Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδώ και 3 χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το ίντερνετ έχω πρόβλημα με την σταθερότητα τα jitters είναι στο θεό 19 ως 499 έχει έρθει τεχνικός παρά πολλές φορές και άκρη δεν έχει βρεθεί,η καμπίνα είναι στα 800 μέτρα με υπόγειο καλώδιο 700 μέτρα και τα υπόλοιπα 100 αλλαγμένο πριν ένα χρόνο από τον ΟΤΕ σφάλματα στο ρούτερ 0! 

Screenshot_2022-08-22-09-44-34-794_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία με 24ρα γραμμή και σε πρίζα οπτικής 

Επεξ/σία από seter36
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, seter36 είπε

Καλησπέρα!

Εδώ και 3 χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το ίντερνετ έχω πρόβλημα με την σταθερότητα τα jitters είναι στο θεό 19 ως 499 έχει έρθει τεχνικός παρά πολλές φορές και άκρη δεν έχει βρεθεί,η καμπίνα είναι στα 800 μέτρα με υπόγειο καλώδιο 700 μέτρα και τα υπόλοιπα 100 αλλαγμένο πριν ένα χρόνο από τον ΟΤΕ σφάλματα στο ρούτερ 0! 

Screenshot_2022-08-22-09-44-34-794_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Για τη γραμμή μιλάμε? Η περιοχή είναι σε άγονη γραμμή? 

Σου έχουν δώσει ενημέρωση αν μέχρι το κουτί έξω υπάρχιε πρόβλημα ή οχι? 

Έχεις αποκλείσει το γεγονός να υπάρχει υγρασία/φθορά στην καλωδίωση που φτάνει μέσα στο δικό σου χώρο? (είναι δουλειά ηλεκτρολόγου αυτό και όχι παρόχου)

Μφχ

2 λεπτά πριν, seter36 είπε

Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία με 24ρα γραμμή και σε πρίζα οπτικής 

Κάπως έτσι σε άγονη περιοχή είναι η κατάσταση στον αδερφό μου...και είμαστε εν αναμονή της υλοποίησης για την δωρεάν αναβάθμιση....μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση.

Μφχ

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ενεργοποίησαν την καμπίνα είχε επιλογή 50 και 100 έβαλα την 50ρα και κάθε 1 λεπτό (χωρίς υπερβολές έκανε αποσυνδέσεις) εχθές που ήρθε πάλι τεχνικός στο σπίτι και μέτρησε τα πάντα μου άλλαξε κάποια πόρτα έφτιαξαν τα jitter αλλά το πιν φτάνει 1500ms στιγμιαία και ξανά πέφτει στα 13ms και το ρούτερ μαζεύει 1500 crc σε 30 λεπτά 

Επεξ/σία από seter36
Δημοσ.
6 ώρες πριν, seter36 είπε

Όταν ενεργοποίησαν την καμπίνα είχε επιλογή 50 και 100 έβαλα την 50ρα και κάθε 1 λεπτό (χωρίς υπερβολές έκανε αποσυνδέσεις) εχθές που ήρθε πάλι τεχνικός στο σπίτι και μέτρησε τα πάντα μου άλλαξε κάποια πόρτα έφτιαξαν τα jitter αλλά το πιν φτάνει 1500ms στιγμιαία και ξανά πέφτει στα 13ms και το ρούτερ μαζεύει 1500 crc σε 30 λεπτά 

Αν θεωρεί ότι είναι δικό τους το θέμα, τότε κανείς απλά υπομονή

Δημοσ.

3 χρόνια υπομονή κάνω αλλά αν σε 30 μέρες δεν το έχουν φτιάξει σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στην εεττ μπας και  κάνουν κάτι ,το πρόβλημα είναι σε όλοι την γειτονιά περίπου τα 15 σπίτια αλλά μας έχουν γράψει κανονικά στα .........

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, seter36 είπε

3 χρόνια υπομονή κάνω αλλά αν σε 30 μέρες δεν το έχουν φτιάξει σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στην εεττ μπας και  κάνουν κάτι ,το πρόβλημα είναι σε όλοι την γειτονιά περίπου τα 15 σπίτια αλλά μας έχουν γράψει κανονικά στα .........

Άρα ίσως είναι όπως στη δική μου περίπτωση, άγονη γραμμή και δεν βγαίνει άκρη...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kormos είπε

Άρα ίσως είναι όπως στη δική μου περίπτωση, άγονη γραμμή και δεν βγαίνει άκρη...

Δεν ξέρω ο ένας από τους πόλους τεχνικούς που έχουν έρθει μου είπε πως κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα είναι στο υπόγειο καλώδιο και πως δεν έχει ελεύθερο ζευγάρι για να το αλλάξει για να το επιβεβαιώσει 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ο τεχνικος ποσο πιανει με την δικια του συσκευη, τοσο μεσα στο σπιτι σου οσο και στο κουτι που φτανουν τα καλωδια τους?

Ο τεχνικός που ήρθε την τελευταία φορά  μέτρησε και από την μπριζα και από την κολώνα έξω ακριβώς από το σπίτι μου είπε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως η περιοχή εδώ πιάνει 12 ,όταν τον ρώτησα τη απόσταση δείχνει το μηχάνημα από την μπριζα μέχρι την καμπίνα μου είπε 1800 μέτρα, πράγμα που δεν ισχύει γιατί το υπουργείο καλώδιο είναι 700 μέτρα ευθεία και το εναέριο με της καμπύλες που κάνει αλλά 100 μέτρα , σύνολο 800.Για να καταλάβετε όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν με την ενεργοποίηση τις καινούργιας καμπίνας ,όσο ήταν η παλιά καμπίνα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το παράδοξο σε όλοι την ιστορία είναι πως ακριβώς έξω από την αυλή περνάει οπτική ίνα που συνδέεται με την επόμενη καμπίνα και ενώ δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα δεν θέλουν να βάλουν και τον εξοπλισμό για οπτική μέχρι το σπίτι και βρίσκουν διάφορες τεχνάσματα για να το αποφύγουν.

Επεξ/σία από seter36
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, seter36 είπε

700 μέτρα ευθεία

Αυτό επιβεβαιωμέβο ή είναι η θεωρία σου? Γτ δεν χρειάζεται να πηγαίνει σε ευθεία. 

Και πάλι όμως δεν απάντησες τι ταχύτητα έπιανε το μηχάνημα του, ασχέτως της περιοχής. 

Χρονολογία του σπιτιού σου/καλωδίων? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μηχάνημα έδειχνε 10 στην μπριζα μέσα στο σπίτι.το σπίτι είναι παλιό αλλά έχω φέρει και ηλεκτρολόγο και είπε πως δεν έχει πρόβλημα το καλώδιο του σπιτιού. Να σου πω πως και το απέναντι σπίτι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα, για το υπόγειο καλώδιο ο ίδιος μου είπε πως είναι 700 μέτρα και πως δεν έχει ελεύθερο ζευγάρι για να μου το αλλάξει.

15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτό επιβεβαιωμέβο ή είναι η θεωρία σου? Γτ δεν χρειάζεται να πηγαίνει σε ευθεία. 

Και πάλι όμως δεν απάντησες τι ταχύτητα έπιανε το μηχάνημα του, ασχέτως της περιοχής. 

Χρονολογία του σπιτιού σου/καλωδίων? 

Το μηχάνημα έδειχνε 10 στην μπριζα μέσα στο σπίτι.το σπίτι είναι παλιό αλλά έχω φέρει και ηλεκτρολόγο και είπε πως δεν έχει πρόβλημα το καλώδιο του σπιτιού. Να σου πω πως και το απέναντι σπίτι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα, για το υπόγειο καλώδιο ο ίδιος μου είπε πως είναι 700 μέτρα και πως δεν έχει ελεύθερο ζευγάρι για να μου το αλλάξει.

Επεξ/σία πριν από 8 λεπτά από seter36

Επεξ/σία από seter36
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στο κουτί έξω από το σπίτι σου, ξαναλέω, πόσο μέτρησε? 

10 μέτρησε στο κουτί έξω από το σπίτι . ανεβάζω και μια φωτό του ρούτερ

Screenshot_2022-08-24-19-35-24-708_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Επεξ/σία από seter36

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...