Adies Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Γειά σας φίλοι του insomnia. Ποιος μπορεί να μου πει ένα πρόγραμμα για να κάνω root το κινητό μου έχω χρησιμοποιήσει πόσα και κανένα δεν μπορεί όλα μου βγάζουν failed Ευχαριστώ
dhmak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς ορισμένες λειτουργίες βέβαια (nfc κ.α.)
Deu164 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τόσο απλό, install ένα apk πρόγραμμα και έτοιμο... Χρειάζεται να κάνεις και flash κάποιο custom recovery καταρχήν που να είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τη συσκευή σου και να υποστηρίζει την android βερσιόν που χρησιμοποιείς πιθανόν να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις και τον bootloader. Ανάλογά τη συσκευή κάποιες είναι ποιο περίπλοκες από άλλες η κάθε μια έχει τις δίκες τις ιδιαιτερότητες... Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να χάσεις την εγγύηση αν έχει ακόμα, ίσως και όλα τα δεδομένα σου αν κάτι πάει στραβά π.χ. bootloop και να ξέρεις πως να το επαναφέρεις. Oπως γράφει και ο dhmak παραπάνω ίσως κάποιες λειτουργίες να μη δουλεύουν γενικότερα η σε συνδυασμό με κάποιες εφαρμογές. Για παράδειγμά εμένα με android 12 δε δουλεύει το fingerprint unlock με 2 συγκεκριμένες εφαρμογή μια web banking και μια για διαχείριση συναγερμού ότι fix και αν δοκίμασα ενώ άλλες 3-4 που χρησιμοποιώ και αρχικά δε δούλευαν έστρωσαν... Επίσης είναι και η ασφάλεια. Σε rootr συσκευή η κάθε άκυρη εφαρμογή λινκ / website με ένα σκασμό popups banners και διαφημίσεις είναι no go Είναι που είναι όλα σουρωτήρια, με root και μη σωστή χρήση είναι σαν να βγάζει κάποιος ανακοίνωση ανοίξαμε και σε περιμένομε. Αν δε χρειάζεσαι πρόσβαση root για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο και θες απλά να είναι root τότε δεν υπάρχει λόγος για root Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Deu164 1
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δεν υπάρχει πρόγραμμα που "να κάνει root". Αυτα υπηρχαν προ 10ετιας σε κατι Android Gingerbread. Πλεόν τα περισσότερα κινητα rootαρονται με διαφορετικό τρόπο, πχ τα Google Pixel θελουν απλά μια εντολή στη γραμμη εντολων για ξεκλειδωμα του bootloader και μετά φλασάρεις το Magisk, τα Xiaomi θελουν να παρεις αδεια απο την ιδια την Xiaomi για να μπορεσεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να κανεις την ίδια δουλειά, τα Motorola ξεκλειδωνουν με βαση το Device ID τους κτλ. Το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να αποκτησεις root ειναι το Magisk αλλά για να το φλασάρεις πρέπει πρώτα να δεις στο google το πως ξεκλειδωνεται ο bootloader του κινητου σου.
GATE123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Adies είπε Γειά σας φίλοι του insomnia. Ποιος μπορεί να μου πει ένα πρόγραμμα για να κάνω root το κινητό μου έχω χρησιμοποιήσει πόσα και κανένα δεν μπορεί όλα μου βγάζουν failed Ευχαριστώ Πρέπει να μας πεις για πιο κινητό πρόκειται γιατί το κάθε κινητό έχει την δικιά του διαδικασία. Εάν είναι πολύ πολύ παλιό κινητό υπάρχει πρόγραμμα για υπολογιστή που τα κάνει όλα αυτόματα. Εάν είναι καινούργιο το κινητό τότε θες διάβασμα και ψάξιμο. Για εμένα καλύτερα να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Adies είπε Γειά σας φίλοι του insomnia. Ποιος μπορεί να μου πει ένα πρόγραμμα για να κάνω root το κινητό μου έχω χρησιμοποιήσει πόσα και κανένα δεν μπορεί όλα μου βγάζουν failed Ευχαριστώ Γιατί θες να το ρουτάρεις;
Adies Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Παιδιά το κινητό είναι το Xperia z3+ και θέλω να το κάνω root για να ξεκλειδώσω το bootloader να βάλω lineage os βασισμένο σε android 12 που έχουν στο xda developer
BadBoy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Adies είπε Παιδιά το κινητό είναι το Xperia z3+ και θέλω να το κάνω root για να ξεκλειδώσω το bootloader να βάλω lineage os βασισμένο σε android 12 που έχουν στο xda developer Ανάποδα είναι η διαδικασία. Πρώτα ξεκλειδώνεις το bootloader και μετά κάνεις root. Έχε υπόψιν ότι κατά το ξεκλείδωμα γίνεται factory reset, οπότε θα χάσεις ότι υπάρχει στο κινητό.
GATE123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Adies είπε Παιδιά το κινητό είναι το Xperia z3+ και θέλω να το κάνω root για να ξεκλειδώσω το bootloader να βάλω lineage os βασισμένο σε android 12 που έχουν στο xda developer Και να σου δώσουμε την διαδικασία εσύ θα ξέρεις να το κάνεις ή θα το κάνεις τούβλο? Αν δεν ξέρεις ή δεν μπορείς άστο να στο κάνει άλλος.
Adies Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Έχω κάνει αρκετά παλιά αλλά τώρα δεν δουλεύει το king root ούτε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός αυτό το bootloader δεν ξεκλειδώνει με τίποτα
BadBoy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, Adies είπε Έχω κάνει αρκετά παλιά αλλά τώρα δεν δουλεύει το king root ούτε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός αυτό το bootloader δεν ξεκλειδώνει με τίποτα Σου έδωσα τη σελίδα της Sony με πλήρεις οδηγίες, αν δε μπορείς να τις ακολουθήσεις άστο καλύτερα, θα κάνεις κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά. Για root μόνο magisk, αλλά με ξεκλείδωτο bootloader.
Adies Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δεν ξεκλειδώνει με τίποτα το bootloader βγάζει failed στο command και με τον κωδικό από την sony και σου είπε φίλε μου μέχρι πρίν 2 χρόνια είχα κάνει σε αρκετά τηλέφωνα τώρα με το συγκεκριμένο δεν ξέρω για δεν το παίρνει ενώ στο z4 tablet που έχω όλα μια χαρά και bootloader και το twcp και το lineage δουλεύει τέλεια
GATE123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Adies είπε Έχω κάνει αρκετά παλιά αλλά τώρα δεν δουλεύει το king root ούτε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός αυτό το bootloader δεν ξεκλειδώνει με τίποτα Αυτό εδώ το δοκίμασες? https://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html?m=1 Καμία σχέση με το αυτό που δοκίμασες. Με έχει σώσει από αρκετά κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα