Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen [2023][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι, τα hits φαίνονταν περίεργα. Ίσως τα hit boxes να φταίνε. 

Το impact των hits δε μου αρεσε και ειναι το Α και το Ω σε αυτα τα games. Μου εβγαλε φτηνια

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τέρμα βαρετό, κάτι τέτοια videos βλέπουνε εκεί στην From και σπάνε πλακα. :P

Άμα αρχίσω και γράφω ότι θα είναι σάπιο, θα πέσουν πάνω μου να με φάνε και να μου λένε πως το ξέρω.

Λες και δεν έχω μάτια να δω και να κρίνω αυτό που βλέπω. Λες και θέλει πολύ να δεις αν ένα παιχνίδι είναι καλό ή φόλα.

Πις άουτ ✌️.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, xtrmsnpr said:

.

Πις άουτ ✌️.

Καααακοοο παιδί! Ποτε πις ουτ! Πάντα πις ιν! 

😆😎😊

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Εγώ πάντως μια γνώμη εξέφρασα γιατί μου φάνηκε καλό οπτικά . Μπορώ να πω ότι με είχε πείσει για day one αλλά βλέποντας τα σχόλια σας χθες πλέον είμαι 50-50.Θα περιμενω να κυκλοφορήσει να δω τα πρώτα reviews και έπειτα θα αποφασίσω .Μπορεί τα μάτια μου να κάνουν πουλάκια και να με ξεγελούν . 

Το σωστό θα ήταν πάντως να δώσουν ένα demo ή μια beta για να το δει ο κόσμος και για να δείξουν ότι δεν φοβούνται για το προϊόν τους .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Άμα αρχίσω και γράφω ότι θα είναι σάπιο, θα πέσουν πάνω μου να με φάνε και να μου λένε πως το ξέρω.

Λες και δεν έχω μάτια να δω και να κρίνω αυτό που βλέπω. Λες και θέλει πολύ να δεις αν ένα παιχνίδι είναι καλό ή φόλα.

Πις άουτ ✌️.

Σε αυτην την μερια του software section εισαι safe brother. speak your mind 

Ενδιαφερον λιγακι το κομματι με τους 2 κοσμους. Παει να αντιγραψει λιγο world tendency με τα επιπλεον events, αλλα μου αρεσει και η προσθηκη και τοποθεσιων

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Owen είπε

Εγώ πάντως μια γνώμη εξέφρασα γιατί μου φάνηκε καλό οπτικά . Μπορώ να πω ότι με είχε πείσει για day one αλλά βλέποντας τα σχόλια σας χθες πλέον είμαι 50-50.Θα περιμενω να κυκλοφορήσει να δω τα πρώτα reviews και έπειτα θα αποφασίσω .Μπορεί τα μάτια μου να κάνουν πουλάκια και να με ξεγελούν . 

Το σωστό θα ήταν πάντως να δώσουν ένα demo ή μια beta για να το δει ο κόσμος και για να δείξουν ότι δεν φοβούνται για το προϊόν τους .

Και πολύ έκανες και πολύ βλέπουν τα μάτια σου.
Και πρώτο ωραίο ήταν αλλά από ουσία τίποτα το τρελό.
Day 1 δεν αξίζει ΟΥΤΕ ένα παιχνίδι πλέον. Όχι απλώς έχει καεί η γούνα μας, αλλά πλέον είμαστε καραφλοί τελείως.

8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε αυτην την μερια του software section εισαι safe brother. speak your mind 

Μεγάλη δήλωση :D 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...