asmilon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leonhonda είπε Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος γιατί στα Ελληνικά μου τα βγάζει όλα με ερωτηματικό? Κανε δεξι κλικ στο Start Menu, επελεξε Run, γραψε intl.cpl και πατα Enter. Στην καρτελα Administrative πατα το Change system locale, επελεξε Greek, πατα ΟΚ, ΟΚ και θα σου ζητησει να κανεις ενα restart. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από asmilon
leonhonda Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, asmilon είπε Κανε δεξι κλικ στο Start Menu, επελεξε Run, γραψε intl.cpl και πατα Enter. Στην καρτελα Administrative πατα το Change system locale, επελεξε Greek, πατα ΟΚ, ΟΚ και θα σου ζητησει να κανεις ενα restart. Σε ευχαριστώ πολύ.Στο Greek ήταν και εμένα αλλά ήταν τικαρισμένο και αυτο που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω που λέει για unicode, το έβγαλα και ίσιωσε.Ξανα ευχαριστώ
dimxr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Από τα καλύτερα και ίσως το καλύτερο. Θα έλεγα πως μάλλον είναι το πιο "ευαίσθητο" απ' όλα.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, makis269 είπε δεν το λες και δωρεάν όταν αποδέχεσαι διαφημίσεις .... κατά τα άλλα καλό πρόγραμμα . εεεεεε? τι λογικη ειναι αυτη 🤷♂️??? οχι μονο δωρεαν αλλα καρα-καρα δωρεαν ειναι φιλε αλλιως πας σε δοκιμστικη εκδοση 30 ημερων και μετα πληρωνεις. και ειναι και ενα απο τα καλυτερα. οποτε λεμε ευχαριστω και το αξιοποιούμε στο έπακρο! 🙃 1
nek4d Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, papars είπε Η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η 5.61 pro (προηγούμενη δωρεάν;). Αυτή είναι η 5.70 (όχι pro). Κρατάω την pro; Η τελευταία στο site τους είναι η 6.01.4 ... Κρατας την pro. 1
Beefeater Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, Arkin είπε Απο που προκυπτουν οι 473 μερες ακομα life? Λογικα τραβαει πληροφοριες απο το life που δινει ο κατασκευαστης? Γιατι πχ εδω δινει ακομα 1000+ μερες με αρκετες παραπανω εγγραφες ολη μερα ειναι ανοικτο το πισι εδω και μια δεκαετια? εμενα δουλευει 8ωρο καθημερινα και ειναι στα μισα νουμερα περιπου
makis269 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε εεεεεε? τι λογικη ειναι αυτη 🤷♂️??? οχι μονο δωρεαν αλλα καρα-καρα δωρεαν ειναι φιλε αλλιως πας σε δοκιμστικη εκδοση 30 ημερων και μετα πληρωνεις. και ειναι και ενα απο τα καλυτερα. οποτε λεμε ευχαριστω και το αξιοποιούμε στο έπακρο! 🙃 να μου λείπει αν είναι να πουλάνε το email μου σε κάθε πικραμένο και να δέχομαι phishing μηνύματα από τον προεδρο της Νιγηρίας για να μου παραδώσει κληρονομιά τρία κατομύρια από τον θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα . 😂😂
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, makis269 είπε να μου λείπει αν είναι να πουλάνε το email μου σε κάθε πικραμένο και να δέχομαι phishing μηνύματα από τον προεδρο της Νιγηρίας για να μου παραδώσει κληρονομιά τρία κατομύρια από τον θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα . 😂😂 αμα δεν μπορεις να σκεφτεις απο μονος σου να κανεις ενα δευτερο μαιλ για αυτες τις περιπτωσεις μοναχα η και να βρεις αλλες λυσεις που δεν θα σου πω εγω τοτε κατσε με 17% υγεια στον δισκο ακουγοντας περιεργους θορυβους η μπλε οθονες και ακουμπα 20αρικα και 30αρια στον τεχνικο επειδη δεν ξες και φοβασε τον σκουρόχρωμο θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα 😂😂😎
Doubt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, makis269 είπε να μου λείπει αν είναι να πουλάνε το email μου σε κάθε πικραμένο και να δέχομαι phishing μηνύματα από τον προεδρο της Νιγηρίας για να μου παραδώσει κληρονομιά τρία κατομύρια από τον θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα . 😂😂 https://temp-mail.org/el/ 1 2
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δεν σου έρχεται στο mail το dl link, οπότε βάζεις ότι να ναι και περνάει στην επόμενη σελίδα 1
katanalwtis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Κατα ποσο ειναι ασφαλες; Κατεβασα το προγραμμα που σου δινει να τρεξεις και δεν υπαρχουν πληροφοριες στο description του προγραμματος. Απο εκει λογικα θα κατεβασει και το Hdd sentinel σπασμενο; Γιατι δεν το κοβω για επισημο ολο αυτο να χαριζεις καθε χρονο το προγραμμα σου. Για πειτε...
Doubt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, katanalwtis είπε Κατα ποσο ειναι ασφαλες; Κατεβασα το προγραμμα που σου δινει να τρεξεις και δεν υπαρχουν πληροφοριες στο description του προγραμματος. Απο εκει λογικα θα κατεβασει και το Hdd sentinel σπασμενο; Γιατι δεν το κοβω για επισημο ολο αυτο να χαριζεις καθε χρονο το προγραμμα σου. Για πειτε... Σου δίνει δυνατότητα να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα ακόμα, πριν από αυτό της προσφοράς, υποτίθεται για να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προσφορές. Δεν μου χρειάζεται οπότε κατέβασα μόνο το sentinel.
katanalwtis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ναι αλλα δεν επιθυμω να κατεβασω μεσω του προγραμματος το sentinel. Δεν μπορω να το κατεβασω απο το επισημο site?
tomar26 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Πολλή γκρίνια βλέπω, το hd sentinel το παίρνουμε με αυτό τον τρόπο δωρεάν δεν θυμάμαι πόσα χρόνια τώρα. Και η συγκεκριμένη σελίδα ΟΚ, σε πρήζει αλλά είναι από τις γνωστές. 1-2 φορές το χρόνο ίσως βάλει και κάτι χρήσιμο. Το unsubscribe το τηρούν, άσε που οι περισσότεροι βάζουμε πια email μίας χρήσης, δεν βλέπω κάποιο θέμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα