Jimbont Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Λιγες μερες κατοχος Μ2 air για πρωτη φορα. Μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν προσπαθω να μεταφερω το οτιδηποτε απο την επιφανεια εργασιας (Γραφειο εργασιας) σε αλλο φακελο στο finder. https://postimg.cc/1nKc6NpS ps επισης οταν παταω enter να παω στην παρακατω γραμμη εδω στο φορουμ μου αφηνει τοσο μεγαλο κενο οπως βλεπετε. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Jimbont
atheatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Το μυνημα είναι ξεκάθαρο. Έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό του desktop στο icloud και σε προειδοποιεί….
Jimbont Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) οκ δεν την γνωριζα καν σαν λειτουργια και δεν ειχω καταλαβει πως το εκανα, πρωτη φορα εχω mac το βρηκα οπως φαινεται στην φωτο ομως δεν εχει ξεχωστα την επιφανεια εργασιας απο τα εγγραφα και ενω θελω τα εγγραφα να ειναι στο icloud δεν θελω την επιφ.εργασιας. ευχαριστω για τις απαντησεις Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Jimbont
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 hour ago, Jimbont said: οκ δεν την γνωριζα καν σαν λειτουργια και δεν ειχω καταλαβει πως το εκανα, πρωτη φορα εχω mac το βρηκα οπως φαινεται στην φωτο ομως δεν ξέρω εχει ξεχωστα την επιφανεια εργασιας απο τα εγγραφα και ενω θελω τα εγγραφα να ειναι στο icloud δεν θελω την επιφ.εργασιας. ευχαριστω για τις απαντησεις Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις τον προκαθορισμένο φάκελο "Documents" να είναι στο iCloud? Πολλά προγράμματα σώζουν εκεί διάφορα folders and files, για τα οποία δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τα έχεις στο iCloud. Όσα αρχεία θέλεις να τα έχεις στο iCloud, μπορείς να τα βάζεις στο iCloud Drive.
Jimbont Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις τον προκαθορισμένο φάκελο "Documents" να είναι στο iCloud? Πολλά προγράμματα σώζουν εκεί διάφορα folders and files, για τα οποία δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τα έχεις στο iCloud. Όσα αρχεία θέλεις να τα έχεις στο iCloud, μπορείς να τα βάζεις στο iCloud Drive. Είμαι λίγο χαμένος μεχρι στιγμής. Επειδή έτσι το έχω και στο iPhone το έκανα και στο Macbook, θα δω πως θα τα οργανωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα