Προς το περιεχόμενο

Χαμηλες ταχυτητες Cosmote 4G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα

Εχω καρτοκινητο Cosmote whatsup και εχω ενεργοποιησει τα πακετο με τα απεριοριστα data.Οι ταχυτητες ειναι χαλια γενικα και ειδικα στις περιοδους προσφορας καλοκαιριου. Πχ παλαια ειχα 80Mbps sto fast.com ενω εδω και 2 χρονια με full σημα 4g εχω 1.5mpbs με 5mpbs και σπανια παει καμια 10ρα. Ειναι νορμαλ αυτο το φαινομενο?  Ειμαι ακτος Αθηνας και σε ολο το νομο μου που ειμαι ειτε παραλια ειτε πολη σερνεται.

Θελω να μου πειτε και σε αλλους παροχους πως ειναι τα πραματα γιατι σκεφτομαι να αλλαξω. Βαρεθηκα να περιμενω μπας και αλλαξει κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως είσαι σε περιοχή που μαζεύει πολύ κόσμο λόγο εποχής;

Στα απεριόριστα δεν βάζει κόφτη καμία εταιρία. Αλλά λόγο εποχής, αν είσαι σε περιοχή που μαζεύει πολύ κόσμο τότε το δίκτυο γονατίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταχυτητες 4G+ στην Κέρκυρα... Σέρνεται το σύμπαν. Μόνο στο κέντρο πιάνει, σε όλες τις άλλες περιοχές απολύτως τίποτα. 

IMG_20220824_154308.jpg

Επεξ/σία από Ninjis
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτο τον κοσμο που εχει το νησι μας και καλα που σε συνδεει στην κεραια😂

Το Screenshot σε ποια περιοχη τραβηχτηκε; Η Wind που εχω εγω παει αρκετα καλα αυτες τις μερες, πριν 2 βδομαδες ειχε σοβαρο θεμα μολις επιανες Γουβιά-Τζαβρου και προς βορεια.

Επεξ/σία από geoavlonitis

6 ώρες πριν, geoavlonitis είπε

Με αυτο τον κοσμο που εχει το νησι μας και καλα που σε συνδεει στην κεραια😂

Το Screenshot σε ποια περιοχη τραβηχτηκε; Η Wind που εχω εγω παει αρκετα καλα αυτες τις μερες, πριν 2 βδομαδες ειχε σοβαρο θεμα μολις επιανες Γουβιά-Τζαβρου και προς βορεια.

Ακριβώς... Στα Γουβια είναι οι μετρήσεις..Η περιοχή έχει χειμώνα-καλοκαίρι θέμα. Η wind από ότι έχω δει έχει καλό δίκτυο στα Γουβια αλλά τραγικό σήμα σε άλλες περιοχές. Είχα στείλει μήνυμα στην cote και μου είπαν ότι οι χαμηλές ταχύτητες ειναι "θέμα σχεδιασμού" και πράσινα άλογα.. Έχουν γίνει λέει οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης

Τρεχει προγραμμα αναβαθμισης η Cosmote στις κεραιες της. Ο,τι εχουν αναβαθμισει μεχρι στιγμης στην Κερκυρα ειναι απο το υψος της Πολης και νοτια. Και περσι που ειχα Cosmote θυμαμαι χαρακτηριστικα στο Νοσοκομειο στο Κοντοκαλι (η κεραια φαινοταν κιολας απο το σημειο) κολλαγε το ινσταγκραμ και φβ που δεν εχουν και τρελες απαιτησεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...