Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cyber police made by Google όμως σε σενάρια απολύτως στημένα και βγαλμένα από την μυαλαρα τους. Τουλάχιστον τρομακτικό το γεγονός. Ίσως πρέπει να σκεφτώ να αρχίσω να αλλάζω πλατφόρμα ακόμα και άμεσα δεν το θέλω και με εξυπηρετεί. 

Το πρόβλημα έρχεται στο ποιος μου εγγυάται ότι και η άλλη πλατφόρμα δεν κάνει ή δεν θα κάνει το ίδιο. 

• Like 3
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι περιμένετε μου λέτε? Μιλάμε για 8+ δις ενεργούς χρήστες που ανταλάσσουν μέιλ καθημερινά... Η γκούγκλε έχει πόσους που ερευνούν περιτπώσεις σαν αυτές? μερικές χιλιάδες? Που να τα βγάλουν πέρα... κάπου μου φαίνεται λογικό. Από την άλλη όμως θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν κατάθεσης αποδείξεων του αντιθέτου από συγκεκριμένους επίσημους φορείς όπως αστυνομία γιατροί η αντίστοιχες ιδιότητες ανάλογα την περίπτωση να κατατεθούν σε κάποια φόρμα και να υπάρχει κάποιο ειδικό τμήμα μόνο για τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις όπως αυτές να ελέγχονται και να πράτουν τα δέοντα.

Δεν μπορεί η γκούγκλε να κάνει τέτοια ζημιά σε έναν επαγγελματία επουδενή λόγο. Μιλάμε ότι κάποιοι (και εγώ μέσα) έχουμε όλη μας την ζωή και την προσωπική και την επαγγελματική στους σέρβερ της γκούγκλε... δεν γίνεται αυτό με τίποτε. Δηλαδή όπως έκανε λάθος το ΑΙ με αυτόν θα μπορεί μελλοντικά όσο και εξελιγμένο και αν είναι να γίνει λάθος και με οποιονδήποτε από εμάς.

Εμένα προσωπικά μου αφερεί ένα τεράστιο ποσοστό της εκατό από την εμπιστοσύνη μου στην γκούγκλε και κάνουν μαλακία που πεισμώνουν έτσι και δεν απελευθερώνουν τον λογαριασμό του.

Εγώ προσωπικά αν μου τύχει κάτι στο μέλλον οκ έχω και 2 σέρβερ νας προσωπικούς και τα αποθηκεύω ταυτόχρονα και εκεί τα πάντα... αλλά κάποιος φουκαράς που δεν έχει? Μιλάμε για τεράστια ζημιά... και οκ τα προσωπικά φωτογραφίες βίντεο διακοπών κλπ αλλά τα επαγγελματικά?

Δεν ξέρω.. θα πρέπει η γκούγκλε να αναθεωρήσει κάθετα την στρατηγική της... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θεωρείται αυτονόητο οτι οι γονείς θέλουν παντα το καλό του παιδιού τους , υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις που γονείς κανουν τα χειροτερα , εμπορεύονται φωτο των παιδιών τους κτλπ ο αλγόριθμος της Google εσωσε το παιδί , ασχέτως με την αθωοτητα ή ενοχή των γονέων που θα πρέπει να αποδειχθεί , αν γινόταν το χειροτερο που μπορούμε να φανταστούμε όλοι θα έλεγαν μπραβο στη Google 

Οι γονείς έπρεπε να αρνηθούν να  φωτογραφήσουν το παιδί τους γυμνό και να στειλουν τις φωτο  σε ένα αλλο κινητό εκτός άν έπερναν διαβεβαιώσεις απο ειδική υπηρεσία του νοσοκομείου που δέχεται τέτοιες φωτο , άν το  νοσοκομείο δέν διέθετε τέτοια υπηρεσία θα έπρεπε να πανε το παιδί στο νοσοκομείο αυτοπροσώπως

Σωστά ενήργησε και η αστυνομία που κίνησε αυτεπάγγελτα όλη τη διαδικασία

θα φανεί επίσης αν το πρηξιμο που είχε το παιδί για το οποίο τηλεφωνησε ο πατέρας ηταν απο φυσική αρρώστια ή απο κακομεταχείριση

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
  • Confused 4
Δημοσ.

Προσωπικα θεωρώ οτι σωστα ενεργησε η google αρχικα αλλα μετά επρεπε να ανοιξει παλι τον λογαριασμο,εφοσον αποδειχθηκε οτι δεν ητα περιστατικο παιδικης εκμεταλευσης.

Αλλα ενταξει εγω που εβγαλα φωτογραφιες στην παραλια με την ανηψια μου οταν ηταν 8 μηνων και δεν φοραγε το πανω του μαγιου καιτης στειλω σε καποιον συγγενη θα θεωρηθει παιδικη εκμεταλευση?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ρωτησε τις προαλλες η μανα μου που μπορει να παει για να μετατρεψει τα εκτυπωμενα αλμπουμ των βαπτισεων μας σε ψηφιακα. Θα της πω να το ξεχασει, γιατι την βλεπω ισοβια ως εγκεφαλο κυκλωματος παιδικης πορνογραφιας.

Επεξ/σία από Bluedive
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Ρε παιδιά τι περιμένετε μου λέτε? Μιλάμε για 8+ δις ενεργούς χρήστες που ανταλάσσουν μέιλ καθημερινά... Η γκούγκλε έχει πόσους που ερευνούν περιτπώσεις σαν αυτές? μερικές χιλιάδες? Που να τα βγάλουν πέρα... κάπου μου φαίνεται λογικό. Από την άλλη όμως θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν κατάθεσης αποδείξεων του αντιθέτου από συγκεκριμένους επίσημους φορείς όπως αστυνομία γιατροί η αντίστοιχες ιδιότητες ανάλογα την περίπτωση να κατατεθούν σε κάποια φόρμα και να υπάρχει κάποιο ειδικό τμήμα μόνο για τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις όπως αυτές να ελέγχονται και να πράτουν τα δέοντα.

Δεν μπορεί η γκούγκλε να κάνει τέτοια ζημιά σε έναν επαγγελματία επουδενή λόγο. Μιλάμε ότι κάποιοι (και εγώ μέσα) έχουμε όλη μας την ζωή και την προσωπική και την επαγγελματική στους σέρβερ της γκούγκλε... δεν γίνεται αυτό με τίποτε. Δηλαδή όπως έκανε λάθος το ΑΙ με αυτόν θα μπορεί μελλοντικά όσο και εξελιγμένο και αν είναι να γίνει λάθος και με οποιονδήποτε από εμάς.

Εμένα προσωπικά μου αφερεί ένα τεράστιο ποσοστό της εκατό από την εμπιστοσύνη μου στην γκούγκλε και κάνουν μαλακία που πεισμώνουν έτσι και δεν απελευθερώνουν τον λογαριασμό του.

Εγώ προσωπικά αν μου τύχει κάτι στο μέλλον οκ έχω και 2 σέρβερ νας προσωπικούς και τα αποθηκεύω ταυτόχρονα και εκεί τα πάντα... αλλά κάποιος φουκαράς που δεν έχει? Μιλάμε για τεράστια ζημιά... και οκ τα προσωπικά φωτογραφίες βίντεο διακοπών κλπ αλλά τα επαγγελματικά?

Δεν ξέρω.. θα πρέπει η γκούγκλε να αναθεωρήσει κάθετα την στρατηγική της... 

Συμφωνώ ότι έπρεπε να υπάρχει μηχανισμός για επαναφορά του λογαριασμού.

Εαν όμως η google (ή FB ή Apple ή Twitter etc) αρνείται, μπορεί ο χρήστης να προχωρήσει σε αγωγή. Έτσι δικαιώθηκε ο Ζαραλικος και υποχρέωσε το Twitter να του ξανανοίξει τον  λογαριασμό. Σίγουρα έχει έξοδα και φασαρία, αλλά γίνεται

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tsarouc είπε

για 8+ δις ενεργούς χρήστες που ανταλάσσουν μέιλ καθημερινά..

Βγάλε έξω από τα 8δις, Κίνα, Βόρειο Κορέα, μισή Ινδία, Ρωσία τώρα με τις κυρώσεις και άλλες αρκετές χώρες. Απαγορεύεται δια ροπάλου Google και λοιπές Δυτικές εταιρείες.

Ούτε στον πλανήτη δεν είμαστε 8δις αν και θα εννοούσες συσκευές με ίντερνετ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Ναι εχεις δικιο.Μονο η google και η microsoft μας παρακολουθουν.Οι υπολοιποι θελουν το καλο μας.

Δε πειραζει,καλο ειναι να γινονται αυτα,γιατι εδω μεσα οι περισσοτεροι το παιζετε ξερολες και ειρωνευεστε οταν καποιοι μιλανε για το τελος της ιδιοτικοτητας/συνεχους παρακολουθησης απλων πολιτων κτλ κτλ.

Πολυ μου αρεσει που γινονται αυτα!

Τωρα ξυπνησες εσυ και το παιζεις και εξυπνος: 

πριν 10-12 χρονια εχει γινει. Τα λεμε σε 10 χρονια παλι bye :)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Είναι μια περίπτωση που κάποιος πρέπει να αποφασίσει ποιο είναι το λιγότερο κακό. 

Από την μία ο αλγόριθμος της Google εκτός από συλλογή δεδομένων για εμπορικούς σκοπούς σκαναρει και για παιδική πορνογραφία. Χάνεις την ιδιωτικότητα σου μεν, αλλά κερδίζει το σύνολο τις κοινωνίας κάποιου άλλου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι που θα μπει το όριο. Και επίσης τι γίνεται με περιπτώσεις όπως αυτή του άρθρου που δεν αναιρεί τον αποκλεισμό μετά από επίσημο πόρισμα έρευνας της αστυνομίας. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος χρησιμοποίησε iphone...

Leak της apple λοιπον. :) Bαραει αγρια η ζεστη….

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ethereum said:

[...]

Οι γονείς έπρεπε να αρνηθούν να  φωτογραφήσουν το παιδί τους γυμνό και να στειλουν τις φωτο  σε ένα αλλο κινητό εκτός άν έπερναν διαβεβαιώσεις απο ειδική υπηρεσία του νοσοκομείου που δέχεται τέτοιες φωτο , άν το  νοσοκομείο δέν διέθετε τέτοια υπηρεσία θα έπρεπε να πανε το παιδί στο νοσοκομείο αυτοπροσώπως

[...]

Ασχέτως του υπολοίπου μηνύματος σου, από αυτή την παράγραφο και μόνο γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχεις παιδιά.
Αρκετές φορές έχω πάρει φωτογραφία είτε τραύματος είτε κάποιου δερματικού προβλήματος παιδιού μου και την έχω στείλει σε γιατρό (και στον παιδίατρο και στον δερματολόγο) γιατί είμαστε διακοπές και προφανώς η πρόσβαση σε γιατρό που εμπιστεύομαι είναι πρακτικά αδύνατη. 

Ωραίες οι 'θεωρίες' αλλά και λίγη επαφή με την πραγματικότητα δεν βλάπτει. 

• Like 16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...