Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση.ψαχνω να βρω αν υπάρχει Test ανίχνευσης Αρσενικου στο νερό..έχετε κάτι υπόψιν? Χλωρίου ph kτλ βρίσκω.. αν έχετε δει κάτι παρακαλώ ενημερώστε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε

Ερώτηση.ψαχνω να βρω αν υπάρχει Test ανίχνευσης Αρσενικου στο νερό..έχετε κάτι υπόψιν? Χλωρίου ph kτλ βρίσκω.. αν έχετε δει κάτι παρακαλώ ενημερώστε.

Δωσε δείγμα σε ενα μικροβιολογικό 

Ή στο χημείο του κράτους 

Δημοσ.

Δείχ'του βυζ... εε εννοώ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε "στικ" απ' όσο ξέρω. Οπότε δίνεις δείγμα σ' εργαστήριο. 

Δημοσ.

Ψάξε στο google για arsenic water test kit. 

Αν και για ένα τόσο σοβαρό χημικό στοιχείο που τυχόν υπερβασεις των ορίων έχουν συνέπειες, θα έδινα δείγμα σε χημικό εργαστήριο. 

Δεν μιλαμε απλά για ιχνοστοιχεία, χλώριο η ολικα διαλυμένα στερεά. 

Δημοσ.

Ο λογος που ρωταω ειναι ο εξης.. ζω σε νησι.. ξερω οτι στο νερο μας εχει βρεθει Αρσενικο, και ο δημος λεει οτι εχουν βαλει ειδικο φιλτρο... Ρωτησα στο χημειο εδω και μου ειπαν οτι πρεπει αν θελω, να παρω δειγμα με ειδικο τροπο και να το στειλω Αθηνα, δεν γινεται εδω , τοπικα... 

Προσωπικα δεν ανησηχω πολυ, εχω βαλει ενα φιλτρο παγκου , ανθρακα, και τουλαχιστον θεωρητικα καθαριζω ακομα περισσοτερο ενα θεωρητικα αρκετα καθαρο νερο..

Ειχα χθες μια συζητηση με εναν αντιπροσωπο μιας εταιριας φιλτρων νερου. Ατομο το οποιο εκτιμαω πολυ, οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος...Ο οποιος μου λεει οτι εκεινοι κανουν τεστ και βγαζουν οτι το νερο εχει αρσενικο. και μαλιστα το κανει με φορητο κιτ, με αντιδραστηρια κτλ.. και μου δημιουργηθηκε η ευλογη απορια, οντως υπαρχουν φορητα κιτ τα οποια βρισκουν το αρσενικο, η ειναι μια μπαρουφα για να πουλανε φιλτρα?.. αν υπαρχει τετοιο κιτ, θα ηθελα, ετσι να μου λυθει η απορια..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Ειχα χθες μια συζητηση με εναν αντιπροσωπο μιας εταιριας φιλτρων νερου. Ατομο το οποιο εκτιμαω πολυ, οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος...Ο οποιος μου λεει οτι εκεινοι κανουν τεστ και βγαζουν οτι το νερο εχει αρσενικο. και μαλιστα το κανει με φορητο κιτ, με αντιδραστηρια κτλ.. και μου δημιουργηθηκε η ευλογη απορια, οντως υπαρχουν φορητα κιτ τα οποια βρισκουν το αρσενικο, η ειναι μια μπαρουφα για να πουλανε φιλτρα?.. αν υπαρχει τετοιο κιτ, θα ηθελα, ετσι να μου λυθει η απορια..

Ναι, υπάρχουν. Απλά δεν είναι σε μορφή συσκευής ή "στικ" (όπως π.χ. του pH). Έχουν 2-3 αντιδραστήρια απ' ότι θυμάμαι. Οπότε είναι λίγο πιο περίπλοκη η διαδικασία να τεστάρεις γι' αρσενικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...