Messi99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Messi99 είπε Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα. Αφου στο κινητό απο τον ίδιο πάροχο έχεις καλή ταχύτητα δεν φταίει ο πάροχος που δεν έχεις καλή ταχύτητα στην τηλεόραση.
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Messi99 είπε Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα. Θεωρητικά, μιας και δεν δίνεις και αρκετές πληροφορίες... Υποθέτω πως το κινητό μπορεί να συνδέεται σε 5GHz και η τηλεόραση στα 2.4GHz, αν ναι τότε λογικό.... Στην τηλεόραση πως μετράς την ταχύτητα και το εντοπίζεις αυτό; (το έχω απορία) Μφχ
Messi99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Θεωρητικά, μιας και δεν δίνεις και αρκετές πληροφορίες... Υποθέτω πως το κινητό μπορεί να συνδέεται σε 5GHz και η τηλεόραση στα 2.4GHz, αν ναι τότε λογικό.... Στην τηλεόραση πως μετράς την ταχύτητα και το εντοπίζεις αυτό; (το έχω απορία) Μφχ Και η τηλεόραση στα 5GHz συνδέεται. Μπαίνω μέσω web browser στο fast.com οπως και στο κινητό.
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Messi99 είπε Και η τηλεόραση στα 5GHz συνδέεται. Μπαίνω μέσω web browser στο fast.com οπως και στο κινητό. Μπορείς να δεις καλωδιακά? (Αν έχει)
Messi99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Μπορείς να δεις καλωδιακά? (Αν έχει) Όχι δεν έχει καλωδιακά.
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Messi99 είπε Όχι δεν έχει καλωδιακά. Κάνε μια επαναφορά στις ρυθμίσεις του δικτύου της τηλεόρασης και προληπτικά κλείσε/άνοιξε και το Router.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 και τα 5 ghz δεν παιζουν μακρυα.μπορει να ειναι θεμα αποστασης.εναλλακτικα αλλαξε καναλι στο wifi και βεβαιωσου οτι συνδεεται η tv στα 5 On 23/08/2022 at 19:16, Messi99 said: Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα. ο παροχος ειναι ασχετος
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις ρυθμίσεις την tv, στο δίκτυο, σου δείχνει ένταση και ποιότητα δικτύου; Μπορεί να μην έχει καλή λήψη. Αν δεν δοκιμάσεις ενσύρματα δεν θα βγάλεις άκρη.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 On 24/08/2022 at 12:54, micos000 said: Στις ρυθμίσεις την tv, στο δίκτυο, σου δείχνει ένταση και ποιότητα δικτύου; Μπορεί να μην έχει καλή λήψη. Αν δεν δοκιμάσεις ενσύρματα δεν θα βγάλεις άκρη. ενσυρματα μαλλον δεν εχει με βαση αυτο που εγραψε. On 23/08/2022 at 19:35, Messi99 said: Όχι δεν έχει καλωδιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα