Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει προκατάληψη για εμάς που φοράμε γυαλιά οράσεως!! Θέλεις από την τηλεόραση βλέπεις έναν μαζεμένο άνθρωπο με χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως παράδειγμα η Ματίνα στο Κωνσταντίνου και Ελένης που ήταν φουλ στην μιζέρια στην ανασφάλεια και μόλις τις δώσανε λίγο σημασία άλλαξε τελείως η εμφάνισή της έβγαλε τα γυαλιά και γενικά άλλαξε στυλ, χτένισμα, ντύσιμο, Άλλες σειρές παρουσιάζουν αυτούς που φοράνε γυαλιά ως ανασφαλής, ντροπαλούς, μαζεμένους με χαμηλή αυτοπεποίθηση και όταν αλλάζει ο εν λόγω κύριος ή κυρία και αυξάνετε η αυτοπεποίθηση και δει την ζωή πιο αισιόδοξα άμεσα εξαφανίζετε το γυαλί και το τονίζουν μάλιστα, τον ρωτάνε το πρωταγωνιστή δεν φοράς πια γυαλιά και αυτός απαντάει όχι έβαλα φακούς επαφής με άλλον αέρα αυτοπεποίθησης αισιοδοξίας δηλαδή τι μήνυμα θέλουν να δώσουν ότι αυτοί που φοράνε γυαλιά είναι εν μέρη διανοούμενη άλλα άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση!!! Προσωπικά και εμένα μου έχουν πει ότι αν δεν φοράς τα γυαλιά θα μπορούσες να βρεις κοπέλα, δηλαδή τόσο άσχημη εντύπωση δίνει το γυαλί στους άλλους, γιατί δεν ξέρω κανέναν γνωστό της τηλεόρασης να φοράει γυαλιά. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αν και μύθος άλλα δεν έχει σχέση είναι ο Σούπερμαν, ο χαρακτήρας κλαρκ κεντ κρύβεται ουσιαστικά πίσω από ένα γυαλί παρουσιάζοντας ένα χαρακτήρα λίγο αφελές. Εντάξει μπορεί να σας φανεί λίγο παράξενα αυτά που γράφω ίσως και να μην στέκουν άλλα νιώθω ότι εμείς που φοράμε γυαλιά αντιμετωπίζουμε κάτι σαν ρατσισμό....

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

εισαι 13 χρονων;

κανεις δεν ασχολειται με το αν φορας γυαλια ή οχι, ο κοσμος εχει αλλα πραγματικα προβληματα και σε περιπτωση που δεν το χεις παρει χαμπαρι οι μισοι φορανε ειτε γυαλια ειτε φακους , μονιμα ειτε αναλογα την δραστηριοτητα (π.χ. στην οδηγηση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα το 18 ψυχοθεραπεία από τότε έχω αλλάξει δύο ψυχολόγους και τώρα είμαι δωρεάν σε μια τρίτη!! Δεν έχει πάντως ζωή εδώ λίγα πράγματα!

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Υπάρχει προκατάληψη για εμάς που φοράμε γυαλιά οράσεως!! Θέλεις από την τηλεόραση βλέπεις έναν μαζεμένο άνθρωπο με χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως παράδειγμα η Ματίνα στο Κωνσταντίνου και Ελένης που ήταν φουλ στην μιζέρια στην ανασφάλεια και μόλις τις δώσανε λίγο σημασία άλλαξε τελείως η εμφάνισή της έβγαλε τα γυαλιά και γενικά άλλαξε στυλ, χτένισμα, ντύσιμο, Άλλες σειρές παρουσιάζουν αυτούς που φοράνε γυαλιά ως ανασφαλής, ντροπαλούς, μαζεμένους με χαμηλή αυτοπεποίθηση και όταν αλλάζει ο εν λόγω κύριος ή κυρία και αυξάνετε η αυτοπεποίθηση και δει την ζωή πιο αισιόδοξα άμεσα εξαφανίζετε το γυαλί και το τονίζουν μάλιστα, τον ρωτάνε το πρωταγωνιστή δεν φοράς πια γυαλιά και αυτός απαντάει όχι έβαλα φακούς επαφής με άλλον αέρα αυτοπεποίθησης αισιοδοξίας δηλαδή τι μήνυμα θέλουν να δώσουν ότι αυτοί που φοράνε γυαλιά είναι εν μέρη διανοούμενη άλλα άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση!!! Προσωπικά και εμένα μου έχουν πει ότι αν δεν φοράς τα γυαλιά θα μπορούσες να βρεις κοπέλα, δηλαδή τόσο άσχημη εντύπωση δίνει το γυαλί στους άλλους, γιατί δεν ξέρω κανέναν γνωστό της τηλεόρασης να φοράει γυαλιά. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αν και μύθος άλλα δεν έχει σχέση είναι ο Σούπερμαν, ο χαρακτήρας κλαρκ κεντ κρύβεται ουσιαστικά πίσω από ένα γυαλί παρουσιάζοντας ένα χαρακτήρα λίγο αφελές. Εντάξει μπορεί να σας φανεί λίγο παράξενα αυτά που γράφω ίσως και να μην στέκουν άλλα νιώθω ότι εμείς που φοράμε γυαλιά αντιμετωπίζουμε κάτι σαν ρατσισμό....

Αλήθεια τώρα;Get a life!!

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Εντάξει μπορεί να σας φανεί λίγο παράξενα αυτά που γράφω ίσως και να μην στέκουν άλλα νιώθω ότι εμείς που φοράμε γυαλιά αντιμετωπίζουμε κάτι σαν ρατσισμό....

Δεν στέκουν. Φοράω γυαλία εδώ και 20 χρόνια και ποτέ δεν ένιωσα έτσι. 

Spoiler

Y.Γ 1: 2/10 απο εμένα. Δεν είναι καν Παρασκευή.

Spoiler

Y.Γ 2: Εαν τόσο σε χαλάει, υπάρχει επέμβαση που μπορεις να κάνεις.

Spoiler

Y.Γ 3: Εάν όντως νιώθεις έτσι, καλό θα ήταν να δεις έναν ειδικό.

Spoiler

(Srsly ακόμα διαβάζετε;;;)
Y.Γ 4: Εαν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, τότε στανταρ στο twitter ή στις μανούλες του fb θα βρεις άτομα να σε παρηγορήσουν . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν φταίνε τα γυαλιά που δεν έχεις κοπέλα.

Spoiler

Μην το λες, εγώ μόλις τα βγάλω για να τα καθαρίσω, 10-10 έμφανίζονται.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψόφησα στο γέλιο. Σοβαρά υπάρχουν τέτοιες απόψεις το 2022 από ενηλίκους? Φοράω γυαλιά 20 χρόνια (δεν γουστάρω τους φακούς επαφής και τις επεμβάσεις) και παίζει να είναι και από τα ελάχιστα πράγματα που ποτέ δεν με προβλημάτισαν στην καθημερινότητά μου.

Τώρα μου δημιούργησες έντονο υπαρξιακό προβληματισμό. Μήπως πρέπει τελικά να κάνω καμία επέμβαση, ίσως στο καπάκι γίνω σούπερμαν και αρχίσω να πετάω.

Επεξ/σία από conqueror06
  • Like 1
Δημοσ.

Φορα κι εσυ μια κοκινη μπερτα και το σωβρακακι εξω απο το κολαν και θα δεις ποσες κοπελες θα αποκτησης

024c84f12561c9b1979064504750a1bc.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreas-mits είπε

Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σου δώσει απάντηση.Γιώργος Κωνσταντίνου στην σειρά "Η αλεπού κι ο μπούφος"

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα. 

Για μερικούς που φοράνε γυαλιά υπήρχε και υπάρχει bulying στο σχολείο. 

Πλέον που όλο και περισσότεροι φοράνε γυαλιά επειδή υπάρχει περισσότερη έκθεση στις οθόνες, σιγά σιγά τελειώνουν αυτες οι ηλιθιες απόψεις. 

Ο μίσος πλανήτης φοράει γυαλιά και θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. 

Τους χαζούς και όσους έχουν καλο στον εγκέφαλο αφήστε τους στην κόσμο τους. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...