troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Παιδια καλησπερα. Μου εδωσε ενας φιλος ενα iphone 5 που ηταν ξεχασμενο σε ενα συρταρι της εταιριας που δουλευει , μαζι με αλλα παλια κινητα. Το εβαλα λιγο να δω τι γινεται , αλλα μου ζηταει id της apple. Υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με τον προηγουμενο κατοχο της συσκευης ? εν τω μεταξυ δεν ξερουμε ποιος ειναι. Να του το δωσω πισω μην εχω μπλεξιματα? Ευχαριστω.
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, troi.g είπε Παιδια καλησπερα. Μου εδωσε ενας φιλος ενα iphone 5 που ηταν ξεχασμενο σε ενα συρταρι της εταιριας που δουλευει , μαζι με αλλα παλια κινητα. Το εβαλα λιγο να δω τι γινεται , αλλα μου ζηταει id της apple. Υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με τον προηγουμενο κατοχο της συσκευης ? εν τω μεταξυ δεν ξερουμε ποιος ειναι. Να του το δωσω πισω μην εχω μπλεξιματα? Ευχαριστω. Χωρίς iCloud/Apple ID δεν θα σου είναι και τόσο χρήσιμο. Το ιδανικότερο είναι να επικοινωνήσει και να αφαιρεθούν τα στοιχεία από iCloud.com και μετά να το κάνεις χρήση που θες. Μφχ 1
troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Χωρίς iCloud/Apple ID δεν θα σου είναι και τόσο χρήσιμο. Το ιδανικότερο είναι να επικοινωνήσει και να αφαιρεθούν τα στοιχεία από iCloud.com και μετά να το κάνεις χρήση που θες. Μφχ Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Αυτο το κινητο οπως και 2-3 που βρηκε , ειναι χρονια παρατημενα και δεν γνωριζει σε ποιους ανηκουν. Οποτε μαλλον θα του το δωσω πισω.
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, troi.g είπε Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Αυτο το κινητο οπως και 2-3 που βρηκε , ειναι χρονια παρατημενα και δεν γνωριζει σε ποιους ανηκουν. Οποτε μαλλον θα του το δωσω πισω. Δεν έχει κάποια ουσιαστική αξία, είναι παλιό μοντέλο. Αν βρεθούν τα στοιχεία ή ο αρχικός κάτοχος να το διαγράψει, το κρατάς για απλή χρήση. 1
troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν έχει κάποια ουσιαστική αξία, είναι παλιό μοντέλο. Αν βρεθούν τα στοιχεία ή ο αρχικός κάτοχος να το διαγράψει, το κρατάς για απλή χρήση. Να σαι καλά και καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα