Owen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα αυτό το παιχνίδι πάντως όσο βλέπω τα βιντεάκια μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό . Μακάρι να μην πέσω έξω
W_anakin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Φαίνεται δυνατό ναι! Δεν ξέρω μήπως χαλάσει μερικούς η φάση με τον φακό βέβαια, οπότε καλύτερα να περιμένουμε να το δούμε.
gtsoui Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχουν ανέβει βίντεο από το παιχνίδι και κάθισα κάνα μισάωρο να δω... Να πω την αλήθεια δεν έμεινα με θετικές εντυπώσεις...με πρώτο και καλύτερο το θέμα με το impact των χτυπημάτων και γενικά από όσα είδα από το combat...και ο μηχανισμός με το φανάρι μου φάνηκε περισσότερο μπελάς. Θα κάτσω να δω λίγο παραπάνω σήμερα, γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχω στο ραντάρ μου. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από gtsoui
vag.patrick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Τρωει ξυλο στα review απ οτι βλεπω.....
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Από τα previews πάντως δεν φαινόταν κάτι το φοβερό.
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2/5 απο το eurogaymer ? Ti περιμενανε παλι αγγελοπουλο cultur ? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Mhlogiatros
Charismo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Πολύ ανάμεικτα reviews βλέπω. Σίγουρα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί είναι του γούστου μου το genre, αλλά απ´ότι καταλαβαίνω δεν είναι το day one must-play game. 1
Mr Aris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Charismo είπε Πολύ ανάμεικτα reviews βλέπω. Σίγουρα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί είναι του γούστου μου το genre, αλλά απ´ότι καταλαβαίνω δεν είναι το day one must-play game. Και γω το ίδιο, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, έχω μερακληδικο γούστο 🤣🤣 1
Owen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλά οι περισσότεροι εστιάζουν στο multiplayer και συγκεκριμένα στο pvp. Για το single player και το gameplay γενικότερα δεν έχει πει ευτυχώς κάποιος κάτι αρνητικό . Καμία σχέση με την παρωδία του 2014 . Πιστεύω ότι τα μικρό θέματα που έχει στο online θα τα φτιάξουν . Αποψε θα το δοκιμάσω και εγώ για να έχω τη δίκη μου γνώμη . Το πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου . Ελπίζω αυτό να είναι playable όπως λένε και όλα καλά . 1
enable_your_mind Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επαιξα λιγο ,, πολυ ωραια ατμοσφαιρα.. λιγο χαθηκα να καταλαβω τι παιζει με τους 2 κοσμους και ολους τους μηχανισμους.. εντωματαξυ τι σκατα fs3 λεγανε.. ενα σκετο amd fsr λεει και ουτε FG βλεπω...οποτε fsr2 δειχνει.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από enable_your_mind 1
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε Επαιξα λιγο ,, πολυ ωραια ατμοσφαιρα.. λιγο χαθηκα να καταλαβω τι παιζει με τους 2 κοσμους και ολους τους μηχανησμους.. εντωματαξυ τι σκατα fs3 λεγανε.. ενα σκετο amd fsr λεει και ουτε FG βλεπω... FG εχει κανονικα το παιχνιδι για FSR 3 δεν γνωριζω. Εδω με FG+DLSS Quality σε 1440p. Χαιρομαι που σου αρεσε η ατμοσφαιρα μακαρι να ειναι καλο να το ευχαριστηθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα