enable_your_mind Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Arkin said: FG εχει κανονικα το παιχνιδι για FSR 3 δεν γνωριζω. Εδω με FG+DLSS Quality σε 1440p. Χαιρομαι που σου αρεσε η ατμοσφαιρα μακαρι να ειναι καλο να το ευχαριστηθεις. Δεν έχει fg,fsr2 είναι οποτε μουφα και αυτό που λέγανε γιαfsr 3...
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Δεν έχει fg,fsr2 είναι οποτε μουφα και αυτό που λέγανε γιαfsr 3... Κατσε γιατι μπερδευτηκα. Nvidia FG εχει FSR 3 δεν πρεπει να εχει ακομα. Μπερδεψαμε τα FG λογικα λες για το FG της amd ετσι?
enable_your_mind Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 58 minutes ago, Arkin said: Κατσε γιατι μπερδευτηκα. Nvidia FG εχει FSR 3 δεν πρεπει να εχει ακομα. Μπερδεψαμε τα FG λογικα λες για το FG της amd ετσι? Ναι γιατι λεγανε οτι θα εχει fsr3 αλλα δεν υπαρχει FG.. οποτε fsr2 και πολλα σαιτ το ειχαν αναπαραγει οτι θα εχει ..
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Bαρυ και ασηκωτο . Στο laptop που εχω 1660ti μου λεει τι αναλυση θες ; παρε 1280Χ720
Owen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Το παιχνίδι έχει θέμα performance και στις κονσόλες . Στο performance mode δεν τρέχει σε 60 fps όλη την ώρα . Τρώει μικρά αλλά αισθητά σπασίματα ώρες ώρες . Καλά στο online γίνεται της Πόπης. Θέλει οπωσδήποτε fix αυτό άμεσα γιατί σαν παιχνίδι και ατμόσφαιρα είναι πολύ καλό .
azazil1190 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφαιρεσαν με το τελευταιο πατς το fg...Λαμπρα! Μα το εψαχνα σημερα στα σετινκς και λεω τι επαθε , που πηγε και μου λυθηκε η απορια με ψαξιμο https://www.dsogaming.com/patches/lords-of-the-fallen-patch-1-1-191-released-disables-dlss-3-frame-generation-full-changelog/ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 1
NoiSy MaN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 54 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αφαιρεσαν με το τελευταιο πατς το fg...Λαμπρα! Μα το εψαχνα σημερα στα σετινκς και λεω τι επαθε , που πηγε και μου λυθηκε η απορια με ψαξιμο https://www.dsogaming.com/patches/lords-of-the-fallen-patch-1-1-191-released-disables-dlss-3-frame-generation-full-changelog/ Από το τελευταίο patch: Yesterday, we globally deactivated DLSS Frame Generation after discovering through Sentry that it was one of the main causes of crashes on 40 series GPUs for the vast majority of its owners. However, some community members have requested that we reactivate it because they were not experiencing issues and preferred the higher framerate it offers. While we won't be activating it by default until the issue is fully resolved, we've added a way for you to manually activate it if you wish by adding in launch options "-DLSSFG".
enable_your_mind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Το παιχνιδι μου αρεσει πολυ.. εχει πολυ ωραιο κοσμο κλπ..παντως βγαζουν καθε μερα πατς μεχρι τωρα..Εχει παρα πολυ ωραια ατμοσφαιρα και η μαχη ειναι πιο γρηγορη απο το κλασικο στιλ των συγκεκριμενων παιχνιδιων 2
Tambas91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Αφαιρεσαν με το τελευταιο πατς το fg...Λαμπρα! Μα το εψαχνα σημερα στα σετινκς και λεω τι επαθε , που πηγε και μου λυθηκε η απορια με ψαξιμο https://www.dsogaming.com/patches/lords-of-the-fallen-patch-1-1-191-released-disables-dlss-3-frame-generation-full-changelog/ λέω και γω το έβαλα και αναρωτιόμουν αν έχω στραβωμάρα αν και σε 4k dlssq δε χρειάζεται αλλα ok 1
azazil1190 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε λέω και γω το έβαλα και αναρωτιόμουν αν έχω στραβωμάρα αν και σε 4k dlssq δε χρειάζεται αλλα ok Και εγώ έτσι το έχω τώρα αναγκαστικά. Πριν το είχα με dlaa k fg. Με σκέτο dlaa δεν μπορώ να παίξω,είναι κάτω από 60 . Όπως και να έχει με αυτό το οπτικό αποτέλεσμα δεν δικαιολογειται τέτοια απόδοση. Ελπίζω τα υπόλοιπα ue5 να είναι καλύτερα.(μέχρι τότε θα έχουμε πάρει 5αρα😛) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 1
Owen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Να φτιάξουν και στις κονσόλες το πρόβλημα με τα fps και είμαστε μια χαρά
Tambas91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και εγώ έτσι το έχω τώρα αναγκαστικά. Πριν το είχα με dlaa k fg. Με σκέτο dlaa δεν μπορώ να παίξω,είναι κάτω από 60 . Όπως και να έχει με αυτό το οπτικό αποτέλεσμα δεν δικαιολογειται τέτοια απόδοση. Ελπίζω τα υπόλοιπα ue5 να είναι καλύτερα.(μέχρι τότε θα έχουμε πάρει 5αρα😛) Αυτό βλέπω και εγώ!! είπα να μη το αναφέρω να μη με λένε γκρινιάρη …😛αν και φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι για τους φαν των souls like είναι λες και έχει πολύ sharpening (ενώ το έχω 0) δε μπορώ να καταλάβω κάτι με χαλάει οπτικά …
azazil1190 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε Αυτό βλέπω και εγώ!! είπα να μη το αναφέρω να μη με λένε γκρινιάρη …😛αν και φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι για τους φαν των souls like είναι λες και έχει πολύ sharpening (ενώ το έχω 0) δε μπορώ να καταλάβω κάτι με χαλάει οπτικά … Α εγώ το έχω 25% αλλά με χαλάνε λίγο τα textures του παιχνιδιού δεν ξέρω δεν μου κάνει για next gen . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Τα textures έχουν περίεργη υφή, σα να έχεις low-res textures με sharpness ένα πράγμα..Δεν ξέρω πως να το πω..Αλλά και μένα δεν μ' αρέσει, στα θετικά ο φωτισμός του και το ότι δεν έχει pop ins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα