Το σημαντικό θετικό που αναγνωρίζω στον τίτλο είναι ότι είναι ένα κλικ δυσκολότερο απ' ότι μας έχουν συνηθίσει τελευταία τα Soulsborne games. On 29/06/2024 at 20:01, Daredevil said: Ναι κι εγώ το βρήκα διασκεδαστικό, όπως και τα παιχνίδια της from θέλει να ασχοληθείς και να ψάξεις οδηγούς. Δεν υπάρχει game της From που να απαιτεί οδηγό για να τερματιστεί.
NoiSy MaN Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Malthador είπε Μέτρια προσπάθεια ήταν το LotF, καλή προσπάθεια ήταν το Lies of P. Αν το Lies of P ήταν 7αράκι, το LotF με αρκετή επιείκεια είναι 6αράκι. Για καλοκαίρι και σκότωμα ώρας είναι οκ, για σοβαρό gaming να ασχοληθείς, να δεις endings, να παίξεις PvP, όχι δεν αξίζει. Είναι λάθος δοσμένος ο μηχανισμός του lantern, μόνο το soulflay έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Και τελοσπάντων αν χρειάζομαι guide για να δω που θα πάω επειδή είναι σκοτεινό το σημείο που βρίσκεται η σκάλα ή επειδή δεν θυμήθηκα την πόρτα που συνάντησα 25 ώρες νωρίτερα (και που ήδη την είχα ανοίξει), ε σόρι, αλλά το gameplay είναι σπασμένο. Νομίζω ότι φτάνω στον τερματισμό σήμερα-αύριο, ωστόσο δεν νομίζω να αλλάξει κάτι συνταρακτικό στους μηχανισμούς μέχρι τότε. Έχω φτάσει lvl 97 και είμαι μετά το Tower of Penance, έφυγε και ο Tancred. Το σημαντικό θετικό που αναγνωρίζω στον τίτλο είναι ότι είναι ένα κλικ δυσκολότερο απ' ότι μας έχουν συνηθίσει τελευταία τα Soulsborne games. Δεν υπάρχει game της From που να απαιτεί οδηγό για να τερματιστεί. Kαι το Lies Of P έχω τερματίσει, ενώ αντιλαμβάνομαι ότι αντικειμενικά είναι πιο καλοφτιαγμένο και δεν είχε και καθόλου τεχνικά θέματα σε αντίθεση με το LoTF, πιο πολύ με κράτησε το δεύτερο. Γούστα. 1
Daredevil Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 22 hours ago, Malthador said: Μέτρια προσπάθεια ήταν το LotF, καλή προσπάθεια ήταν το Lies of P. Αν το Lies of P ήταν 7αράκι, το LotF με αρκετή επιείκεια είναι 6αράκι. Για καλοκαίρι και σκότωμα ώρας είναι οκ, για σοβαρό gaming να ασχοληθείς, να δεις endings, να παίξεις PvP, όχι δεν αξίζει. Είναι λάθος δοσμένος ο μηχανισμός του lantern, μόνο το soulflay έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Και τελοσπάντων αν χρειάζομαι guide για να δω που θα πάω επειδή είναι σκοτεινό το σημείο που βρίσκεται η σκάλα ή επειδή δεν θυμήθηκα την πόρτα που συνάντησα 25 ώρες νωρίτερα (και που ήδη την είχα ανοίξει), ε σόρι, αλλά το gameplay είναι σπασμένο. Νομίζω ότι φτάνω στον τερματισμό σήμερα-αύριο, ωστόσο δεν νομίζω να αλλάξει κάτι συνταρακτικό στους μηχανισμούς μέχρι τότε. Έχω φτάσει lvl 97 και είμαι μετά το Tower of Penance, έφυγε και ο Tancred. Το σημαντικό θετικό που αναγνωρίζω στον τίτλο είναι ότι είναι ένα κλικ δυσκολότερο απ' ότι μας έχουν συνηθίσει τελευταία τα Soulsborne games. Δεν υπάρχει game της From που να απαιτεί οδηγό για να τερματιστεί. το elden ring θέλει 100&, ειδικά για κάποιους τερματισμούς.