christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, πρώτη φορά θα στήσω δικό μου υπολογιστή. Έχω σκεφτεί να αγοράσω τα παρακάτω κομμάτια και θα ήθελα τη γνώμη σας τόσο στο κομμάτι αν είναι συμβατά μεταξύ τους, όσο και αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Απ' ότι έψαξα λίγο μόνος μου φαίνονται συμβατά π.χ. μητρική με ραμ και με επεξεργαστή και κα΄ρτα γραφικών, αλλά επειδή πρώτη φορά θα στήσω μηχάνημα θα ήθελα και τη γνώμη πιο έμπειρων μην αγοράσω κάτι που τελικά δεν είναι συμβατό. Τα κομμάτια είναι τα παρακάτω: PSU - https://www.skroutz.gr/s/26279297/CoolerMaster-MWE-v2-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html?from=featured&product_id=70932082 Case - https://www.skroutz.gr/s/16959264/CoolerMaster-MasterBox-MB520-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html ssd - https://www.skroutz.gr/s/26796273/Samsung-870-Evo-SSD-500GB-2-5-SATA-III-MZ-77E500B-EU.html Mobo - https://www.skroutz.gr/s/19763511/MSI-B450-Gaming-Plus-Max-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html CPU - https://www.skroutz.gr/s/25549852/AMD-Ryzen-5-5600X-3-7GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html Ram - https://www.skroutz.gr/s/8001844/G-Skill-Ripjaws-V-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-32GVK.html GPU - https://www.skroutz.gr/s/33365714/Gigabyte-GeForce-RTX-2060-12GB-GDDR6-Windforce-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-GV-N2060WF2OC-12GD.html Σύνολο: κοντά στα 1050 ευρώ Το budget είναι γύρω στα 1000 - 1100 ευρώ. Συνεπώς, είναι τα παραπάνω συμβατά μεταξύ τους και υπάρχει κάτι καλύτερο σαν πρόταση σε αυτά τα λεφτά; Γενικά προτιμώ να πάω με amd επεξεργαστή και nvidia κάρτα γραφικών, γιατί και το pc που έχω τα τελευταία χρόνια είναι με ryzen 5 2600 και gtx 1650 και με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nickol-us Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 To βασικό που δεν αναφέρεις είναι η χρήση. Οι δικές μου παρατηρήσεις, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες: Το κουτί είναι κλειστό μπροστά που σημαίνει περιορισμενο airflow με όχι τις καλύτερες δυνατές θερμοκρασίες Το τροφοδοτικό ωραίο, πιθανό να υπάρουν εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτα, θεωρώ υπερβολή τα 750w, τουλάχιστον για τα κομμάτια που έχεις επιλέξει Δεν βλέπω κανένα λόγο σήμερα σε σύγχρονο σύστημα να επιλέξει κάποιος sata ssd αντί nvme Β450 καλή budget επιλογή ωστόσο πετάς το pcie4 του 5600x στα "σκουπίδια" 32gb ram, γιατί; Αν μιλάμε για gaming είναι μάλλον υπερβολή H κάρτα γραφικών που έχεις επιλέξει μάλλον δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Αν μιλάμε για gaming(πάλι υποθετικά αφού δεν αναφέρεις χρήση), η 6600 είναι αρκετά ανώτερη και πιο σύγχρονη στα ίδια περίπου χρήματα. Αν το pc το "λιώνεις" σε συνεχόμενη χρήση, μην παραλείψεις να βάλεις και κάποια ψύκτρα να κρατά δροσερό το cpu 5 1
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, nickol-us είπε To βασικό που δεν αναφέρεις είναι η χρήση. Οι δικές μου παρατηρήσεις, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες: Το κουτί είναι κλειστό μπροστά που σημαίνει περιορισμενο airflow με όχι τις καλύτερες δυνατές θερμοκρασίες Το τροφοδοτικό ωραίο, πιθανό να υπάρουν εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτα, θεωρώ υπερβολή τα 750w, τουλάχιστον για τα κομμάτια που έχεις επιλέξει Δεν βλέπω κανένα λόγο σήμερα σε σύγχρονο σύστημα να επιλέξει κάποιος sata ssd αντί nvme Β450 καλή budget επιλογή ωστόσο πετάς το pcie4 του 5600x στα "σκουπίδια" 32gb ram, γιατί; Αν μιλάμε για gaming είναι μάλλον υπερβολή H κάρτα γραφικών που έχεις επιλέξει μάλλον δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Αν μιλάμε για gaming(πάλι υποθετικά αφού δεν αναφέρεις χρήση), η 6600 είναι αρκετά ανώτερη και πιο σύγχρονη στα ίδια περίπου χρήματα. Αν το pc το "λιώνεις" σε συνεχόμενη χρήση, μην παραλείψεις να βάλεις και κάποια ψύκτρα να κρατά δροσερό το cpu Οτι σου αναφερει ο Νικολας με βρισκει συμφωνο , απλα θα πω κατεβα σε τροφοδοτικο στα 650watt (εκτος αν βρισκεις σε καλη τιμη το 750) , πηγαινε σε Nvme και οχι ssd , και βαλε μια b550 με καρτα rx6600 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από triplex1 3 1
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα πάνω στο γράψιμο να γράψω τη χρήση :). Είναι καθαρά για gaming και indie gaming dev. Αρχικά, επειδή όπως είπα είμαι λίγο άσχετος στο κομμάτι του στησίαμτος και της σύνθεσης κι ε΄χω μερικές απορίες. Όταν λες κλειστό κουτί με περιορισμένο flow τι ακριβώς εννοείς; τα περισσότερα κουτιά κλειστά δεν είναι; Nvme είναι αυτή που μπαίνει πάνω στη μητρική έτσι; Γενικά διάβασα γι αυτές ότι ανεβάζουν τη θερμοκρασία του συστήματος γι αυτό είπα να βάλω ssd με sata. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να διάβασα και βλακείες απλά όπως είπα είμαι λίγο άσχετος. 32gb βάζω γιατί θέλω να έχω δυνατότητα να κάνω multitasking και να είναι και λίγο future proof μιας και τα περισσότερα καινούργια παιχνίδια ζητάνε πλέον 16gb recomended ram. "Β450 καλή budget επιλογή ωστόσο πετάς το pcie4 του 5600x στα "σκουπίδια"" Αυτό να πω την αλλήθεια με το pcie4 δεν έχω ιδέα τι είναι, φαντάζομαι όμως ότι η συγκεκριμένη μητρική που διάλεξα δεν είναι futureproof λογικά αεφόσον δνε υποστηρίζιε ήδη μία υπάρχουσα λειτουργία του επεξεργαστή που ανέφερες κι εσύ. Οπότε θα πρέπει να πάω σε άλλη μητρική. Κάρτα γραφικών έχει μεγάλη διαφορά με αυτή που είπες; Γενικά με έχει βολέψει πολύ το interface της nvidia και η 1650 που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα μου φάνηκε αρκετά καλή, την είχα πάρει στα 150 ευρώ πριν 2,5 χρόνια και με έχει καλύψει φουλ, αλλά αν είναι να το σκεφτώ αυτό που λες για την κάρτα γραφικών αφού έχει τόση μεγάλη διαφορά και σε τιμή και σε απόδοση. Τέλος, αυτό με την ψύξη του επεξεργαστή που λες, η factory ψύκτρα δεν λέει; θα δουλεύει το μηχάνημα και με 4 φουρφούρια ήδη του κουτιού. Αυτός που έχω τώρα ο ryzen 5 2600 με την εργοστασιακή είναι με παρόμοιο setup κουτιού και ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τους 74 βαθμούς. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι για το gaming dev χρησιμοποιώ aseprite και unity ως προγράμματα αν αυτό βοηθάει κάπως. Τσέκαρα λίγο αυτή την rx που λέτε παιδιά, αλλά ότι είδα από επώνυμα brands gigabyte, msi, asus είναι περίπου στα 350-380 ευρώ όσο και η rtx 2060 κι είναι 8gb ενώ η rtx 2060 είναι 12gb στα 380 ευρώ. Δεν ξέρω αν εννοείτε κάποιο άλλο μοντέλο κι έκανα εγώ λάθος στο ψάξιμο, διορθώστε με. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από christopherk2
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Να αναπνεει απο το εμπρος μερος , κοιτας για front panel mesh πχ https://www.skroutz.gr/s/27533189/iBox-Chiron-ZH68-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html 1
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Να αναπνεει απο το εμπρος μερος , κοιτας για front panel mesh πχ https://www.skroutz.gr/s/27533189/iBox-Chiron-ZH68-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα, ωραία άρα θα κοιτάξω για κάποιο κουτί παρόμοιο με αυτό που έστειλες ή στην τελική θα πάρω αυτό. Αυτό με τον επεξεργαστή, η εργοστασιακή ψύκτρα θέλει οπωσδήποτε αλλαγή; Θα τον στήσω εντελώς μόνος μου (πρώτη φορά θα στήσω pc) οπότε θα ήθελα να αποφύγω aftermarket ψύκτρες γιατί απ ότι είδα στο youtube είναι πιο περίπλοκο να περαστούν, εκτός αν είναι απαραίτητο και η εργοστασιακή δεν κάνει καθόλου. Ενδεικτικά δηλαδή για τι διαφορά μιλάμε factory vs aftermarket ψύκτρα σε θερμοκρασίες; Όπως είπα με την factory του ryzen 5 2600 σε "κλειστό κουτί" γιατί και αυτό που έχω τώρα κλειστό είναι μπροστά, η θερμοκρασία μου δεν ξεπερνάει τους 74 βαθμούς (msi afterburner) με παιχνίδια ανοικτά και fb, youtube κτλπ στο background με 2 οθόνες. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από christopherk2
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, christopherk2 είπε Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα, ωραία άρα θα κοιτάξω για κάποιο κουτί παρόμοιο με αυτό που έστειλες ή στην τελική θα πάρω αυτό. Αυτό με τον επεξεργαστή, η εργοστασιακή ψύκτρα θέλει οπωσδήποτε αλλαγή; Θα τον στήσω εντελώς μόνος μου (πρώτη φορά θα στήσω pc) οπότε θα ήθελα να αποφύγω aftermarket ψύκτρες γιατί απ ότι είδα στο youtube είναι πιο περίπλοκο να περαστούν, εκτός αν είναι απαραίτητο και η εργοστασιακή δεν κάνει καθόλου. Ενδεικτικά δηλαδή για τι διαφορά μιλάμε factory vs aftermarket ψύκτρα σε θερμοκρασίες; Όπως είπα με την factory του ryzen 5 2600 σε "κλειστό κουτί" γιατί και αυτό που έχω τώρα κλειστό είναι μπροστά, η θερμοκρασία μου δεν ξεπερνάει τους 74 βαθμούς (msi afterburner) με παιχνίδια ανοικτά και fb, youtube κτλπ στο background με 2 οθόνες. Αφου εισαι για gaming ναι θες aftermarket πχ https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-Κόκκινη.html?from=sku_color_variations Οτι και να επιλεξεις ομως κοιτας πρωτα υψος ψυκτρας και αποσταση κουτιου ψυκτρας απο το πλαινο παραθυρο
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Αφου εισαι για gaming ναι θες aftermarket πχ https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-Κόκκινη.html?from=sku_color_variations Οτι και να επιλεξεις ομως κοιτας πρωτα υψος ψυκτρας και αποσταση κουτιου ψυκτρας απο το πλαινο παραθυρο Το άνοιξα και τρόμαξα στην ιδέα πως θα πρέπει να το εγκαταστήσω αυτό το πράγμα χαχαχαχα. Άρα είναι απαράιτητο να πάω aftermarket λοιπόν. Ε τι να κάνουμε θα το παλέψω, πόσο στραβά μπορεί να πάει η εγκατάσταση αν λύσω το θέμα με τις διαστάσεις και τις αποστάσεις του κουτιού για να το εγκαταστήσω. Η πάστα που δίνουν στη factory ψύκτρα κάνει και για τον aftermarket ή έρχεται με δική του πάστα;
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, christopherk2 είπε Το άνοιξα και τρόμαξα στην ιδέα πως θα πρέπει να το εγκαταστήσω αυτό το πράγμα χαχαχαχα. Άρα είναι απαράιτητο να πάω aftermarket λοιπόν. Ε τι να κάνουμε θα το παλέψω, πόσο στραβά μπορεί να πάει η εγκατάσταση αν λύσω το θέμα με τις διαστάσεις και τις αποστάσεις του κουτιού για να το εγκαταστήσω. Η πάστα που δίνουν στη factory ψύκτρα κάνει και για τον aftermarket ή έρχεται με δική του πάστα; Το κουτι που εβαλα σαν παραδειγμα χωραει και σενα μεσα , πολλα αλλα πχ ενα chieftec που υπηρχε και πολλες φορες το εχω προτεινει εφυγε αυτη τη στιγμη απο τα 66 στα 80 ευρω , οτι κανεις καντο γρηγορα , αλλιως θα παιζεις με κανενα nitendo τον αλλο μηνα
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Το κουτι που εβαλα σαν παραδειγμα χωραει και σενα μεσα , πολλα αλλα πχ ενα chieftec που υπηρχε και πολλες φορες το εχω προτεινει εφυγε αυτη τη στιγμη απο τα 66 στα 80 ευρω , οτι κανεις καντο γρηγορα , αλλιως θα παιζεις με κανενα nitendo τον αλλο μηνα Γιατί έτσι, έπεσαν οι κάρτες γραφικών και τώρα ανεβαίνουν τα κουτιά;
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, christopherk2 είπε Γιατί έτσι, έπεσαν οι κάρτες γραφικών και τώρα ανεβαίνουν τα κουτιά; Ολα θ'ανεβουν και οι καρτες πηραν μια ''ψιλη'' απλα δεν φαινεται ακομη , πολλοι δεν θα εχουν ουτε μαντηλι να κλαψουν μεσα στον χειμωνα
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Τώρα για Σεπτέμβρη έλεγα να το στήσω το μηχάνημα, η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να κάνω κάποια βιαστική επιλογή όσον αφορά τη σύνθεση. Μέχρι στιγμής λίγο πολύ στα περισσότερα με καλύψατε, δηλαδή αλλάζω το κουτί με κάτι με καλύτερο airflow, βάζω aftermarket ψύκτρα, πάω σε nvme αντί για ssd και πάω σε μητρική b550. Τα 32gb θέλω να τα βάλω να υπάρχιε μπόλικη ram. Το τροφοδοτικό επίσης θέλω να έχιε επρίσια watt μήπως στο μέλλον πάω σε κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών με μεγαλύτερη κατανάλωση. Η μόνη εκκρεμότητα είναι η κάρτα γραφικών, μου είπατε για την 6600 της amd αλλά μέχρι στιγμή απ ότι είδα η διαφορά τους με την 2060 στην τιμή είναι στα 30 ευρώ πιο πάνω η nvidia στους επώνυμους κατασκευαστές, αλλά αυτό που με προβληματίζει με αυτήν την κάρτα που προτείνατε είναι ότι είναι 8gb ενώ η 2060 είναι 12gb. Δεν αμφισβητώ αυτό που λέτε αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί η 6600 είναια νώτερη της 2060. Ευχαριστώ πολύ!
johnpopexi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, christopherk2 είπε Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα, ωραία άρα θα κοιτάξω για κάποιο κουτί παρόμοιο με αυτό που έστειλες ή στην τελική θα πάρω αυτό. Αυτό με τον επεξεργαστή, η εργοστασιακή ψύκτρα θέλει οπωσδήποτε αλλαγή; Θα τον στήσω εντελώς μόνος μου (πρώτη φορά θα στήσω pc) οπότε θα ήθελα να αποφύγω aftermarket ψύκτρες γιατί απ ότι είδα στο youtube είναι πιο περίπλοκο να περαστούν, εκτός αν είναι απαραίτητο και η εργοστασιακή δεν κάνει καθόλου. Ενδεικτικά δηλαδή για τι διαφορά μιλάμε factory vs aftermarket ψύκτρα σε θερμοκρασίες; Όπως είπα με την factory του ryzen 5 2600 σε "κλειστό κουτί" γιατί και αυτό που έχω τώρα κλειστό είναι μπροστά, η θερμοκρασία μου δεν ξεπερνάει τους 74 βαθμούς (msi afterburner) με παιχνίδια ανοικτά και fb, youtube κτλπ στο background με 2 οθόνες. Δες για b550 (οικονομικές με οκ vrm msi atx , gb m-atx) . Πιο εύκολη στο στήσιμο αν τύχει αναποδιά, είναι η msi με troubleshooting LEDs που δεν έχει η aorus. Αν πρέπει να ρίξεις λίγο το κόστος πας σε r5 5600. Για ssd δες nvme pcie 4.0 πχ GPU (για 1080p) είτε 320€ για rx 6600 ή αφού πλησιάζεις τα 400 κοιτάς 3060/rx6600xt/6650xt. Ψύξη e-sports duo που προτάθηκε. Κουτί υποκειμενικό. Δες και αυτό αν πας για m-atx mobo . 2 λεπτά πριν, christopherk2 είπε Η μόνη εκκρεμότητα είναι η κάρτα γραφικών, μου είπατε για την 6600 της amd αλλά μέχρι στιγμή απ ότι είδα η διαφορά τους με την 2060 στην τιμή είναι στα 30 ευρώ πιο πάνω η nvidia στους επώνυμους κατασκευαστές, αλλά αυτό που με προβληματίζει με αυτήν την κάρτα που προτείνατε είναι ότι είναι 8gb ενώ η 2060 είναι 12gb. Δεν αμφισβητώ αυτό που λέτε αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί η 6600 είναια νώτερη της 2060. Ευχαριστώ πολύ! Κονταροχτυπιούνται σε fps. Δεν είναι ανώτερη η 6600. Είναι 60€ φθηνότερη και όχι 20-30€. Προσωπικά σε ανάλυση 1080p τα rtx/dlss μου είναι άχρηστα . Τα +4gb καλοδεχούμενα για +20-30€. Όχι για +60. Καθαρά λόγω τιμής και επειδή στα 380 πλησιάζεις όντως ανώτερες κάρτες. 1
christopherk2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Edit: Όσον αφορά την b550 είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο: https://www.skroutz.gr/s/25855777/Gigabyte-B550-Aorus-Elite-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#specs https://www.skroutz.gr/s/24068592/MSI-B550-A-Pro-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#specs Αυτή που έχω τώρα είναι msi και το interface με βόλεψε πολύ όταν χρειάστηκε να κάνω ένα format και να ρυθμίσω τον χρονισμό της ram. Η gigabyte είναι αξιόλογη; Αναφορά σε κείμενο Αν πρέπει να ρίξεις λίγο το κόστος πας σε r5 5600. Ευχαριστώ πάρα πολύ πρώτα απ όλα για την απάντηση και τη βοήθεια. Ο ryzen 5600 με αυτόν που έβαλα εγώ τι διαφορά έχει; Αναφορά σε κείμενο Κονταροχτυπιούνται σε fps. Δεν είναι ανώτερη η 6600. Είναι 60€ φθηνότερη και όχι 20-30€. Προσωπικά σε ανάλυση 1080p τα rtx/dlss μου είναι άχρηστα . Τα +4gb καλοδεχούμενα για +20-30€. Όχι για +60. Οι msi Που κοίταξα στο skroutz γύρω στα 40 ευρώ πάντως έχουν διαφορά γι αυτό ρωτάω. Θέλω ειδικά στην κα΄ρτα γραφικών να πάω σε επώνυμο κατασκευαστή msi, gigabyte, asus π.χ. amd https://www.skroutz.gr/s/32584208/MSI-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Armor-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-912-V502-048.html nvidia https://www.skroutz.gr/s/33234411/MSI-GeForce-RTX-2060-12GB-GDDR6-Ventus-OC-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-912-V375.html Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από christopherk2
triplex1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 350 διαθεσιμη............https://www.skroutz.gr/s/32757918/PowerColor-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Hellhound-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-AXRX-6600-8GBD6-3DHL.html εσυ διαλεξες μια καρτα που ειναι διαθεσιμη στα 423 , η διαφορα τους ειναι μερσεντες με φεραρι Μερσεντες αυτη που διαλεξες εσυ αλλα με ζαντολαστιχα απο Yugo Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από triplex1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα