Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έστειλε αυτές τις τελευταίες 48 ώρες η Google ειδοποίηση ότι έκανε σταμάτημα περίεργου sign in στο λογαριασμό σας από άσχετη συσκευή;

Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση από την Google για τέτοιο σταμάτημα για χθες το βράδι 3:00 τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόμουν.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, johnyb98 είπε

Σας έστειλε αυτές τις τελευταίες 48 ώρες η Google ειδοποίηση ότι έκανε σταμάτημα περίεργου sign in στο λογαριασμό σας από άσχετη συσκευή;

Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση από την Google για τέτοιο σταμάτημα για χθες το βράδι 3:00 τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόμουν.

Ωραία...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnyb98 είπε

Θα έπρεπε να μας στείλει;

Δημοσ.

Κάποιος, κάπου, θα προσπάθησε να μπει στο email του (που μπορεί να έμοιαζε πολύ με το δικό σου), έδινε λάθος το email και δεν του δεχόταν τον κωδικό.

Αν συνεχίσει να γίνεται αυτό καλά είναι να αλλάξεις τον κωδικό σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάποιος, κάπου, θα προσπάθησε να μπει στο email του (που μπορεί να έμοιαζε πολύ με το δικό σου), έδινε λάθος το email και δεν του δεχόταν τον κωδικό.

Αν συνεχίσει να γίνεται αυτό καλά είναι να αλλάξεις τον κωδικό σου.

Εάν σε τέτοιο notification η απάντηση είναι no it was not me, τότε τι γίνεται:

α. η Google μπλοκάρει συνεχώς τη συγκεκριμένη συσκευή ή

β. σε αναγκάζει να αλλάξεις κωδικό και πρέπει να βάλεις τον νέο κωδικό και πάλι σε μια-μια όλες τις συσκευές σου και τα apps σου π.χ. third app mails?

Επεξ/σία από johnyb98
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnyb98 είπε

Εάν σε τέτοιο notification η απάντηση είναι no it was not me, τότε τι γίνεται:

α. η Google μπλοκάρει συνεχώς τη συγκεκριμένη συσκευή ή

β. σε αναγκάζει να αλλάξεις κωδικό και πρέπει να βάλεις τον νέο κωδικό και πάλι σε μια-μια όλες τις συσκευές σου και τα apps σου π.χ. third app mails?

Αν εχεις σοβαρο κωδικο δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα απολύτως, Άστον εκει να χτυπιέται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/8/2022 στις 6:30 ΜΜ, random_dude είπε

Έχεις ενεργοποιήσει το 2FA;

Στις 22/8/2022 στις 5:38 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Αν εχεις σοβαρο κωδικο δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα απολύτως, Άστον εκει να χτυπιέται.

Στις 22/8/2022 στις 5:38 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Ο κωδικός είναι εξαιρετικά δυνατός.

Στις 22/8/2022 στις 6:30 ΜΜ, random_dude είπε

Έχεις ενεργοποιήσει το 2FA;

Όχι.

Παντως για την ώρα, δε μου έχει έρθει δεύτερη ειδοποίηση από την Google.

Επεξ/σία από johnyb98
Δημοσ.
Στις 22/8/2022 στις 1:52 ΜΜ, johnyb98 είπε

36 λεπτά πριν, johnyb98 είπε

Ο κωδικός είναι εξαιρετικά δυνατός.

Όχι.

Παντως για την ώρα, δε μου έχει έρθει δεύτερη ειδοποίηση από την Google.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις το Google Account σου σε κάποια κοινόχρηστη συσκευή?

Δημοσ.

Είδες το mail του αποστολέα; Όχι το όνομα που βάζει ο καθένας ότι θέλει, το mail. Ενδεχομένως να είναι κάποιο phishing mail να σε πετάξει σε μια σελίδα που μοιάζει με google και να ζητήσει να βάλεις κωδικούς. Χωρίς το 2FA μετά δεν θα έχεις google λογαριασμό. Οπότε προτείνω να το ενεργοποιήσεις όσο δύσκολο να είναι και to password.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...