grouspen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Kαλημέρα στο forum . Εν συντομία έπεσε κεραυνός στο σπίτι μου και ευτυχώς μάλλον κάηκε μόνο το fritzbox και το κεντρικό m4. Το fritzbox δεν συγχρονίζει με τίποτα μπορώ να μπω στο interface του κτλ (θέλω να δοκιμάσω και ένα καινούριο καλώδιο rj11 σε rj45 μπας και έχει χαλάσει μόνο αυτό αλλά δεν είχα εύκαιρο ) ενώ όταν έβαλα τo h300s της vodafone συγχρόνισε κανονικά. Το Μ4 στο φως που έχει από πάνω αναβοσβήνει κίτρινο συνεχεία και δεν κάνει τίποτα άλλο . Το θέμα μου είναι ότι και τα 2 αγορασμένα απο γερμανό και ξερω ότι για την εγγύηση θέλει πλήρη συσκευασία χαρτιά κτλ . Στο m4 τα έχω αλλά στο fritzbox δεν τα βρίσκω πουθενά. Tο m4 θα το στείλω κανονικά δεν πιστεύω να έχω θέμα . Το fritzbox όμως θα το απορρίψουν σίγουρα δεν το στέλνω καθόλου . Υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη με την αντιπροσωπία κατευθείαν ? Ή πάει στα σκουπίδια ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Το σέρβις στην Άμυ είναι πολύ καλό (ήταν τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια). Εγώ θα δοκίμαζα απευθείας εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 hours ago, grouspen said: Kαλημέρα στο forum . Εν συντομία έπεσε κεραυνός στο σπίτι μου και ευτυχώς μάλλον κάηκε μόνο το fritzbox και το κεντρικό m4. Το fritzbox δεν συγχρονίζει με τίποτα μπορώ να μπω στο interface του κτλ (θέλω να δοκιμάσω και ένα καινούριο καλώδιο rj11 σε rj45 μπας και έχει χαλάσει μόνο αυτό αλλά δεν είχα εύκαιρο ) ενώ όταν έβαλα τo h300s της vodafone συγχρόνισε κανονικά. Το Μ4 στο φως που έχει από πάνω αναβοσβήνει κίτρινο συνεχεία και δεν κάνει τίποτα άλλο . Το θέμα μου είναι ότι και τα 2 αγορασμένα απο γερμανό και ξερω ότι για την εγγύηση θέλει πλήρη συσκευασία χαρτιά κτλ . Στο m4 τα έχω αλλά στο fritzbox δεν τα βρίσκω πουθενά. Tο m4 θα το στείλω κανονικά δεν πιστεύω να έχω θέμα . Το fritzbox όμως θα το απορρίψουν σίγουρα δεν το στέλνω καθόλου . Υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη με την αντιπροσωπία κατευθείαν ? Ή πάει στα σκουπίδια ? α.μπορεις να μιλησεις με αμυ. αλλα και με γερμανο να μιλησεις θα το στειλουν αμυ.ακομα και να μην εχεις κουτι μπορουν να κρατησουν το κουτι απο αυτο που θα σου κανουν αντικατασταση.το εχω κανει με bluetooth ηχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Έστειλα ένα μαιλ στην αμυ και τους εξήγησα τι και πως . Περιμένω 1-2 μερες αν απαντήσουν αλλιώς θα τους πάρω τηλέφωνο update : την ώρα που επεσε ο κεραυνος είχα κλειστά μεν αλλά πάνω σε ups της apc δε ps5 & tv . To ps5 μάλλον χαιρέτισε . 😭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Βάλε προστασία τηλεφώνου από κεραυνούς.Υπάρχουν ενσωματωμένα και σε πολύπριζα (πχ της APC).Έτσι την έπαθα κι εγώ πριν 3 χρόνια.Πέρασε από την πρίζα του τηλεφώνου και μου έκαψε router και μετά μέσω ethernet μου έκαψε καταγραφικό καμερών και τηλεόραση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, tarantules είπε Βάλε προστασία τηλεφώνου από κεραυνούς.Υπάρχουν ενσωματωμένα και σε πολύπριζα (πχ της APC).Έτσι την έπαθα κι εγώ πριν 3 χρόνια.Πέρασε από την πρίζα του τηλεφώνου και μου έκαψε router και μετά μέσω ethernet μου έκαψε καταγραφικό καμερών και τηλεόραση. Αστα, ακριβως τα ιδια... εσκασε κεραυνος σε κολωνα οτε, περασε απο πριζα τηλεφωνου στο ρουτερ, και μεσω lan 2 τηλεορασεις, και mobo υπολογιστη... το θεμα ειναι οτι ειχα apc πολυπμπριζο με προστασια τηλεφωνου και κεραιας... δεν ξερω γιατι δε δουλεψε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Άμα χτύπησε αρκετά κοντα στο σπίτι τότε μόνο τα αντικεραυνικα ράγας που μπαίνουν στον κεντρικό πίνακα μπορούν να σε σώσουν.Αυτά του πολύπριζου είναι άλλης κατηγορίας και καλύπτουν με προυποθέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 5 hours ago, grouspen said: Έστειλα ένα μαιλ στην αμυ και τους εξήγησα τι και πως . Περιμένω 1-2 μερες αν απαντήσουν αλλιώς θα τους πάρω τηλέφωνο update : την ώρα που επεσε ο κεραυνος είχα κλειστά μεν αλλά πάνω σε ups της apc δε ps5 & tv . To ps5 μάλλον χαιρέτισε . 😭 ελπιζω να μην ειπες οτι εφαγε κεραυνο το ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 10:17 ΠΜ, Giama είπε Το σέρβις στην Άμυ είναι πολύ καλό (ήταν τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια). Εγώ θα δοκίμαζα απευθείας εκεί. Τα fritzbox έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Τα δύο πρώτα Amy και μετά εξωτερικό. Στον 3 χρόνο έχω σοβαρο θέμα με το wifi στο 7590 . Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 On 25/08/2022 at 07:48, grouspen said: Έστειλα ένα μαιλ στην αμυ και τους εξήγησα τι και πως . Περιμένω 1-2 μερες αν απαντήσουν αλλιώς θα τους πάρω τηλέφωνο update : την ώρα που επεσε ο κεραυνος είχα κλειστά μεν αλλά πάνω σε ups της apc δε ps5 & tv . To ps5 μάλλον χαιρέτισε . 😭 κριμα για το Ps5 που ειναι και δυσκολο να βρεις.ελπιζω να στο αλλαξουν On 25/08/2022 at 08:06, tarantules said: Βάλε προστασία τηλεφώνου από κεραυνούς.Υπάρχουν ενσωματωμένα και σε πολύπριζα (πχ της APC).Έτσι την έπαθα κι εγώ πριν 3 χρόνια.Πέρασε από την πρίζα του τηλεφώνου και μου έκαψε router και μετά μέσω ethernet μου έκαψε καταγραφικό καμερών και τηλεόραση. κανουν δουλεια αλλα αμα σκασει κεραυνος μπορει να μην γλυτωσουν και πολλα.επισης τα πολυπριζα ασφαλειας θελουν γειωση που να λειτουργει αλλιως τζαμπα τα βαζει κανεις. On 25/08/2022 at 10:43, emperor4her said: Αστα, ακριβως τα ιδια... εσκασε κεραυνος σε κολωνα οτε, περασε απο πριζα τηλεφωνου στο ρουτερ, και μεσω lan 2 τηλεορασεις, και mobo υπολογιστη... το θεμα ειναι οτι ειχα apc πολυπμπριζο με προστασια τηλεφωνου και κεραιας... δεν ξερω γιατι δε δουλεψε... πρεπει να παιζει και η γειωση. On 27/08/2022 at 17:52, achilles_g_ said: Τα fritzbox έχουν 5 χρόνια εγγύηση. Τα δύο πρώτα Amy και μετά εξωτερικό. Στον 3 χρόνο έχω σοβαρο θέμα με το wifi στο 7590 . Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση. δεν το ηξερα αυτο οτι η amy ειναι για τα 2 πρωτα χρονια.σε καθε περιπτωση δεν νομιζω να εχεις θεμα να ζητησεις να στο αλλαξουν στο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, poulinos είπε δεν το ηξερα αυτο οτι η amy ειναι για τα 2 πρωτα χρονια.σε καθε περιπτωση δεν νομιζω να εχεις θεμα να ζητησεις να στο αλλαξουν στο εξωτερικο. Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία και δεν ξέρω και ποιος θα καλύψει τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 12 hours ago, achilles_g_ said: Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία και δεν ξέρω και ποιος θα καλύψει τα μεταφορικά. του πηγαινε μαλλον εσυ.το γυρνα αυτοι. το χρονοβορο δεν το γλυτωνεις αφου θα πρεπει να παει εξωτερικο να γινει ελεγχος και να ξαναγυρισει πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 31/8/2022 στις 12:30 ΠΜ, poulinos είπε του πηγαινε μαλλον εσυ.το γυρνα αυτοι. το χρονοβορο δεν το γλυτωνεις αφου θα πρεπει να παει εξωτερικο να γινει ελεγχος και να ξαναγυρισει πισω. Tραγικοί, ενώ μου δώσανε φόρμα για rma μετά κάνανε την πάπια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέχρι στιγμής είχαμε πολύ καλή επικοινωνία με το service της αμυ. Ο Γερμανος με άργησε μόνο με την απόδειξη (απάντησαν χτες από 25 αυγ που τους είχα ενοχλήσει) . Σήμερα θα μου εκδώσουν το rma, το στέλνω και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 On 07/09/2022 at 11:31, achilles_g_ said: Tραγικοί, ενώ μου δώσανε φόρμα για rma μετά κάνανε την πάπια.... ποιο σου εδωσε φορμα rma και τι εννοεις κανανε την παπια? On 08/09/2022 at 08:50, grouspen said: Μέχρι στιγμής είχαμε πολύ καλή επικοινωνία με το service της αμυ. Ο Γερμανος με άργησε μόνο με την απόδειξη (απάντησαν χτες από 25 αυγ που τους είχα ενοχλήσει) . Σήμερα θα μου εκδώσουν το rma, το στέλνω και βλέπουμε ειχες χασει την εγγυηση? η αμυ θα πρεπε να βλεπει με σειριακο τι γινεται και να το αλλαζει και οχι με αποδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα