Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω εδώ και μέρες μια λύση σε ένα θέμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Υπάρχει μια δομή ενός barcode που ονομάζεται GS1-128 και συνδυάζει αρκετές πληροφορίες όπως αριθμό προιόντος, παρτίδες και ημερομηνία λήξης(λεπτομέριες). Σεφτείται το παράδειγμα (01)9999(17)8888(10)7777. Όταν σκανάρω βγαίνει ο αριθμός 9999, αν ωστόσο κάνω ενεργοποιήσω το usb full speed configuration στο σκανερ μου τότε βγαίνει ολόκληρος ο αριθμός χωρις αυτών στις παρενθέσεις που ονομάζονται Application Identifiers (AI), δηλαδή με ένα σκαν έχω το εξής αποτέλεσμα μετά το configuration 999988887777. Ωστόσο, προσπαθώ μέρες να βρώ τρόπο να διαχειριστώ τα δεδομένα που συνδυάζονται στο barcode και με ένα σκαν να βγαίνει ο αριθμός που χαρακτηρίζεται από το application identifier (10) που αφορά τις παρτίδες, δηλαδή με ένα σκαν να βγαίνει ο αριθμός 7777. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό το θέμα ή άδικα ψάχνω γιατί δεν γίνεται; Έχω το honeywell ms5145 eclipse μοντέλο barcode scanner. Αν ξέρετε κάποιο που είναι μόνο γι αυτή την δουλειά που θέλω πείτε μου αν είναι να αγοράσω κάτι πιο καινούργιο.

Δημοσ.

@djnouriΚαλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πιστεύεις με την ενεργοποίηση του θα εξάγει τα lot number από την δομή του barcode ?

Δημοσ.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει hardware λύση για να κάνεις αυτό που θες. Το scanner, ανάλογα τι είδους barcode περιμένει να διαβάσει (EAN13, EAN128 κλπ) διαβάζει και επιστρέφει ολόκληρο το barcode. Την όποια επεξεργασία αυτού, θα την κάνεις στο πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...