Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει λόγος να κλείνουμε ραντεβού στον έφκα για να δούμε γιατρό? Γιατί είχα κλείσει ραντεβού σήμερα με παθολόγο, πήγα στην ώρα μου, περίμεναν άλλοι 6 πριν απο μενα (χωρίς ραντεβού απ οτι κατάλαβα) και μετά απο 15 λεπτά μας έδιωξε γιατί τέλειωσε η βάρδια της. Επειδή η διαθέσιμοτητα ραντεβού είναι βδομάδες μπροστά γι'αυτό ρωτάω, να παω να στηθώ στην ουρά καλύτερα?

Επίσης υποπτευόμαι ότι πρέπει να έχω θέμα με την χοληδόχο κύστη, πρέπει να δω παθολόγο ή καποια άλλη ειδικότητα? Και γενικά αν ξέρει κάποιος ποια είναι η όλη διαδικασία μέσω δημοσίου, είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε γιατρό (πέρα από οταν ήμουν ανήλικη) και δεν ξερω καθόλου πως λειτουργεί. 

Έχω κάποια άλλη επιλογή πέρα απο ΕΦΚΑ που να είναι κάπως πιο σύντομη και ας πρέπει να πληρώσω? Είδα κάποιους γιατρούς στο doctoranytime που είναι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΠΥ. Θα μπορούσα να πάω και μέσω αυτής της οδού και ποιες είναι οι διαφορές?

Συγνώμμη εκ των προτέρων αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές απλά ευτυχώς μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω σε γιατρό και δεν γνωρίζω καθόλου τι παίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...