Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

οσο ξερω η αμυ αλλαζει τα δικα της ως επισημος μεταπωλητης στην ελλαδα.οχι του amazon.και λογικο ειναι

Το πιο λογικό είναι αυτό που λες.  Εγώ τους έστειλα ένα μέιλ πάντως!! . Από βδομάδα θα στείλω και στην Φριτζ στην Γερμανία μήπως γίνει από εκεί η δουλειά.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 17/09/2022 at 18:52, alexx said:

Το πιο λογικό είναι αυτό που λες.  Εγώ τους έστειλα ένα μέιλ πάντως!! . Από βδομάδα θα στείλω και στην Φριτζ στην Γερμανία μήπως γίνει από εκεί η δουλειά.

αν εστειλες στην αμυ το πιο πιθανο ειναι να σου πουν οτι δεν ειναι απο το δικτυο τους και να σε παραπεμψουν στην avm κατευθειαν.οποτε και θα το στειλεις εξωτερικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν εστειλες στην αμυ το πιο πιθανο ειναι να σου πουν οτι δεν ειναι απο το δικτυο τους και να σε παραπεμψουν στην avm κατευθειαν.οποτε και θα το στειλεις εξωτερικο.

Ναι, αυτό ακριβώς μου είπαν. Το έστειλα στην AVM Γερμανία και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο χωρίς πολλά πολλά..

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, alexx said:

Ναι, αυτό ακριβώς μου είπαν. Το έστειλα στην AVM Γερμανία και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο χωρίς πολλά πολλά..

καλα ναι δεν προκεται να σε παιδεψουν στην avm. και ουτε εχουν λογο να μην στο αντικαταστησουν ανεξαρτητα απο που το πηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...