funes76 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα ...μηπως γνωρίζει κανείς κατι αγγελίες και σάιτ που προσφέρουν εργασία part time ...ως live scouting data? Καλύπτεις δηλ αγώνες και μέσω κάποιας εφαρμογής στην ουσία μεταφέρεις ότι γινετσι στον αγώνα ...μάλλον για να πηγαίνουν τα δεδομένα live σε στοιχηματικες εταιρειες. Γνωρίζει κάποιος κάτι ;;; Αν πρόκειται για απάτη ή ότι άλλο ξέρει κάποιος ...ευχαριστώ πολύ .
stefbal8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/8/2022 στις 12:54 ΠΜ, funes76 είπε Καλησπέρα ...μηπως γνωρίζει κανείς κατι αγγελίες και σάιτ που προσφέρουν εργασία part time ...ως live scouting data? Καλύπτεις δηλ αγώνες και μέσω κάποιας εφαρμογής στην ουσία μεταφέρεις ότι γινετσι στον αγώνα ...μάλλον για να πηγαίνουν τα δεδομένα live σε στοιχηματικες εταιρειες. Γνωρίζει κάποιος κάτι ;;; Αν πρόκειται για απάτη ή ότι άλλο ξέρει κάποιος ...ευχαριστώ πολύ . Καλησπέρα, έστειλα και εγώ μειλ αλλά δεν προχώρησε , μου είπαν μια δικαιολογία μάλλον για να μη γίνει . Πάντως ούτε τηλ δεν έχουν Τελικά με σένα προχώρησε ?
funes76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω να σου πω την αληθεια το σταμάτησα μονος ...λιγο οταν μου ζητησαν πολλα προσωπικα στοιχεία...που οκ αντε και να ισχυει αυτο για να σου κανουν ταυτοποιηση ωστε να σε πληρωσουν...αλλα σε αυτο τι χρειαζεται η διεθυνση κατοικιας που ζητανε?επισης τηλ δε σου δινουν επικοινωνιας ...και σε μια αγγελια το τηλ ηταν ενα οτι να ναι οχι πραγματικο...και τελος η διευθυνση που δινουν ειναι παλι οτι να ναι ...οποτε δεν προχωρησα εγω
JakeKaufman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, funes76 είπε Εγω να σου πω την αληθεια το σταμάτησα μονος ...λιγο οταν μου ζητησαν πολλα προσωπικα στοιχεία...που οκ αντε και να ισχυει αυτο για να σου κανουν ταυτοποιηση ωστε να σε πληρωσουν...αλλα σε αυτο τι χρειαζεται η διεθυνση κατοικιας που ζητανε?επισης τηλ δε σου δινουν επικοινωνιας ...και σε μια αγγελια το τηλ ηταν ενα οτι να ναι οχι πραγματικο...και τελος η διευθυνση που δινουν ειναι παλι οτι να ναι ...οποτε δεν προχωρησα εγω Άσχετα με το Αν είναι απάτη ησυγκεκριμένη εταιρεία, είναι πολύ φυσιολογικό να σου ζητάει διεύθυνση κατοικίας ο εργοδότης σου
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν είναι απάτη ισχύει και είναι όντως για κάλυψη των live αγώνων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να προσφέρει αποδόσεις και το τι γίνεται σε κάθε ματς σε τόσα αθλήματα.
panatha1369 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Amaretos είπε Δεν είναι απάτη ισχύει και είναι όντως για κάλυψη των live αγώνων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να προσφέρει αποδόσεις και το τι γίνεται σε κάθε ματς σε τόσα αθλήματα. Ετσι πες τα..και με καλα λεφτα..
funes76 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δε λέω οπωσδήποτε ότι εινσι απάτη ...κσι οκ έχει βάση και να σου ζητήσουν πλήρη στοιχεία ...κσι το όλο πρότζεκτ ....στη πραγματικότητα από ότι κατάλαβα στέλνεις λαιβ ότι συμβαίνει σε κάποιο αγώνα που καλύπτεις ....κσι δίνουν τα δεδομενα σε στοιχηματικες εταιρειες ....πιστεύω έχει να κάνει όχι τόσο με τα προγνωστικά αλλά με την live κάλυψη . Αυτά τα γηπεδακια που έχουν στους αγώνες οι στηχοιματικες κσι δείχνουν ποιος κάνει επίθεση ,φάουλ,πλάγιο ,γκολ κτλ....αυτό νομίζω ότι κανείς .Απλά αν γκουγκλαρεις κάποια διεύθυνση αυτών των εταιρειών σου βγάζει κάτι σημεία ....σε γραμμές τραίνων ....σε κάτι πολυκατοικίες άσχετες ....δε φαίνεται κάπου ότι είναι πραγματικά αυτή η διεύθυνση τους. Μπορεί κσι επίτηδες για άλλους λόγους οκ και να μην είναι απάτη ....απλα δε γνωρίζω κάποιον να έχει ασχοληθεί να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες ....κσι λίγο εγώ κόλλησα και δε προχώρησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα