Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, apos είπε

Εσύ μπήκες στη διαδικασία να με "πείσεις" με την πρώτη σου αναλυτικότατη απάντηση. Βαρίδι στο τιμόνι για να νομίζει το σύστημα ότι έχεις τα χέρια πάνω. Ελληναριό σε όλο του το μεγαλείο. Έγινε.

Κάπου στον Μάρτιο φέτος σε ορεινό δρόμο της περιοχής μου Tesla 3 έφυγε ευθεία σε στροφή προς μεγάλο γκρεμό και ευτυχώς το κρατήσανε 2 δέντρα (καημένα δεντράκια, ευτυχώς τα βλέπω πως έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν τώρα).

Μέρα με λίγη βροχή και αρκετά γλιστερό οδόστρωμα. Πολύ θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να οφειλόταν σε κάτι από τους beta αυτοματισμούς του αυτοκινήτου ή αν ήταν απλά άλλος ένας Έλληνας Senna που πήγε να δοκιμάσει τις ροπές σε μια πολύ λάθος μέρα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apos είπε

Εσύ μπήκες στη διαδικασία να με "πείσεις" με την πρώτη σου αναλυτικότατη απάντηση. Βαρίδι στο τιμόνι για να νομίζει το σύστημα ότι έχεις τα χέρια πάνω. Ελληναριό σε όλο του το μεγαλείο. Έγινε.

συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι έγραψα αλλά δε πειράζει. 

οσο για το ελληναριο , "γυφτο ελληναριο" όπως έγραψες πριν τη διόρθωσή, να υποθέσω οτι διάφοροι ξένοι κάτοχοι  που έχω γνωρίσει και έχουν το ίδιο αντικείμενο κρύβουν μέσα τους έναν Έλληνα στη καρδιά τους.  καλή συνέχεια να χεις.

27 λεπτά πριν, skritikos είπε

Κάπου στον Μάρτιο φέτος σε ορεινό δρόμο της περιοχής μου Tesla 3 έφυγε ευθεία σε στροφή προς μεγάλο γκρεμό και ευτυχώς το κρατήσανε 2 δέντρα (καημένα δεντράκια, ευτυχώς τα βλέπω πως έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν τώρα).

Μέρα με λίγη βροχή και αρκετά γλιστερό οδόστρωμα. Πολύ θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να οφειλόταν σε κάτι από τους beta αυτοματισμούς του αυτοκινήτου ή αν ήταν απλά άλλος ένας Έλληνας Senna που πήγε να δοκιμάσει τις ροπές σε μια πολύ λάθος μέρα.

αναφέρεσε στο σκηνικό εκεί στο βουνό στην Πεντέλη?

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sndev είπε

οσο για το ελληναριο , "γυφτο ελληναριο" όπως έγραψες πριν τη διόρθωσή, να υποθέσω οτι διάφοροι ξένοι κάτοχοι  που έχω γνωρίσει και έχουν το ίδιο αντικείμενο κρύβουν μέσα τους έναν Έλληνα στη καρδιά τους.  καλή συνέχεια να χεις.

Έτυχε να κατεβαίνω την ίδια ώρα προς Μάκρη, ναι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κι άλλο στον συγκεκριμένο δρόμο βέβαια, γιατί γενικά βλέπεις εξαρτήματα όπως προφυλακτήρες σχετικά συχνά (είπαμε, είμαστε ξαδέρφια του Senna).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, skritikos είπε

Έτυχε να κατεβαίνω την ίδια ώρα προς Μάκρη, ναι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κι άλλο στον συγκεκριμένο δρόμο βέβαια, γιατί γενικά βλέπεις εξαρτήματα όπως προφυλακτήρες σχετικά συχνά (είπαμε, είμαστε ξαδέρφια του Senna).

Εάν λέμε το ίδιο σκηνικό ήταν ο μπαμπάς κ ο γιος μεσα. Ο πατέρας το δώσε στο γιο του να οδηγήσει και έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς. Ήταν εκπληκτικό ότι βγήκανε σώοι. Η ασφαλιστική το αμάξι το βγάλε ολική καταστροφή 

Spoiler

SmartSelect_20220824-201520_WhatsApp.jpg.22f324b8625c4ca1f08f297720637805.jpg

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Ναι ίσως έπρεπε να το αφήσω ως είχε. "Δεν καταλαβαίνεις", πόσο στάνταρ. Καλή συνέχεια και σε σένα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sndev είπε

Εάν λέμε το ίδιο σκηνικό ήταν ο μπαμπάς κ ο γιος μεσα. Ο πατέρας το δώσε στο γιο του να οδηγήσει και έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς. Ήταν εκπληκτικό ότι βγήκανε σώοι. Η ασφαλιστική το αμάξι το βγάλε ολική καταστροφή 

Μου φαίνεται τρελό να δώσει κάποιος σε άπειρο οδηγό να οδηγήσει τέτοια μέρα με βροχή και σε τέτοιο δρόμο.

Όντως ήταν λευκό και μοιάζει το χτύπημα αλλά δεν μπόρεσα τότε να το βρω online (ήμουν σίγουρος πως κάπου θα έπεφτε σχολιασμός) οπότε δεν το έψαξα περισσότερο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, skritikos είπε

Μου φαίνεται τρελό να δώσει κάποιος σε άπειρο οδηγό να οδηγήσει τέτοια μέρα με βροχή και σε τέτοιο δρόμο.

Όντως ήταν λευκό και μοιάζει το χτύπημα αλλά δεν μπόρεσα τότε να το βρω online (ήμουν σίγουρος πως κάπου θα έπεφτε σχολιασμός) οπότε δεν το έψαξα περισσότερο.

Τα κατεβάσανε τα άρθρα, εξοδικα και έπεσε μυνηση γιατί γράφανε αοριστίες  κ βγάζανε αυθερετα συμπέρασματα για κλικ στα Σιτέ. Anyway 

Spoiler

image.png.42c73d08a531a14630541dd9890216a1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις την beta FSD είναι να κάνεις jailbreak ουσιαστικά στο αυτοκίνητο και να του κάνεις εγκατάσταση έκδοση που έχει βγει για Ηνωμένες Πολιτείες. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την εγγύησή του κλπ. Σε αυτοκινητόδρομους, το κόλπο με το βαρίδι πιάνει και κάτι μπορείς να κάνεις εκεί, αλλά πρέπει να προσέχεις λιγάκι γιατί περιστασιακά μπορεί να σου κάτσει κανένα phantom break και να σε τρακάρει κάποιος από πίσω. Προσωπικά όποτε το έχω ενεργό, δεν βγάζω το πόδι μου από την επιτάγχυνση. Για το θέμα του ύπνου, αν δεν κάνω λάθος στην 2022.20.8 που έχω, έχει ενεργή (με τη συναίνεσή μου) την εσωτερική κάμερα και σε παρακολουθεί να δει αν πχ πας να σε πάρει ο ύπνος και έχει alerts. Γενικά το FSD και (περισσότερο ίσως) το Autopilot είναι χρησιμότατα γιατί στο θέμα πρόβλεψης ατυχημάτων μπορούν να παρέμβουν και να σε γλυτώσουν. Έχουν καταγραφεί αρκετά τέτοια περιστατικά. Α και στο τελευταίο update, αν δεν κάνω λάθος, έχεις δεν έχεις FSD ή Autopilot, όταν το όχημα καταλαβαίνει ότι πας για μετωπική σύγκρουση, σφίγγει αυτομάτως όσο περισσότερο γίνεται τις ζώνες ασφαλείας για την προσασία των επιβατών. Αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Γενικά το όχημα τα σπάει και είναι πολύ μπροστά σε πολλά θέματα και σε σχέση με άλλα ηλεκτρικά και σε σύγκριση με την πλειοψηφία των ICE. Αλλά το FSD στην Ευρώπη είναι πονεμένη ιστορία...

Επεξ/σία από Paladin-}LoA{-
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...