Προς το περιεχόμενο

poco f4 5G vs realme GT 5G vs Samsung a52s?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κινητό μέχρι 350€ με την καλύτερη δυνατή κάμερα,να μην έχει υπερθερμανσεις και να μην έχει κολλήματα και με μπαταρία τουλάχιστον να βγάζει μέρα φουλ και αν έχει γρήγορη φορτιστή βοηθάει οθόνη 6.5",+ ..(Δεν παίζω βαριά παιχνίδια)

Έχω δει αυτά τα κινητά,έχετε κάτι άλλο να προτείνετε και πιο αξίζει συνολικά;

realme gt 5G /realme gt neo 2

Samsung a52s 5G 6/128

Xiaomi poco f4 5G

Νόμιζα σε realme θα βρω λιγότερα κολλήματα και μου κακοφαινεται να δώσω 350€ από εξωτερικό για xiaomi..Τι λέτε;Ποια θεωρείτε τα + και τα - σε αυτά τα μοντέλα; Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chios είπε

Gt neo 2 για μένα είναι ότι καλύτερο και μετά a52s

τι διαφορες έχει το gt neo 2 vs realme GT 5g?

5 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Samsung A52s η Realme GT το Ποκο ξέχνα το 

Το έχεις το πόκο ή έχεις ακούσει κάτι;γτ το το f4διαβασα βγήκε καλύτερο

Επεξ/σία από kp1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 22/8/2022 στις 5:45 ΜΜ, chios είπε

Gt neo 2 για μένα είναι ότι καλύτερο και μετά a52s

Στη τιμή που είναι τώρα το neo 2 δεν αξίζει (πάει για κατάργηση μιας και βγήκε το neo 3)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Στη τιμή που είναι τώρα το neo 2 δεν αξίζει (πάει για κατάργηση μιας και βγήκε το neo 3)

Γενικά στις τιμές που είναι σήμερα τα περισσότερα δεν αξίζουν, υπάρχουν κινητά που πριν λίγο καιρό ήταν κοντά 100€ κάτω, δυστυχώς δεν είναι καλή εποχή για αγορά. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chios είπε

Γενικά στις τιμές που είναι σήμερα τα περισσότερα δεν αξίζουν, υπάρχουν κινητά που πριν λίγο καιρό ήταν κοντά 100€ κάτω, δυστυχώς δεν είναι καλή εποχή για αγορά. 

Το neo 2 θα αντικατασταθεί, επόμενος πέφτει το στοκ, οπότε θα τσιμπάνε της τιμές (λογική του παραλόγου) απλά είδαν ότι πουλάει καλά και σου λέει κάτσε να μαζέψουμε ότι μπορούμε όσο υπάρχει απόθεμα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα έρθει το pocof4 στην Ελλάδα;

Εάν πάρω το f4 από σκρουτζομαγαζο που λέει eu τι διαφορά έχει με το global και τι πρέπει να προσέξω ;

Η Xiaomi δεν το έχει φέρει , τουλάχιστον ακομα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kostas198211 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα έρθει το pocof4 στην Ελλάδα;

Εάν πάρω το f4 από σκρουτζομαγαζο που λέει eu τι διαφορά έχει με το global και τι πρέπει να προσέξω ;

Η Xiaomi δεν το έχει φέρει , τουλάχιστον ακομα

Υπάρχει στα σκρουτζαδικα.

Δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας(2 χρόνια) και επίσημο service,παρά μόνο επίσημη εγγύηση καταστήματος και 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.

Με το EU θα εχεις την ευρωπαϊκή Rom(Global Version).

Δημοσ.

Το σέρβις δεν με πειράζει γιατί το ένα σκρουτζομαγαζο είναι ικανοποιητικο σε αυτό.

Απλά επειδή είμαι άσχετος , το eu τι διαφορετικό έχει από το global ; Με επιρρεαζει κάπου ; 

Δλδ την ευρωπαϊκή ROM (global version ) είμαι κομπλέ ; Μην έχει καμία κινεζική ρομ φοβαμαι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas198211 είπε

Δλδ την ευρωπαϊκή ROM (global version ) είμαι κομπλέ ; Μην έχει καμία κινεζική ρομ φοβαμαι

Το είπες μόνος σου .

Θα παίρνει τις τακτικές ενημερώσεις/αναβαθμίσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε νεότερη επικοινωνία με το κατάστημα, μου είπαν πως είναι έκδοση eu αλλά δεν μπορούν να γνωρίζουν λέει , η rom αν είναι global , κινεζική ή κάτι άλλο...δεν αναγράφεται πουθενά στο κουτί λένε

Οπότε μάλλον το απορρίπτω για να μη μπλεξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...