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 hour ago, Daredevil said: το elden ring θέλει 100&, ειδικά για κάποιους τερματισμούς.... Για να δεις έναν τερματισμό, δεν χρειάζεσαι guide στο Elden Ring, απλά ακολουθείς τα λαμπάκια. Για επιπλέον τερματισμούς, ίσως και να χρειάζεσαι. Αν και πάλι θεωρώ ότι στο Elden Ring μπορείς να δεις όλα τα endings χωρίς οδηγό αν είσαι αρκετά προσεκτικός και καταλάβεις τι ψιλογίνεται story-wise (και στο Bloodborne για παράδειγμα μπορείς να δεις ένα ending, αλλά δεν μπορείς να τα δεις όλα χωρίς guide, πρέπει να κάνεις πράγματα που είναι εξωφρενικά να τα σκεφτείς). Στο LotF δεν μπορείς να δεις ούτε το πρώτο ending χωρίς guide, άνοιξα όλα τα beacons και για να έβρισκα που πρέπει να πάω στη συνέχεια για να βρω τον Lightreaper θα έπρεπε να γυρνοβολάω άσκοπα για καμιά 10αριά ώρες, αναγκάστηκα να ανοίξω πάλι guide.
Daredevil Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 5 hours ago, Malthador said: Για να δεις έναν τερματισμό, δεν χρειάζεσαι guide στο Elden Ring, απλά ακολουθείς τα λαμπάκια. Για επιπλέον τερματισμούς, ίσως και να χρειάζεσαι. Αν και πάλι θεωρώ ότι στο Elden Ring μπορείς να δεις όλα τα endings χωρίς οδηγό αν είσαι αρκετά προσεκτικός και καταλάβεις τι ψιλογίνεται story-wise (και στο Bloodborne για παράδειγμα μπορείς να δεις ένα ending, αλλά δεν μπορείς να τα δεις όλα χωρίς guide, πρέπει να κάνεις πράγματα που είναι εξωφρενικά να τα σκεφτείς). Στο LotF δεν μπορείς να δεις ούτε το πρώτο ending χωρίς guide, άνοιξα όλα τα beacons και για να έβρισκα που πρέπει να πάω στη συνέχεια για να βρω τον Lightreaper θα έπρεπε να γυρνοβολάω άσκοπα για καμιά 10αριά ώρες, αναγκάστηκα να ανοίξω πάλι guide. καλά εδώ θέλει guide για να μπεις στο dlc, στο elden ring κι ειδικα στο dlc είμαι ακόμα με alt tab στο fextra/youtube στο LotF οκ μπερδευει λίγο με τους 2 κόσμους αλλά από άποψη lvl design το βρήκα έξυπνο κι ενδιαφέρον να ψάχνω με την λάμπα το πόσο αλλάζει το lvl
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 hour ago, Daredevil said: καλά εδώ θέλει guide για να μπεις στο dlc, στο elden ring κι ειδικα στο dlc είμαι ακόμα με alt tab στο fextra/youtube στο LotF οκ μπερδευει λίγο με τους 2 κόσμους αλλά από άποψη lvl design το βρήκα έξυπνο κι ενδιαφέρον να ψάχνω με την λάμπα το πόσο αλλάζει το lvl Δεν έχω παίξει το DLC του Elden Ring, οπότε δεν γνωρίζω, στο base game αναφερόμουν. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Βασικα και το Λουφα 2 ειναι ενα μπασταρδεμενο νερωμενο dark souls και το phase shift με τη λαμπα καταληγεις τελικα να τους ευχεσαι που να τους μπει .... Στην εποχη του ps1 ηταν έξυπνο στο soul reaver τωρα ειναι απλα βλακεια .... Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα