Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε Αποφασιζομεν και διαταζομεν. Εγώ στο fb είχα σχολιάσει αρνητικά μια "σελίδα" που έδινε Xiaomi pro scooter με 1,99€, ελληνική, με ελληνικά comments πελατών τύπου το παρέλαβα είστε τέλειοι, μου κόστισε μόνο 2€. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι, δεν μιλάω καλά και παραβιάζω τους όρους της κοινότητας, ενώ σχολίαζα σε.μια ψεύτικη σελίδα που χει σκοπό το scam έστω και 2€. Δεν σχολιάζεις σε αυτές,απλά τις κανεις αναφορά.Και τα προφιλ που απαντάνε είναι ψευτικά ή χακαρισμένα.
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Δηλαδή η Google βλέπει τι ερωτικά βίντεο τραβάω και φωτογραφίες από συντρόφους μου, αν δεν είναι/ φαίνονται ανήλικοι όλα εντάξει έτσι; Αλλιώς 👮🚓🚨 Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Δηλαδή η Google βλέπει τι ερωτικά βίντεο τραβάω και φωτογραφίες από συντρόφους μου, αν δεν είναι/ φαίνονται ανήλικοι όλα εντάξει έτσι; Αλλιώς 👮🚓🚨 Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Δηλαδή η Google βλέπει τι ερωτικά βίντεο τραβάω και φωτογραφίες από συντρόφους μου, αν δεν είναι/ φαίνονται ανήλικοι όλα εντάξει έτσι; Αλλιώς 👮🚓🚨 Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Δηλαδή η Google βλέπει τι ερωτικά βίντεο τραβάω και φωτογραφίες από συντρόφους μου, αν δεν είναι/ φαίνονται ανήλικοι όλα εντάξει έτσι; Αλλιώς 👮🚓🚨 Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. 15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Δηλαδή η Google βλέπει τι ερωτικά βίντεο τραβάω και φωτογραφίες από συντρόφους μου, αν δεν είναι/ φαίνονται ανήλικοι όλα εντάξει έτσι; Αλλιώς 👮🚓🚨 Σόρυ για τα πολλά reply τα έπαιξε το σαιτ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από TheoAlex50
Tetrabitos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σχολιάζεις σε αυτές,απλά τις κανεις αναφορά.Και τα προφιλ που απαντάνε είναι ψευτικά ή χακαρισμένα. Αυτό κάνω συνήθως αλλά ενέδωσα στο πάθος μου...! 17 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. Το αστείο είναι ότι έχεις συμφωνήσει σε αυτό πατώντας το τικ ότι "συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις" όταν έφτιαξες τον λογαριασμό σου.. Σόρυ για τα πολλά reply τα έπαιξε το σαιτ. Ναι αλλά για διαφάνεια καλό είναι να γράφουν σαν update changelog τις προσθήκες, όπως κάνουν στα videogames και ένα link μετά ισχύοντα παλιά συμφωνηθέντα που έχω αποδεχτεί ήδη. Αλλά και πάλι είσαι εγκλωβισμένος. Άμα πει αύριο η Google , μεγάλε έχεις 15gb φωτογραφίες/βίντεο θέλουμε 15€ από σήμερα αλλιώς θα στις σβήσω, τι θα κάνεις;
Billi the Kid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Billi the Kid
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Άμα πει αύριο η Google , μεγάλε έχεις 15gb φωτογραφίες/βίντεο θέλουμε 15€ από σήμερα αλλιώς θα στις σβήσω, τι θα κάνεις; Ολες οι εταιρειες στελνουν σχετικη ενημερωση για αλλαγη των ορων σε 1-2-χ μηνες. Αν δεν κανεις μεχρι τοτε εσυ κατι, συμφωνεις στο να δωσεις το 15αρι αλλιως θα στις σβησει
JohnnieGr88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 αα ναι...για την γκουγκλ δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα
odys03 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Πολύ θα ήθελα να δω να κάνει καποιος ειδικός ή κάποιος σύλλογος ή κάποια εταιρία με όρεξη και χρήμα, με ολόκληρο νομικό επιτελείο, το πείραμα ξανά. Είναι ενδιαφέρον να τριγκάρεται το σύστημα, και να μαθαίνουμε τι όρια έχει.
The_Mentor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Εδώ στην Αμερική αυτά είναι καθημερινή ρουτίνα. Μια μεγάλη νομική εταιρεία θα επικοινωνήσει με τον τύπο και θα του πει στα ίσια "...80% δικά μου, 20% δικά σου, ότι πάρουμε. Αν δεν πάρουμε, δεν πληρώνεις μία. Είσαι;". Και ο τύπος θα πεί "μέσα" καθως δεν έχει να χάσει τίποτα. Η εταιρεία θα πάει στα δικαστήρια, θα επιδικαστεί ένα πόσο 10-20 εκατ. δολαρίων και ο τύπος θα παντελονιάσει 2-4 εκατ δολάρια από το πουθενά. Η Walmart (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) πριν από χρόνια, πλήρωσε 5 εκατ. δολάρια σε γυναίκα που έσπασε ένα αυγό στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ, το πάτησε, γλίστρησε και χτύπησε ελαφρά το χέρι της.
Tetrabitos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, The_Mentor είπε . Η Walmart (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) πριν από χρόνια, πλήρωσε 5 εκατ. δολάρια σε γυναίκα που έσπασε ένα αυγό στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ, το πάτησε, γλίστρησε και χτύπησε ελαφρά το χέρι της. Σίγουρα; Γιατί ακούγεται πολύ στημένο... Άλλο να έχει σπάσει από άλλον πελάτη, να έχει αμελήσει το κατάστημα να το καθαρίσει και να πέσει να χτυπήσει. Και άλλο να το έσπασε η ίδια, να το πάτησε καπάκια και να έπεσε... Το λες και "επιβράβευση"... Αν είναι έτσι να ξεκινήσουμε και εδώ στο Ελλάδα. Προσφέρομαι και για 5Κ διακανονισμό!
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Σίγουρα; Γιατί ακούγεται πολύ στημένο... Άλλο να έχει σπάσει από άλλον πελάτη, να έχει αμελήσει το κατάστημα να το καθαρίσει και να πέσει να χτυπήσει. Και άλλο να το έσπασε η ίδια, να το πάτησε καπάκια και να έπεσε... Το λες και "επιβράβευση"... Αν είναι έτσι να ξεκινήσουμε και εδώ στο Ελλάδα. Προσφέρομαι και για 5Κ διακανονισμό! https://www.abrahamwatkins.com/blog/2020/09/woman-sues-walmart-after-slip-and-fall-in-puddle-of-broken-eggs/ https://setexasrecord.com/stories/544232257-woman-sues-walmart-for-buttock-injury-after-slipping-on-broken-eggs Aν και τι αποζημίωση πήρε δεν το βρήκα.
atrias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Στις 23/8/2022 στις 7:40 ΜΜ, jimse είπε 4 σελίδες σχόλια μιλάνε για παρακολούθηση, κανείς δεν είπε όμως πόσο μπροστά είναι που μπορεί και εντοπίζει κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι για όλους αυτούς που έχουν πιάσει έτσι, δεν μίλησε κανείς. Αλλά για μία αστοχία του συστήματος έγινε είδηση. δεν έγινε είδηση η αστοχία του συστήματος, αλλά το γεγονός ότι η εταιρεία δεν παραδέχεται αυτή την αστοχία και να ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό του ανθρώπου 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα