Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen [2023][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα αυτό το παιχνίδι πάντως όσο βλέπω τα βιντεάκια μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό . Μακάρι να μην πέσω έξω 

Δημοσ.

Φαίνεται δυνατό ναι!

Δεν ξέρω μήπως χαλάσει μερικούς η φάση με τον φακό βέβαια, οπότε καλύτερα να περιμένουμε να το δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν ανέβει βίντεο από το παιχνίδι και κάθισα κάνα μισάωρο να δω...

Να πω την αλήθεια δεν έμεινα με θετικές εντυπώσεις...με πρώτο και καλύτερο το θέμα με το impact των χτυπημάτων και γενικά από όσα είδα από το combat...και ο μηχανισμός με το φανάρι μου φάνηκε περισσότερο μπελάς.

Θα κάτσω να δω λίγο παραπάνω σήμερα, γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχω στο ραντάρ μου.

Επεξ/σία από gtsoui
Δημοσ.

Πολύ ανάμεικτα reviews βλέπω.

Σίγουρα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί είναι του γούστου μου το genre, αλλά απ´ότι καταλαβαίνω δεν είναι το day one must-play game.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Πολύ ανάμεικτα reviews βλέπω.

Σίγουρα θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί είναι του γούστου μου το genre, αλλά απ´ότι καταλαβαίνω δεν είναι το day one must-play game.

Και γω το ίδιο,  θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, έχω μερακληδικο γούστο 🤣🤣 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά οι περισσότεροι εστιάζουν στο multiplayer και συγκεκριμένα στο pvp. Για το single player και το gameplay γενικότερα δεν έχει πει ευτυχώς κάποιος κάτι αρνητικό . Καμία σχέση με την παρωδία του 2014 . Πιστεύω ότι τα μικρό θέματα που έχει στο online θα τα φτιάξουν . 

Αποψε θα το δοκιμάσω και εγώ για να έχω τη δίκη μου γνώμη . Το πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου . Ελπίζω αυτό να είναι playable όπως λένε και όλα καλά . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα λιγο ,, πολυ ωραια ατμοσφαιρα.. λιγο χαθηκα να καταλαβω τι παιζει με τους 2 κοσμους και ολους τους μηχανισμους.. εντωματαξυ τι σκατα fs3  λεγανε.. ενα σκετο amd fsr λεει και ουτε FG  βλεπω...οποτε fsr2  δειχνει..

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε

Επαιξα λιγο ,, πολυ ωραια ατμοσφαιρα.. λιγο χαθηκα να καταλαβω τι παιζει με τους 2 κοσμους και ολους τους μηχανησμους.. εντωματαξυ τι σκατα fs3  λεγανε.. ενα σκετο amd fsr λεει και ουτε FG  βλεπω...

FG εχει κανονικα το παιχνιδι για FSR 3 δεν γνωριζω. Εδω με FG+DLSS Quality σε 1440p. Χαιρομαι που σου αρεσε η ατμοσφαιρα μακαρι να ειναι καλο να το ευχαριστηθεις. 

Screenshot-1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...