Προς το περιεχόμενο

Freezari ο υπολογιστής

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από triplex1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, countass είπε

Αν έχει 4 μνήμες,και βγάλουν τις 2 και παίξει,για να σιγουρευτούν,να βάλουν τη μνήμη σε άλλο slot,ή να βάλουν άλλη μνήμη στο slot που φαινομενικά είχε θέμα.Καμιά φορά φταίει ότι απλά χρησιμοποιούνται όλα τα σλοτ και δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητας πιο εύκολα.Μπορεί πχ με πιο συμβατο σετάκι μνημών να στρώσει.Γενικά,θέλει πολλές δοκιμές για μέρες για να σιγουρευτείς πριν μπορέσεις να πεις ότι φταίει κάτι σίγουρα,όταν μιλάμε για παγώματα.
Είχα παρόμοια θέματα με asrock ab350m pro4 και στο mgmanager που την είχα πάει πίσω 3 φορές δεν έβγαλα άκρη.Έστειλα τη μητρική Ολλανδία τελικά στην asrock και σε μια βδομάδα είχα άλλη πίσω.

Ναι 4 μνημες ειχε μεσα. Τωρα τι να σου πω, μου ειπαν οτι εκαναν δοκιμες και οταν εβαζαν καποια μνημη στην θεση 3 ο υπολογιστης ειχε θεματα.Οι μνημες σε αλλες θεσεις δουλευαν μια χαρα,(τωρα τι εννοουν μια χαρα δεν ξερω) οποτε προς το παρον θα μεινει με 24gb μνημης και εχει ο θεος. 
Καλα ναι καποια καταστηματα εδω βαριουνται να ασχοληθουν και ειτε θα σου πουν δεν εχει τιποτα,ειτε θα σου πουν στειλτο την μαμα εταιρεια.
Το ιδιο επαθα και εγω με το eshop πριν 5 χρονια με μια καρτα γραφικων, μου εβγαζε artifact προβλημα και ηταν απο μαμα αυτο γιατι το ειχαν και αλλοι σε διαφορα φορουμ, τους πηγα την καρτα τιποτα, αναγκάστηκα να τους δωσω όλο τον πυργο για να δουν το προβλημα και τελικά να μου κάνουν αντικατάσταση.

7 ώρες πριν, countass είπε

και να πάρουν και ένα τέτοιο μήπως τα 650 δεν είναι αρκετά.

image.png.ddea705388c79c1cbccea251adae7276.png

λυπαμαι δεν το καταλαβα το αστειο :( 

9 ώρες πριν, triplex1 είπε

Πες τους να το αφησουν χωρις μνημες , δεν θα φριζαρει απλα δεν θα ανοιγει

πιο το νοημα σε κατι τετοιο? αφου ειχε μεσα 4 μνημες το να μεινει με 3 γιατι ειναι κακο εαν οντως εχει θεμα το ενα σλοτ?

Επεξ/σία από iceman33221
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, iceman33221 είπε

λυπαμαι δεν το καταλαβα το αστειο :( 

πιο το νοημα σε κατι τετοιο? αφου ειχε μεσα 4 μνημες το να μεινει με 3 γιατι ειναι κακο εαν οντως εχει θεμα το ενα σλοτ?

Το αστείο πήγαινε στον άλλο που είπε να βγάλουν όλες τις μνήμες,ενώ έλεγε να πάρετε μεγαλύτερο τροφοδοτικό επειδή μπορεί να μην είναι αρκετό.Το να παίζεις με 3 μνήμες σου κάνει single channel οπότε μπορεί με 16 αλλά dual να αποδίδει καλύτερα.16 είναι στην τελική δεν είναι λίγο.Αν δοκίμασαν πάντως διάφορες μνήμες στο σλοτ εκείνο και κόλλαγε,ενώ τώρα όχι, είναι πολύ πιθανό όντως να είναι αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, countass είπε

Το αστείο πήγαινε στον άλλο που είπε να βγάλουν όλες τις μνήμες,ενώ έλεγε να πάρετε μεγαλύτερο τροφοδοτικό επειδή μπορεί να μην είναι αρκετό.Το να παίζεις με 3 μνήμες σου κάνει single channel οπότε μπορεί με 16 αλλά dual να αποδίδει καλύτερα.16 είναι στην τελική δεν είναι λίγο.Αν δοκίμασαν πάντως διάφορες μνήμες στο σλοτ εκείνο και κόλλαγε,ενώ τώρα όχι, είναι πολύ πιθανό όντως να είναι αυτό.

Ο ''αλλος'' επιμενει για το τροφοδοτικο , τον επομενο μηνα θα παρετε την μητρικη στο χερι .....σημειωσε το καπου αυτο να το θυμασαι

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ο ''αλλος'' επιμενει για το τροφοδοτικο , τον επομενο μηνα θα παρετε την μητρικη στο χερι .....σημειωσε το καπου αυτο να το θυμασαι

να είναι ελαττωματικό  το καταλαβαίνω και απλά είπα να παιξουν με τις μνήμες πριν τις αποκλείσουν,αλλά όχι ότι είναι μικρό και θέλει μεγαλύτερο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, countass είπε

να είναι ελαττωματικό  το καταλαβαίνω και απλά είπα να παιξουν με τις μνήμες πριν τις αποκλείσουν,αλλά όχι ότι είναι μικρό και θέλει μεγαλύτερο.

και γω δεν λεω οτι ειναι μικρο και μαλλον δεν το'πιασες .....λειωμενο ειναι και οταν ενα psu αρχιζει και ''λειωνει'' τοτε ειναι που αρχιζει και δεν φτανει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

και γω δεν λεω οτι ειναι μικρο και μαλλον δεν το'πιασες .....λειωμενο ειναι και οταν ενα psu αρχιζει και ''λειωνει'' τοτε ειναι που αρχιζει και δεν φτανει

Στις 28/8/2022 στις 8:26 ΜΜ, triplex1 είπε

το τροφοδοτικο μια χαρα ειναι , απλα η καρτα ειναι μεγαλη γι αυτο

Συ είπας! και τέλος πάντων,γι'αυτό παίρνουμε καλά τροφοδοτικά και όχι του κιλού για να μην πάρουμε άλλα parts στο χέρι,άμα είναι να αλλάζουμε τροφοδοτικό έτσι κι αλλιώς μετά από λίγα χρόνια έχοντας αυτό το φόβο γάμα τα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, countass είπε

Συ είπας! και τέλος πάντων,γι'αυτό παίρνουμε καλά τροφοδοτικά και όχι του κιλού για να μην πάρουμε άλλα parts στο χέρι,άμα είναι να αλλάζουμε τροφοδοτικό έτσι κι αλλιώς μετά από λίγα χρόνια έχοντας αυτό το φόβο γάμα τα.

Την απαντηση την εχουμε δωσει φιλε και κακως συνεχιζουμε , οταν εχεις ενα συστημα και πειραματιζεσαι με καρτες που θελουν παραπανω ρευματα λογικο ειναι καποιο part να το αλλαξεις ή να το παρεις στο χερι γιατι πεφτει μικρο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Την απαντηση την εχουμε δωσει φιλε και κακως συνεχιζουμε , οταν εχεις ενα συστημα και πειραματιζεσαι με καρτες που θελουν παραπανω ρευματα λογικο ειναι καποιο part να το αλλαξεις ή να το παρεις στο χερι γιατι πεφτει μικρο

Άρα τελικά λες ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό,κατέληξε κάπου όμως! και πως εξηγείς το γεγονός ότι έβγαλε ένα ντιμάκι μνήμης και δεν ξανακόλλησε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, countass είπε

Άρα τελικά λες ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό,κατέληξε κάπου όμως! και πως εξηγείς το γεγονός ότι έβγαλε ένα ντιμάκι μνήμης και δεν ξανακόλλησε;

τι το συνεχιζεις και που θες να το πας δεν καταλαβαινω , το slot της μητρικης βαρεσε και οχι το ντιμακι για να σου λυθει η απορια , αντε μεσημεριασε φτανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

τι το συνεχιζεις και που θες να το πας δεν καταλαβαινω , το slot της μητρικης βαρεσε και οχι το ντιμακι για να σου λυθει η απορια , αντε μεσημεριασε φτανει.

Το συνεχίζω γιατί δε βγάζεις νόημα σε ότι κι αν λες.Μία λες είναι μικρό το psu,μετά ότι έχει λιώσει,μετά πάλι ότι είναι μικρό και μετά ότι τελικά φταίει το σλοτ που...χαίρω πολύ,μάλλον(όχι σίγουρα) εκεί καταλήγουμε μετά τον έλεγχο που του είπα εγώ να κάνει αλλά φαντάζομαι φταίει το τροφοδοτικό που χάλασε το σλοτ και σε λίγο καιρό θα χαλάσει και όλη η μητρική παρ΄όλο που είναι επώνυμο το psu.

Που θέλω να καταλήξω και τα λέω όλα αυτά;
Μη λέτε στον κόσμο να χαλάει λεφτά αν δεν είστε σίγουροι για κάτι.Δεν ξέρουν και δεν αντέχουν οικονομικά όλοι για τέτοιες επεμβάσεις.Εγώ έχω στο πατάρι τροφοδοτικό θα το δοκιμάσω,αλλά δε θα πω στον άλλο να αγοράσει κάτι με κίνδυνο να πάει χαμένο.

Επεξ/σία από countass
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, countass είπε

Το συνεχίζω γιατί δε βγάζεις νόημα σε ότι κι αν λες.Μία λες είναι μικρό το psu,μετά ότι έχει λιώσει,μετά πάλι ότι είναι μικρό και μετά ότι τελικά φταίει το σλοτ που...χαίρω πολύ,μάλλον(όχι σίγουρα) εκεί καταλήγουμε μετά τον έλεγχο που του είπα εγώ να κάνει αλλά φαντάζομαι φταίει το τροφοδοτικό που χάλασε το σλοτ και σε λίγο καιρό θα χαλάσει και όλη η μητρική.

Που θέλω να καταλήξω και τα λέω όλα αυτά;
Μη λέτε στον κόσμο να χαλάει λεφτά αν δεν είστε σίγουροι για κάτι.Δεν ξέρουν και δεν αντέχουν οικονομικά όλοι για τέτοιες επεμβάσεις.Εγώ έχω στο πατάρι τροφοδοτικό θα το δοκιμάσω,αλλά δε θα πω στον άλλο να αγοράσει κάτι με κίνδυνο να πάει χαμένο.

ναι ρε λεω οτι ειπα , ολα απο το τροφοδοτικο ξεκινησαν , αυτο υποστηριζω και συνεχιζω , το ενα μετα το αλλο θ'αρχισουν να βαρανε λογω ρευματος ρε επιστημονα ,αντε γιατι θα χασεις το τραινο μεσημεριατικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ναι ρε λεω οτι ειπα , ολα απο το τροφοδοτικο ξεκινησαν , αυτο υποστηριζω και συνεχιζω , το ενα μετα το αλλο θ'αρχισουν να βαρανε λογω ρευματος ρε επιστημονα ,αντε γιατι θα χασεις το τραινο μεσημεριατικα

Ατυχία που δε σε ήξερα τότε που παιδευόμουν με τη μητρική,να άλλαζα ένα psu να τελείωνα...
Όσο για τις παρατηρήσεις σου προς εμένα,πέφτεις τόσο μέσα όσο στη διάγνωση του pc,οδηγάω μηχανή και  δε δουλεύω 6ωρο στο δημόσιο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, countass είπε

Ατυχία που δε σε ήξερα τότε που παιδευόμουν με τη μητρική,να άλλαζα ένα psu να τελείωνα...
Όσο για τις παρατηρήσεις σου προς εμένα,πέφτεις τόσο μέσα όσο στη διάγνωση του pc,οδηγάω μηχανή και  δε δουλεύω 6ωρο στο δημόσιο.

να φορας κρανος οταν οδηγας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...