bloubloum Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας. Σε 2 μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι, και είμαστε στην αναζήτηση καροτσιού. Δυστυχώς το skroutz δεν έχει πολλά φίλτρα αλλα και ούτε αρκετές κριτικές (πέρα απο 2-3 μοντέλα) για τα καρότσια. Ψάχνουμε λοιπόν ένα καρότσι με τα εξής χαρακτηριστικά : • Ρυθμιζόμενο προσανατολισμό θέσης • Σχετικά ελαφρύ (εώς 10-12 κιλά) • Να είναι κατάλληλο εώς περίπου 1,5 ετών (νομίζω μετά τα 1,5 πας και σε "μπαστούνι" καρότσι, σωστά ; Μπορεί να κάνω και λάθος ) Δεν θέλουμε car seat, έχουμε ήδη 2 που μας έχουν χαρίσει.
nicostratos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Εγώ είχα καταλήξει και αγόρασα το cybex balios s lux 3 in1. Εκτός από το καρότσι, είχε αβγό που κούμπωνε στο καρότσι και καλαθούνα (δεν την χρησιμοποιήσαμε). 1,5 έτους μεγαλοσωμο μωρο αγοράκι ακόμη αυτο χρησιμοποιούμε. Ποιοτικό καρότσι. Δεν ξέρω κατα πόσο ταιριάζει στις παραμέτρους σου. Να σας ζήσει!
JERONIMO888 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Τα kiddo ειναι σκυλια μαυρα, πολυ ελαφρια, σχετικα φτηνα και δινουν και δωρακια κατα καιρους. Οτι πιο value for money ειχα βρει. Τωρα αν εισαι της μοστρας οπως πολλοι γνωστοι μου και θελεις χιλιαρικο για καροτσι βρεφους, υπαρχουν και με ηλεκτρικη υποβοηθηση αν δεν εχεις δυναμη να το ανεβαζεις στην ανηφορα!
bloubloum Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, nicostratos είπε Εγώ είχα καταλήξει και αγόρασα το cybex balios s lux 3 in1. Εκτός από το καρότσι, είχε αβγό που κούμπωνε στο καρότσι και καλαθούνα (δεν την χρησιμοποιήσαμε). 1,5 έτους μεγαλοσωμο μωρο αγοράκι ακόμη αυτο χρησιμοποιούμε. Ποιοτικό καρότσι. Δεν ξέρω κατα πόσο ταιριάζει στις παραμέτρους σου. Να σας ζήσει! Ω, ωραίο φαίνεται. Δεν είδα βάρος βέβαια, είναι σχετικά ελαφρύ ; Αυγό έχουμε, όπως είπα, ήδη 2 !!! Ντάξει, εαν έχει πράγματα επιπλέον αλλα κάνει στην τιμή και είναι στιβαρό, δεν πειράζει ! Ευχαριστώ ! Το πρώτο μας (αγοράκι) μετά απο πολύ κόπο !!! 5 ώρες πριν, JERONIMO888 είπε Τα kiddo ειναι σκυλια μαυρα, πολυ ελαφρια, σχετικα φτηνα και δινουν και δωρακια κατα καιρους. Οτι πιο value for money ειχα βρει. Τωρα αν εισαι της μοστρας οπως πολλοι γνωστοι μου και θελεις χιλιαρικο για καροτσι βρεφους, υπαρχουν και με ηλεκτρικη υποβοηθηση αν δεν εχεις δυναμη να το ανεβαζεις στην ανηφορα! Νομίζω οτι μέχρι 500€ μαξ 600€ θέλουμε να πάμε. Παραπάνω είναι υπερβολικά και τα 600€ είναι ήδη τραβηγμένα, απλώς θεωρώ οτι εαν είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί πολύ, είναι το καρότσι. Είδα τα kiddo , αλλα δεν έχουν αναστρεφόμενη θέση . Θέλω τους πρώτους μήνες το μωρό να βλέπει προς τα εμένα, και μετά να κοιτάει προς τον δρόμο...
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 6:37 ΜΜ, bloubloum είπε Ω, ωραίο φαίνεται. Δεν είδα βάρος βέβαια, είναι σχετικά ελαφρύ ; Αυγό έχουμε, όπως είπα, ήδη 2 !!! Ντάξει, εαν έχει πράγματα επιπλέον αλλα κάνει στην τιμή και είναι στιβαρό, δεν πειράζει ! Ευχαριστώ ! Το πρώτο μας (αγοράκι) μετά απο πολύ κόπο !!! Νομίζω οτι μέχρι 500€ μαξ 600€ θέλουμε να πάμε. Παραπάνω είναι υπερβολικά και τα 600€ είναι ήδη τραβηγμένα, απλώς θεωρώ οτι εαν είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί πολύ, είναι το καρότσι. Είδα τα kiddo , αλλα δεν έχουν αναστρεφόμενη θέση . Θέλω τους πρώτους μήνες το μωρό να βλέπει προς τα εμένα, και μετά να κοιτάει προς τον δρόμο... φιλε αναστρεφομενη θεση εχουν ολα απο οτι ειδα, μηπως δεν προσεξες καλα?
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 11:44 ΠΜ, nicostratos είπε Εγώ είχα καταλήξει και αγόρασα το cybex balios s lux 3 in1. Εκτός από το καρότσι, είχε αβγό που κούμπωνε στο καρότσι και καλαθούνα (δεν την χρησιμοποιήσαμε). 1,5 έτους μεγαλοσωμο μωρο αγοράκι ακόμη αυτο χρησιμοποιούμε. Ποιοτικό καρότσι. Δεν ξέρω κατα πόσο ταιριάζει στις παραμέτρους σου. Να σας ζήσει! Το ίδιο έχουμε και εμείς, 2 παιδιά, αρκετή κακομεταχείριση και δεν έχει κάνει κιχ. Είναι ιδανικό για Ελληνικούς δρόμους και πεζοδρόμια που δεν τα λές και τα πιο ομαλά. Ιδιαίτερα ελαφρύ όμως δεν είναι γιατι ειναι πολύ στιβαρό.
Dimi00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω πηρα πολυμορφικο της carello. Υπεροχο καροτσι και πανέμορφο. 3 σε ενα με 300 ευρω τοτε το 2016, το τσιμπησα κατευθειαν. Βεβαια, το χρησιμοποιησα λιγο γιατι ψήλωσε πολύ και δε βολευε μετα τον πρωτο χρονο.
achilleras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Έψαχνα και εγώ καρότσι πριν από 4 μήνες και η γυναίκα μου έλεγε τουλάχιστον 600€. +1 για τα kiddo λοιπόν. VFM ( περίπου 300-350 το σετ με καλάθι, αμαξιού, και καθιστικό) Δεν ξέρω αμα τα λένε έτσι αλλά είναι σετ 3 σε 1. Κατασκευή σωστή, ελαφριά, βγενουν ρόδες, και έχουν και σέρβις δωρεάν.
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ και η γυναίκα μου το 2017 αγοράσαμε όλο το σύστημα της Peg Perego (book 51s), και μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ. Δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα άλλο καροτσάκι για τα επόμενα 3μιση χρόνια. Στο καλαθάκι με την βάση του κοιμόταν από τη στιγμή που φέραμε το μωρό σπίτι, μέχρι 4μιση μηνών και μετά κατευθείαν σε δικό του δωμάτιο με κρεβατάκι, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάθισμα αυτοκινήτου άψογο. Το καροτσάκι τρομερά ανθεκτικό και άνετο για το παιδί. Και με τόση χρήση, παραμένει όλο το σύστημα σχεδόν καινούργιο.
csontheline Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Cosatto για ελαφρύ και βολικό, ΑΛΛΑ λιγότερο στιβαρό, κυρίως για ομαλό έδαφος (αν και δίνουν 4 χρόνια εγγύηση). 500-600 για ένα καρότσι; Δεν είμαι στην τσέπη σου, ούτε θα στην κάνω κουμάντο, αλλά καλύτερα πάρε του μηχανάκι απευθείας. Κοίτα και την εναλλακτική για μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση). Το 2ο μας, το πήραμε από εδώ μέσα 40€ (kangaroo bg). Τιμιότατο και καθαρίζεται σχετικά εύκολα. Όσο για κάθισμα αυτοκινήτου, μπες στην ADAC και ψάξε (ακόμα και αν τα έχεις ήδη, που όμως, μπορεί να έχουν λήξει). Μην διαβάζεις απλά τα σχόλια άλλων χρηστών, γιατί κατά 10000% ΔΕΝ τα έχουν δοκιμάσει για εκεί που προορίζονται, την ασφάλεια κατά την σύγκρουση. Επίσης, δεν γνωρίζουν με τι υλικά είναι κατασκευασμένο (φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, μη τοξικά κλπ). Σε γενικές γραμμές, τα cybex είναι από τα καλύτερα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από csontheline
JakeKaufman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 23/8/2022 στις 10:09 ΜΜ, bloubloum είπε Καλησπέρα σας. Σε 2 μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι, και είμαστε στην αναζήτηση καροτσιού. Δυστυχώς το skroutz δεν έχει πολλά φίλτρα αλλα και ούτε αρκετές κριτικές (πέρα απο 2-3 μοντέλα) για τα καρότσια. Ψάχνουμε λοιπόν ένα καρότσι με τα εξής χαρακτηριστικά : • Ρυθμιζόμενο προσανατολισμό θέσης • Σχετικά ελαφρύ (εώς 10-12 κιλά) • Να είναι κατάλληλο εώς περίπου 1,5 ετών (νομίζω μετά τα 1,5 πας και σε "μπαστούνι" καρότσι, σωστά ; Μπορεί να κάνω και λάθος ) Δεν θέλουμε car seat, έχουμε ήδη 2 που μας έχουν χαρίσει. 2-3 συμβουλές από εμένα: Οπωσδήποτε να το δείτε από κοντά. Να πάτε μαζί με τον/την σύζυγο να επιβεβαιώσετε και οι 2 ότι μπορείτε να το σηκώσετε. Να πάτε με το μικρότερο σας αυτοκίνητο, αν έχετε 2, και να ζητήσετε να το βάλετε στο πορτ μπαγκάζ. Εμείς είμασταν έτοιμοι να πάρουμε ένα Peg Perego και διαπιστώσαμε ότι δεν χωρούσε (κλειστό) στο πορτ μπαγκάζ του Γιαρις Όπως είπαν και οι άλλοι δεν είναι απαραίτητο να πας σε μπαστούνι μετά τα 1.5. Βέβαια εμάς μετά τα 2 σταμάτησε να θέλει το καρότσι, επομένως δεν έχει και πολύ νόημα. Οι από πάνω μας ακόμα κάνουν βόλτες με καρότσι και ο μικρός τους είναι 3.5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα