Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Messi99 είπε

Χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ η ταχύτητα του internet στο κινητό μου είναι καλή, στην τηλεόραση είναι πολύ κακή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θέμα πολλαπλών συσκευών/χρήσεων δεν τίθεται.

Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να αυξήσω την ταχύτητα; Παροχο δεν μπορώ να αλλάξω αν και πολύ θα το ήθελα. 

Αφου στο κινητό απο τον ίδιο πάροχο έχεις καλή ταχύτητα δεν φταίει ο πάροχος που δεν έχεις καλή ταχύτητα στην τηλεόραση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Messi99 είπε

Θεωρητικά, μιας και δεν δίνεις και αρκετές πληροφορίες...

Υποθέτω πως το κινητό μπορεί να συνδέεται σε 5GHz και η τηλεόραση στα 2.4GHz, αν ναι τότε λογικό....

Στην τηλεόραση πως μετράς την ταχύτητα και το εντοπίζεις αυτό; (το έχω απορία) :) 

Μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Θεωρητικά, μιας και δεν δίνεις και αρκετές πληροφορίες...

Υποθέτω πως το κινητό μπορεί να συνδέεται σε 5GHz και η τηλεόραση στα 2.4GHz, αν ναι τότε λογικό....

Στην τηλεόραση πως μετράς την ταχύτητα και το εντοπίζεις αυτό; (το έχω απορία) :) 

Μφχ

Και η τηλεόραση στα 5GHz συνδέεται. Μπαίνω μέσω web browser στο fast.com οπως και στο κινητό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Messi99 είπε

Και η τηλεόραση στα 5GHz συνδέεται. Μπαίνω μέσω web browser στο fast.com οπως και στο κινητό. 

Μπορείς να δεις καλωδιακά? (Αν έχει)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Messi99 είπε

Όχι δεν έχει καλωδιακά. 

Κάνε μια επαναφορά στις ρυθμίσεις του δικτύου της τηλεόρασης και προληπτικά κλείσε/άνοιξε και το Router.

Δημοσ.

και τα 5    ghz δεν παιζουν μακρυα.μπορει να ειναι θεμα αποστασης.εναλλακτικα αλλαξε καναλι στο wifi και βεβαιωσου οτι συνδεεται η tv στα 5

On 23/08/2022 at 19:16, Messi99 said:

ο παροχος ειναι ασχετος

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις την tv, στο δίκτυο, σου δείχνει ένταση και ποιότητα δικτύου; Μπορεί να μην έχει καλή λήψη.

Αν δεν δοκιμάσεις ενσύρματα δεν θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.
On 24/08/2022 at 12:54, micos000 said:

Στις ρυθμίσεις την tv, στο δίκτυο, σου δείχνει ένταση και ποιότητα δικτύου; Μπορεί να μην έχει καλή λήψη.

Αν δεν δοκιμάσεις ενσύρματα δεν θα βγάλεις άκρη.

ενσυρματα μαλλον δεν εχει με βαση αυτο που εγραψε.

On 23/08/2022 at 19:35, Messi99 said:

Όχι δεν έχει καλωδιακά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...