Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, random_dude είπε

Από τα συνολικά TBW που επιτρέπει ο δίσκος.

250GB evo ειναι ο πρωτος που λεει ακομα 473 μερες. Δηλαδη οτι σε 473 μερες θα ειμαι στο οριο των 75TB που δινει η samsung για τις εγγραφες. Ο δευτερος ειναι ο A2000 Kingston 1TB εκει γραφω κυριως τον 850evo τον εχω για backup εδω και 1 χρονο κοντα απο οταν πηρα τον Α2000 που για εγγραφες δινουν 600TB η Kingston. 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ardo είπε

Εμένα που μου βγάζει υγεία 25% ικανοποιητική !   και οτι ο δίσκος ενεργοποιήθηκε πριν 81 ημέρες, ενω ειναι 3 χρόνια με την αγορά του λάπτοπ.

Αυτα ειναι τα προβληματα με τα "ελληνικα" μερικες φορες. Προφανως, εννοει "power on time" aka λειτουργεια σε χρονο

Μπορει καποιος να βαλει το λινκ απλα απο το dl? Πραγματικα δεν ψηνω καθολου να δωσω email. Οκ, εβαλα ενα f*[email protected] και μια χαρα. Νομιζα το στελνουν εκει 😂

Μια χαρα ο WD Green. Σκυλι.

Τους ειχα παρει πριν γινει εκεινο το περιστατικο με την seagate και τις πλυμμηρες.

image.png.53fb47fa2d43bc27d52e87910356c5fe.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Ειχα παρει πριν καιρο την 5.61 επισης δωρεαν για παντα, μια χαρα... δεν κανει και πολλα πραγματα, ουσιαστικα "ενημερωτικη" εφαρμογη ειναι :).

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτα ειναι τα προβληματα με τα "ελληνικα" μερικες φορες. Προφανως, εννοει "power on time" aka λειτουργεια σε χρονο

Μπορει καποιος να βαλει το λινκ απλα απο το dl? Πραγματικα δεν ψηνω καθολου να δωσω email. Οκ, εβαλα ενα f*[email protected] και μια χαρα. Νομιζα το στελνουν εκει 😂

Μια χαρα ο WD Green. Σκυλι.

Τους ειχα παρει πριν γινει εκεινο το περιστατικο με την seagate και τις πλυμμηρες.

image.png.53fb47fa2d43bc27d52e87910356c5fe.png

UQ9xuEB.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

UQ9xuEB.png

Server ή δεν εχεις κλειστο στο power management να κλεινουν οι hdd μετα απο λιγη ωρα? (για την διαφορα στο start/stop των δυο μας)

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Server ή δεν εχεις κλειστο στο power management να κλεινουν οι hdd μετα απο λιγη ωρα? (για την διαφορα στο start/stop των δυο μας)

Main PC και disabled το power management, δεν κλείνει ποτέ γενικά τίποτα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Άρα με λίγα λόγια η υγεία υπολογίζεται απλά με βάση τις εγγραφές που έχουν γίνει και το πόσες έχει ορίσει ο κατασκευαστής ότι έχει όριο; Γι' αυτό κατά καιρούς ο NVMe μου dropάρει απότομα στην υγεία; Επειδή πχ μπορεί να κατέβασα κάποιο μεγάλο παιχνίδι;

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Άρα με λίγα λόγια η υγεία υπολογίζεται απλά με βάση τις εγγραφές που έχουν γίνει και το πόσες έχει ορίσει ο κατασκευαστής ότι έχει όριο; Γι' αυτό κατά καιρούς ο NVMe μου dropάρει απότομα στην υγεία; Επειδή πχ μπορεί να κατέβασα κάποιο μεγάλο παιχνίδι;

Ναι. Αν το βάλεις να δουλεύει στο background μπορείς στην καρτέλα Disk Performance να δεις πόσα writes κάνεις κατά μέσο όρο την ημέρα και από εκεί να προβλέψεις πόσο θα σε κρατήσει ο δίσκος. Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια, και οι browsers κάνουν πολλά writes, ειδικά αν βλέπεις video σε υψηλή ανάλυση.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, random_dude είπε

Ναι. Αν το βάλεις να δουλεύει στο background μπορείς στην καρτέλα Disk Performance να δεις πόσα writes κάνεις κατά μέσο όρο την ημέρα και από εκεί να προβλέψεις πόσο θα σε κρατήσει ο δίσκος. Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια, και οι browsers κάνουν πολλά writes, ειδικά αν βλέπεις video σε υψηλή ανάλυση.

Ok άρα δεν προκαλείται από κάποιο πρόβλημα hardware η πτώση της υγείας. Τώρα οι εγγραφές, φαντάζομαι θα έχουν όριο αρκετά χρόνια, οπότε μέχρι να το εξαντλήσει θα έχει γίνει obsolete και θα είναι έτσι κι αλλιώς για αντικατάσταση.

Δημοσ.

παιδια ενα απλο προγραμματακι ειναι δεν χρειαζονται πολλα γιατι και πως

βλεπεις απλα την υγεια/επιδοση του δισκου και αν πεσει τον αλλαζεις, φυσικα καποιοι μηχανικοι δισκοι μπορει στο 70% να κρατησουν 25 χρονια οπως εχω παθει αλλα καλο ειναι να φυλαμε τα ρουχα μας για να εχουμε τα μισα

και στους ssd καλο ειναι να κοιταμε και ποσα mb εγγραφες εχει και ποσα δινει ο κατασκευαστης 

τοσο απλα...τα παραπανω για τους γνωστες.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Ok άρα δεν προκαλείται από κάποιο πρόβλημα hardware η πτώση της υγείας. Τώρα οι εγγραφές, φαντάζομαι θα έχουν όριο αρκετά χρόνια, οπότε μέχρι να το εξαντλήσει θα έχει γίνει obsolete και θα είναι έτσι κι αλλιώς για αντικατάσταση.

Όλοι οι ssd δίσκοι παρουσιάζουν φθορά που είναι γραμμική. Δηλαδή πέφτει σιγά-σιγά. Στους μηχανικούς μπορεί να είσαι 3 χρόνια στο 100% και το επόμενο πρωί να έχει πέσει στο 60%. Οπότε απλά το παρακολουθείς μια φορά στο τόσο και δεν ανησυχείς, παρά μόνο αν φτάσει κάτω από 10% που ούτως ή άλλως θα αρχίσει να έχει και προβλήματα απόδοσης τότε.

Δημοσ.

Η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η 5.61 pro (προηγούμενη δωρεάν;).

Αυτή είναι η 5.70 (όχι pro).  Κρατάω την pro;

Η τελευταία στο site τους είναι η 6.01.4 ...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Το χρησιμο σε ολους προγραμματακι δωρεαν για παντα στην συγκεκριμενη εκδοση 5,70

https://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale

δεν το λες και δωρεάν όταν αποδέχεσαι διαφημίσεις ....

κατά τα άλλα καλό πρόγραμμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...