PC_Science_Lefkada Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, iceman33221 είπε Αλλά με ενημερωσε οτι τωρα του το κανει και με ανοιχτο το κουτι. Εβλεπε-ακουγε YouTube για κανα 2ωρο και μπήκε να παιξει. Μολις βγηκε φριζαρε ολο. Για κακοχρονισμένο ακούγεται.
atheatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, triplex1 είπε το τροφοδοτικο μια χαρα ειναι , απλα η καρτα ειναι μεγαλη γι αυτο Τι εννοείς μεγάλη για αυτό? Η κάρτα δεν ξεπερνάει τα 250w κατανάλωση. Μέχρι ποια κάρτα δηλαδή σηκώνει ένα 650w τροφοδοτικό? Τέλος πάντων υποψήφιο είναι τροφοδοτικό για το πρόβλημα έστω και με αυτήν την δικαιολογία ότι είναι μικρό , καλό είναι να το αλλάξει με κάτι καλύτερο και όχι απαραίτητα δυνατότερο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από atheatos
duffyduck Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 καντε ρε ενα memtest https://www.memtest86.com/download.htm
triplex1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Τι εννοείς μεγάλη για αυτό. Η κάρτα δεν ξεπερνάει τα 250w κατανάλωση. Μέχρι ποια κάρτα δηλαδή σηκώνει ένα 650w τροφοδοτικό? Τέλος πάντων υποψήφιο είναι τροφοδοτικό για το πρόβλημα έστω και με αυτήν την δικαιολογία ότι είναι μικρό , καλό είναι να το αλλάξει με κάτι καλύτερο και όχι απαραίτητα δυνατότερο. η καρτα μονη της δεν παιζει εχει κι αλλα watt δεξια και αριστερα , αν το συγκεκριμενο ηταν TX750 δεν θα υπηρχε προβλημα , οταν τα τσιταρει ολα επανω σε κανα game ελα να με πεις αν καιει μονο 250 και η καρτα
iceman33221 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, triplex1 είπε το τροφοδοτικο μια χαρα ειναι , απλα η καρτα ειναι μεγαλη γι αυτο Ναι αυτο λεω οτι μαλλον το τροφοδοτικο δεν εχει την δυναμη για να σηκωσει αυτην την καρτα. Το ειχε παρει οταν ειχε μια 2060 που του βγηκε ελαττωματικη κ επειδη δν υπηρχε η ιδια πηρε την 2070 super αλλα δεν ειδε ποτε για απαιτήσεις σε watt 39 λεπτά πριν, greekfragma είπε εγώ ακόμα περιμένω σκρινσοτ με θερμοκρασίες από hwinfo..... Δεν εξαρτάται απο εμενα δυστυχώς. Ο πυργος ειναι στο σπιτι του αδελφου μου οποτε εγω του λεω αυτα που προτείνετε και περιμενω και εγω να μου πει - στείλει 😞 1
triplex1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, iceman33221 είπε Ναι αυτο λεω οτι μαλλον το τροφοδοτικο δεν εχει την δυναμη για να σηκωσει αυτην την καρτα. Το ειχε παρει οταν ειχε μια 2060 που του βγηκε ελαττωματικη κ επειδη δν υπηρχε η ιδια πηρε την 2070 super αλλα δεν ειδε ποτε για απαιτήσεις σε watt Δεν εξαρτάται απο εμενα δυστυχώς. Ο πυργος ειναι στο σπιτι του αδελφου μου οποτε εγω του λεω αυτα που προτείνετε και περιμενω και εγω να μου πει - στείλει 😞 Ετσι ακριβως αυτο εννοω και γω , οπως ειπα πιο πριν αν ηταν 750W δεν θα το συζητουσαμε καν τωρα
atheatos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Ναι αυτο λεω οτι μαλλον το τροφοδοτικο δεν εχει την δυναμη για να σηκωσει αυτην την καρτα. Το ειχε παρει οταν ειχε μια 2060 που του βγηκε ελαττωματικη κ επειδη δν υπηρχε η ιδια πηρε την 2070 super αλλα δεν ειδε ποτε για απαιτήσεις σε watt Δεν εξαρτάται απο εμενα δυστυχώς. Ο πυργος ειναι στο σπιτι του αδελφου μου οποτε εγω του λεω αυτα που προτείνετε και περιμενω και εγω να μου πει - στείλει 😞 Υποψιαζομαι ότι ούτε η 2060 ήταν ελαττωματική….και αν ήταν μήπως έκανε την ζημιά και στο τροφοδοτικό? Τέλος πάντων. Μη κολλήσουμε ακόμα στο τροφοδοτικό έχουμε και αλλά να δούμε όπως προείπαν κάποιοι. 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε η καρτα μονη της δεν παιζει εχει κι αλλα watt δεξια και αριστερα , αν το συγκεκριμενο ηταν TX750 δεν θα υπηρχε προβλημα , οταν τα τσιταρει ολα επανω σε κανα game ελα να με πεις αν καιει μονο 250 και η καρτα Η κάρτα έχει 215w tdp . Έγραψα 250w υπολογίζοντας και το έσχατο σενάριο. Αν δεν αντέχει τα spikes του συστήματος είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση απαραίτητα με τα ποσά watt είναι. Σαφώς πρέπει να καλύπτει και με το παραπάνω το σύστημα σε συνολικά watt αλλά μην τρελαθούμε τώρα , για μια 2070 super. Σε λίγο θα μας πεις ότι για μια 2080ti ή Radeon 7 θελουμε 1000 w τροφοδοτικό…. 12 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ετσι ακριβως αυτο εννοω και γω , οπως ειπα πιο πριν αν ηταν 750W δεν θα το συζητουσαμε καν τωρα Ναι καλά…αν ένα τροφοδοτικό είναι προβληματικό και 1200w να είναι , παραμένει προβληματικό. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από atheatos
triplex1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, atheatos είπε Υποψιαζομαι ότι ούτε η 2060 ήταν ελαττωματική….και αν ήταν μήπως έκανε την ζημιά και στο τροφοδοτικό? Τέλος πάντων. Μη κολλήσουμε ακόμα στο τροφοδοτικό έχουμε και αλλά να δούμε όπως προείπαν κάποιοι. Η κάρτα έχει 215w tdp . Έγραψα 250w υπολογίζοντας και το έσχατο σενάριο. Αν δεν αντέχει τα spikes του συστήματος είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση απαραίτητα με τα ποσά watt είναι. Σαφώς πρέπει να καλύπτει και με το παραπάνω το σύστημα σε συνολικά watt αλλά μην τρελαθούμε τώρα , για μια 2070 super. Σε λίγο θα μας πεις ότι για μια 2080ti ή Radeon 7 θελουμε 1000 w τροφοδοτικό…. Ναι καλά…αν ένα τροφοδοτικό είναι προβληματικό και 1200w να είναι , παραμένει προβληματικό. για μια 2080ti ή Radeon 7 θελουμε 1000 w τροφοδοτικό
7nisiotis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστης με την συγκεκριμένη καρτουλα είναι υπεραρκετα σε 650Watt τροφοδοτικό. Μνήμες ή ασυμβατότητα τους, cpu settings (κανα auto oc ανοιχτό; ), μητρική, τροφοδοτικό. Συνήθως αυτά ευθύνονται σε τέτοιο φριζαρισμα αν είναι πρόβλημα hardwareικο. Αλλά μιας και λες ότι δουλεύει καλά όταν είναι με ανοιχτο καπάκι μήπως πατάει κάνα καλώδιο πουθενά; Λύσιμο όλο εκτός κουτιού, δοκιμή και στήσιμο προσεχτικά ξανά. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από 7nisiotis 1
iceman33221 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Θα ήθελα να σας ευχαριστω όλους για τις συμβουλες σας. Καποιες τις ειχα σκεφτει και εγω οπως να το λύσουμε όλο και να το ξαναστεισουμε αλλά ενω θελει να βρει την λύση δεν τον ενδιαφερει τον αδελφο μου να κανει τιποτα απ'οσα προτίνατε και εγω παρεδωσα. Εαν τον πείσω να κάνουμε κατι και βρουμε καμια λύση θα σας ενημερωσω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
countass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 29/8/2022 στις 11:48 ΜΜ, iceman33221 είπε Θα ήθελα να σας ευχαριστω όλους για τις συμβουλες σας. Καποιες τις ειχα σκεφτει και εγω οπως να το λύσουμε όλο και να το ξαναστεισουμε αλλά ενω θελει να βρει την λύση δεν τον ενδιαφερει τον αδελφο μου να κανει τιποτα απ'οσα προτίνατε και εγω παρεδωσα. Εαν τον πείσω να κάνουμε κατι και βρουμε καμια λύση θα σας ενημερωσω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. οπότε βολεύεται με το να κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι; ας ξεκινήσει από κάτι απλό και εύκολο δεν είναι ανάγκη να παίρνει τώρα καινούρια τροφοδοτικά από μια υποψία.Πολύ πιθανό σενάριο είναι οι μνήμες.Ας βγάλει μία και να τον δοκιμάσει έτσι για λίγο να δει αν κολλάει. 1
iceman33221 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 2:06 ΜΜ, countass είπε οπότε βολεύεται με το να κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι; ας ξεκινήσει από κάτι απλό και εύκολο δεν είναι ανάγκη να παίρνει τώρα καινούρια τροφοδοτικά από μια υποψία.Πολύ πιθανό σενάριο είναι οι μνήμες.Ας βγάλει μία και να τον δοκιμάσει έτσι για λίγο να δει αν κολλάει. τελικα αποφασισε με εναν φιλο του να κανουν δοκιμες στις μνημες που ειπες και εσυ. Απ'οτι είπαν ανακάλυψαν οτι τη θυρα νο3 εχει θέμα και για αυτο freezare ο υπολογιστης. τωρα οι μερες θα δείξουν αν τελικα είχαν δίκιο ή απλά βρήκαν 1 ακομά πρόβλημα
countass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, iceman33221 είπε τελικα αποφασισε με εναν φιλο του να κανουν δοκιμες στις μνημες που ειπες και εσυ. Απ'οτι είπαν ανακάλυψαν οτι τη θυρα νο3 εχει θέμα και για αυτο freezare ο υπολογιστης. τωρα οι μερες θα δείξουν αν τελικα είχαν δίκιο ή απλά βρήκαν 1 ακομά πρόβλημα Αν έχει 4 μνήμες,και βγάλουν τις 2 και παίξει,για να σιγουρευτούν,να βάλουν τη μνήμη σε άλλο slot,ή να βάλουν άλλη μνήμη στο slot που φαινομενικά είχε θέμα.Καμιά φορά φταίει ότι απλά χρησιμοποιούνται όλα τα σλοτ και δημιουργούνται προβλήματα συμβατότητας πιο εύκολα.Μπορεί πχ με πιο συμβατο σετάκι μνημών να στρώσει.Γενικά,θέλει πολλές δοκιμές για μέρες για να σιγουρευτείς πριν μπορέσεις να πεις ότι φταίει κάτι σίγουρα,όταν μιλάμε για παγώματα. Είχα παρόμοια θέματα με asrock ab350m pro4 και στο mgmanager που την είχα πάει πίσω 3 φορές δεν έβγαλα άκρη.Έστειλα τη μητρική Ολλανδία τελικά στην asrock και σε μια βδομάδα είχα άλλη πίσω.
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Πες τους να το αφησουν χωρις μνημες , δεν θα φριζαρει απλα δεν θα ανοιγει
countass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Πες τους να το αφησουν χωρις μνημες , δεν θα φριζαρει απλα δεν θα ανοιγει και να πάρουν και ένα τέτοιο μήπως τα 650 δεν είναι αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα