greg2310 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Οι μετωπες των μπαλκονιών στη πολυκατοικία που μενω εχουν διαβρωθει.. φαίνεται ο οπλισμός και εχουν φύγει κομματια απο το μπετο..αλλου πιο πολυ ,αλλου πιο λιγο.. Τπαρχει λυση ? Θεσσαλονικη καποιος εξιδεικευμενος?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Λοιπον με πετυχες σήμερα να κάνω αυτη την δουλειά. Αφου διάβαζα το ποστ και δεν πιστευα σε τέτοιο συγχρονισμό 😁 Ειναι δύσκολη περίπτωση και ισως χρειαστεί σκαλωσιες απο το πεζοδρόμιο, υπαρχουν και κεμαστες απο τα μπαλκόνια. Το δε κόστος είναι μεγάλο να ξέρεις
greg2310 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Βρηκα μια εταιρεία με κρεμαστες σκαλωσιές και περιμενω κοστολόγηση..σιγουρα μεγαλο κοστος απλα η σκαλωσια απο κατω εχει μεγαλύτερο κόστος κ κίνδυνο διαρηκτων..μπορεις να μου πεις ενδεικτικά για σένα περίπου κοστολογιο?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, greg2310 είπε Βρηκα μια εταιρεία με κρεμαστες σκαλωσιές και περιμενω κοστολόγηση..σιγουρα μεγαλο κοστος απλα η σκαλωσια απο κατω εχει μεγαλύτερο κόστος κ κίνδυνο διαρηκτων..μπορεις να μου πεις ενδεικτικά για σένα περίπου κοστολογιο? Εγω τα κανω μονος μου, αλλα για μια μετώπη ενός ορόφου που ειχα ρωτήσει, βέβαια πολλά μέτρα 25-30μ τρέχοντα μου είπαν 4000€ Υπαρχει και αλλη λυση αυτη του γερανου χωρις σκαλωσιες, χωρις τίποτα. 1
fredd0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω τα κανω μονος μου προσοχη στα υλικα,εχω δει απιστευτες πατατες σε τετοιες επισκευες ... ασβεστη σε σιδερο και δε συμαζευεται 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, greg2310 είπε Βρηκα μια εταιρεία με κρεμαστες σκαλωσιές και περιμενω κοστολόγηση..σιγουρα μεγαλο κοστος απλα η σκαλωσια απο κατω εχει μεγαλύτερο κόστος κ κίνδυνο διαρηκτων..μπορεις να μου πεις ενδεικτικά για σένα περίπου κοστολογιο? Να κοιταξεις αν υπαρχει εναεριτης στην πολη σου να παρεις προσφορα.. https://www.enaeritis.com/
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, fredd0 είπε προσοχη στα υλικα,εχω δει απιστευτες πατατες σε τετοιες επισκευες ... ασβεστη σε σιδερο και δε συμαζευεται Απο υλικά αλλο τίποτα Το κυριότερο για τα σίδερα ειναι το ferroseal της isomat απίστευτο υλικό, δεν παίζεται.
fredd0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απο υλικά αλλο τίποτα Το κυριότερο για τα σίδερα ειναι το ferroseal της isomat απίστευτο υλικό, δεν παίζεται. μπορεις να το περασεις και εκτος σιδερων, στο μπετο, σα μια μορφη ασταριου για να κολλησει καλα ο επισκευαστικος σοβας
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, fredd0 είπε μπορεις να το περασεις και εκτος σιδερων, στο μπετο, σα μια μορφη ασταριου για να κολλησει καλα ο επισκευαστικος σοβας Η σωστη διαδικασια ειναι να τριψεις/καθαρισεις οσο καλα γινεται τον οπλισμο.. Μετα να του περασεις αντιδιαβρωτικο(καλα θα ειναι 2 συστατικων) και μεσα στο επισκευαστικο να ριξεις ρητινη για αυξημενη αλκαλικοτητα! Ετσι εχεις το μεγιστο της μακροζωιας!!! Εχω δει δουλειες να βαζουν μονο ρητινη στο επισκευαστικο χωρις να εχουν κανει τιποτα στον οπλισμο και απλα να μου λενε δεν εχει αναγκη..! Αν τον πληρωνα εγω απλα θα του εσπαγα το κεφαλι!!!
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Και περνώντας πριν λιγο απο ενα δρόμο βλέπω αυτό, ρε τι συμπτώσεις είναι αυτες😁
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι απλή διαδικασία γιατί δεν θα είναι μόνιμη επίσκευη σε παλιές πολ.κιες δεκαετιών...κανονικά θα έπρεπε κάθε μπαλκόνι να σφραγιστεί από διαρροές (σπασμενο εξωτερικό διακοσμητικό μάρμαρο μπαλκονιού ,διαρροές σε δάπεδο -πλακάκια -μωσαϊκό κτλ ) Το παρακάτω το χα γράψει σε παρόμοιο τοπικ Spoiler <Κάθε πολ.κια πρέπει να έχει αφμ κ να ανοίξει λογαριασμό τραπέζης ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες πληρωμών κοινόχρηστων ..κάθε μεγάλο έργο θέλει ιδ.συμφωνητικο εργασιών επισκευής με ρήτρες καθυστερήσης! μαύρα δεν παίζουν μόνο μειωμένα φανερά. Πιο πριν παίζουν γραπτώς κ οι προσφορες..Δεν γίνεται να προπληρώσει ένα εργο... Πάντα με έκδοση άδειας.. Τελικά θα κάνατε μετώπες μπαλκονιών ή κ βάψιμο τοίχων ? Το να ξέρει κάποιος από πριν πόσα σημεία ειναι κούφια δεν είναι εύκολο..θέλει χτύπημα.συνηθως καλουπατζης/σοβατζης τα κάνει αυτά...έφευγαν κομμάτια κάτω?αν ναι αφήνεις το σοβά όπως είναι καλές αστυνομία πολεοδομία γ καταγραφή;) φαίνονται ηδη σίδερα/οπλισμός? Η σκαλωσιά δεν έχει δίχτυ?τι 1500€ γ καθαρισμό?ότι φεύγει από σοβάδες συνήθως μένει στην σκλωσια πάνω.εχουν σάκο ή κουβά κ τα μαζεύουν δεν γίνεται αλλιως. Παίρνει όλο το αποθεματικό το χρησιμοποιεί...κλείνει ρεύμα (?)μειώνει καθαρισμούς ,έξτρα πόσο συμμετοχής γ αύξηση αποθεματικου κάθε μήνα μέχρι να πληρώθει. ..στέλνει εξώδικο κ μετά δικαστικά ζητάει το ποσό >> Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από kage 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στις 23/8/2022 στις 5:30 ΠΜ, greg2310 είπε Οι μετωπες των μπαλκονιών στη πολυκατοικία που μενω εχουν διαβρωθει.. φαίνεται ο οπλισμός και εχουν φύγει κομματια απο το μπετο..αλλου πιο πολυ ,αλλου πιο λιγο.. Τπαρχει λυση ? Θεσσαλονικη καποιος εξιδεικευμενος? Φυσικά και υπάρχει λύση. Αναζητάτε εργολάβο και τεχνικη εταιρεία για να φτιάξετε όλες τις όψεις μαζι με τα μπαλόνια. Θα πάρετε προφορές και θα επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς, όχι απαραίτητα την πιο φθηνή. Θα κάνετε ξύσιμο μπογιάς και αποξήλωση σοβαδων, στον οπλισμό θα ακολουθήσει αντισκουριακη αγωγή ξύσιμο σκουριάς και μετά όλες οι άλλες διαδικασίες για τις επισκευές το σοβαντισμα και το βάψιμο. Μην σκεφτείτε να φτιάξετε μόνο τις μετωπες και να αφήσετε τα άλλα, δεν σας συμφέρει. Τις σκαλωσιές και τις άδειες δεν τις γλιτώνετε όπως και να χει. Προσοχή στην προφορά που θα επιλέξετε και να φροντίσετε να έχετε μαζέψει από πριν τα χρήματα των ενοικων.
sphinxgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ειναι γενικό φαινόμενο οι μετόπες. Πολλές πολυκατοικίες κλείνουν τωρα τα 35 έτη κατασκευής και έχουν ξεκινήσει οι ιστορίες με τις μετόπες. Έτσι και η δικιά μας όπως και κάμποσες στη γειτονιά τον τελευταίο χρόνο... Άλλοι επιλέγουν εναερίτες που συμφέρουν οικονομικά για 1-2 μπαλκόνια και άλλοι με σκαλωσιά μαζί με βάψιμο εφόσον πρόκειται για όλη την πολυκατοικία. Αν είναι μόνο για μετόπες σε όλη την πολυκατοικία υπάρχει κ η λύση γερανού με αναβατόριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα