sinikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Ασχολούμαι με προγραμματισμό και ιστοσελίδες 25 χρόνια. Θέλω να κάνω μια στροφή όμως και να ασχοληθώ με την διαδικτυακη διαφήμιση. Δεν ξέρω όμως πως να ξεκινήσω. Θέλω δηλαδή όταν μου έρχεται ο πελάτης που του έχω φτιάξει το eshop και μου λέει "Θέλω να το διαφημίσω", να ξέρω να το κάνω και όχι να βάζουμε στο κουτουρού 4-5 χορηγούμενες και ότι βγει... Με τι πιστεύετε οτί πρέπει να ασχοληθεί κάποιος όταν θέλει να γίνει κάποια στιγμή καλός στη διαφήμιση μιας ιστοσελίδας / eshop? Facebook / Instagram Ads? Google Ads? Tik Tok Ads? Email Campains? SEO (Ξέρω δεν έιναι διαφήμιση )? Ανάλυση κοινού και Google Analytics? Facebook Pixel? Γραφιστικό κομμάτι? Copywrite? Όλα τα παραπάνω? Μπορεί να είναι και άσχετα αυτά που γράφω γιατί είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να διδαχθώ on Demand για το συγκεκριμένο θέμα? Tutorials, Courses, Βιβλία? Δεν έχω πρόβλημα να επενδύσω κάποιο ποσό σε αυτά. Δεν έχω την δυνατότητα την οικονομική και χρόνου για κάτι πιο επίσημο (Σχολή, ΙΕΚ κλπ)... Ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα