Προς το περιεχόμενο

Lords of the Fallen [2023][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lords-of-the-Fallen-2048x1152.jpg

Η CI Games ανακοίνωσε ότι το στούντιο της Hexworks επανεκκινεί τo Souls-like Lords of the Fallen του 2014, με τη νέα έκδοση να παίρνει μόνο τις μικρή αλλαγή τίτλου σε The Lords of the Fallen.

Όπως και ο προκάτοχός του, το The Lords of The Fallen είναι ένα σκοτεινό fantasy action RPG. Ωστόσο, φαίνεται να εκμεταλλεύεται την οκταετή διαφορά μεταξύ των δύο για να επεκταθεί μαζικά στις ιδέες του πρωτοτύπου. Το Lords of the Fallen διαδραματίζεται πάνω από χίλια χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι σε έναν κόσμο που υποτίθεται ότι είναι «περισσότερο από πέντε φορές μεγαλύτερος» από αυτόν του Lords of the Fallen και χωρίζεται μεταξύ των βασιλείων των ζωντανών και των νεκρών.

Το Lords of The Fallen έχει προγραμματιστεί για PC, PS5 και Xbox Series X και S, και φτιάχνεται με την Unreal Engine 5. Μια πλήρης αποκάλυψη gameplay αναμένεται αργότερα αυτό το έτος.

• Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο αν και έφαγε αρκετό bash γιατί ήταν από τα πρώτα denuvo games, ήταν αρκετά τίμιο souls like. Ειδικά στις armors και τα όπλα είχαν κάνει αρκετά καλή δουλειά και φυσικά στον τεχνικό τομέα δεν είχε καμία σχέση με τα ports των ds1/ds2.🤣 Είχε μάλιστα και αρκετές καινοτομίες όπως να αλλάζουν τα drops στα boss weapons στο legendary variant αν τα σκότωνες με συγκεκριμένα criteria (το υιοθέτησαν το ίδιο σύστημα και αργότερα τα surge).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το πρώτο είχε πολύ κακό gameplay και πολύ χάλια κινήσεις, κατά τα άλλα ήταν οκ. Ας είναι καλύτερο αυτό εδώ!

Αν το συγκρίνεις με τα from soft games ή ακόμα χειρότερα με τα team ninja games, ναι έπασχε - αν και είχε ένα μικρό appeal σε μένα το πόσο "heavy" ένιωθες τα attacks. Αλλά έχω παίξει πολύ χειρότερα games σε αυτόν τον τομέα believe me.🤣

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν γίνεται ντόρος για αυτό το παιχνίδι ενώ στην ουσία φαίνεται πολύ καλό . Μου θυμίζει σε γραφικά ,gameplay,animation κλπ το demons souls remake. Δεν λέω ότι αγγίζει την ποιότητα του γιατί δεν το έχουμε παίξει ενώ το άλλο το ξέραμε , απλώς απο το βίντεο που είδα σε εμένα τουλάχιστον μοιάζει πάρα πολύ .

Δημοσ.

Αν το gameplay ειναι σαν το DS, δεν με χαλαει. Οκ, φαινεται αρκετα αντιγραφη σε αρκετα πραγματα. Αν εχει αρκετες ωρες gameplay θα ειναι οκ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Το combat του φανηκε επιπεδου indie soulslike. Πολυ μετριο-κακο μου φανηκε.

Ναι, τα hits φαίνονταν περίεργα. Ίσως τα hit boxes να φταίνε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...