Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leonhonda είπε

Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος γιατί στα Ελληνικά μου τα βγάζει όλα με ερωτηματικό?

Screenshot 2022-08-24 111045.jpg

Κανε δεξι κλικ στο Start Menu, επελεξε Run, γραψε intl.cpl και πατα Enter. Στην καρτελα Administrative πατα το Change system locale, επελεξε Greek, πατα ΟΚ, ΟΚ και θα σου ζητησει να κανεις ενα restart.

Επεξ/σία από asmilon
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, asmilon είπε

Κανε δεξι κλικ στο Start Menu, επελεξε Run, γραψε intl.cpl και πατα Enter. Στην καρτελα Administrative πατα το Change system locale, επελεξε Greek, πατα ΟΚ, ΟΚ και θα σου ζητησει να κανεις ενα restart.

Σε ευχαριστώ πολύ.Στο Greek ήταν και εμένα αλλά ήταν τικαρισμένο και αυτο που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω που λέει για unicode, το έβγαλα και ίσιωσε.Ξανα ευχαριστώ

Screenshot 2022-08-24.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makis269 είπε

δεν το λες και δωρεάν όταν αποδέχεσαι διαφημίσεις ....

κατά τα άλλα καλό πρόγραμμα .

εεεεεε? τι λογικη ειναι αυτη 🤷‍♂️???

οχι μονο δωρεαν αλλα καρα-καρα δωρεαν ειναι φιλε

αλλιως πας σε δοκιμστικη εκδοση 30 ημερων και μετα πληρωνεις.

και ειναι και ενα απο τα καλυτερα.

οποτε λεμε ευχαριστω και το αξιοποιούμε στο έπακρο! 🙃

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papars είπε

Η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η 5.61 pro (προηγούμενη δωρεάν;).

Αυτή είναι η 5.70 (όχι pro).  Κρατάω την pro;

Η τελευταία στο site τους είναι η 6.01.4 ...

Κρατας την pro.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Απο που προκυπτουν οι 473 μερες ακομα life? Λογικα τραβαει πληροφοριες απο το life που δινει ο κατασκευαστης?

Screenshot-1.png

Γιατι πχ εδω δινει ακομα 1000+ μερες με αρκετες παραπανω εγγραφες

Screenshot-2.png

ολη μερα ειναι ανοικτο το πισι εδω και μια δεκαετια? εμενα δουλευει 8ωρο καθημερινα και ειναι στα μισα νουμερα περιπου :P 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

εεεεεε? τι λογικη ειναι αυτη 🤷‍♂️???

οχι μονο δωρεαν αλλα καρα-καρα δωρεαν ειναι φιλε

αλλιως πας σε δοκιμστικη εκδοση 30 ημερων και μετα πληρωνεις.

και ειναι και ενα απο τα καλυτερα.

οποτε λεμε ευχαριστω και το αξιοποιούμε στο έπακρο! 🙃

να μου λείπει αν είναι να πουλάνε το email μου σε κάθε πικραμένο και να δέχομαι phishing μηνύματα από τον προεδρο της Νιγηρίας για να μου παραδώσει κληρονομιά τρία κατομύρια από τον θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα .

😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makis269 είπε

να μου λείπει αν είναι να πουλάνε το email μου σε κάθε πικραμένο και να δέχομαι phishing μηνύματα από τον προεδρο της Νιγηρίας για να μου παραδώσει κληρονομιά τρία κατομύρια από τον θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα .

😂😂

αμα δεν μπορεις να σκεφτεις απο μονος σου να κανεις ενα δευτερο μαιλ για αυτες τις περιπτωσεις μοναχα η και να βρεις αλλες λυσεις που δεν θα σου πω εγω τοτε κατσε με 17% υγεια στον δισκο ακουγοντας περιεργους θορυβους η μπλε οθονες και ακουμπα 20αρικα και 30αρια στον τεχνικο επειδη δεν ξες και φοβασε τον σκουρόχρωμο θείο αχλαμπούτ μπαμπάτα 😂😂😎

Δημοσ.
12 ώρες πριν, makis269 είπε

😂😂

https://temp-mail.org/el/

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κατα ποσο ειναι ασφαλες; Κατεβασα το προγραμμα που σου δινει να τρεξεις και δεν υπαρχουν πληροφοριες στο description του προγραμματος. Απο εκει λογικα θα κατεβασει και το Hdd sentinel σπασμενο; Γιατι δεν το κοβω για επισημο ολο αυτο να χαριζεις καθε χρονο το προγραμμα σου. Για πειτε...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, katanalwtis είπε

Κατα ποσο ειναι ασφαλες; Κατεβασα το προγραμμα που σου δινει να τρεξεις και δεν υπαρχουν πληροφοριες στο description του προγραμματος. Απο εκει λογικα θα κατεβασει και το Hdd sentinel σπασμενο; Γιατι δεν το κοβω για επισημο ολο αυτο να χαριζεις καθε χρονο το προγραμμα σου. Για πειτε...

Σου δίνει δυνατότητα να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα ακόμα, πριν από αυτό της προσφοράς, υποτίθεται για να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προσφορές.

Δεν μου χρειάζεται οπότε κατέβασα μόνο το sentinel.

Δημοσ.

Πολλή γκρίνια βλέπω, το hd sentinel το παίρνουμε με αυτό τον τρόπο δωρεάν δεν θυμάμαι πόσα χρόνια τώρα. Και η συγκεκριμένη σελίδα ΟΚ, σε πρήζει αλλά είναι από τις γνωστές. 1-2 φορές το χρόνο ίσως βάλει και κάτι χρήσιμο. Το unsubscribe το τηρούν, άσε που οι περισσότεροι βάζουμε πια email μίας χρήσης, δεν βλέπω κάποιο θέμα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...