giantzeron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν καμία βδομάδα λοιπόν έπεσα για νανι το βράδυ και προφανως κοιμήθηκα πάνω στον ώμο μου και ξύπνησα με έντονο πόνο. Το έχω ξαναπαθει βέβαια. Αυτή τη φορά όμως είναι διαφορετικά. Πρέπει να έχει πιάστει κάποιο νεύρο καθώς ο πόνος αντανακλαει και σε δικέφαλο αλλά μόνο σε φάση που κάθομαι κ στηρίζω αγκώνες στα γόνατα η σε φάση που σκύβω. Το παράδοξο είναι ότι ενώ είμαι μουσικός κιθαρίστας όταν παίζω όρθιος δε νιώθω κάτι ιδιαίτερο....γενικά είναι υποφερτό αλλά με έχει ανησυχήσει. Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Αθηνών και φυσικά θα επισκεφτώ ειδικό ιατρό όταν γυρίσω αν δεν έχει περάσει ως τότε. Σε αυτή τη φάση μου έδωσαν ένα μυοχαλαρωτικό χάπι και algofren αλλα δε βλέπω να αλλάζει κάτι. Στην επόμενη φάση θα δοκιμάσω κ το voltaren χάπι ( εννοείται όλα αυτά μετά από συμβουλή γιατρού τηλεφωνικά ) Έχετε μήπως παρόμοια εμπειρία; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από giantzeron
moure Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Αν πας να σηκώσεις το χέρι πάνω από το ύψος του ωμού γίνεται πιο έντονος ο πόνος?
unique798 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 παρε ενα μεσουλιντ... ξεκουρασε το, κανενα κρυο μπανιο , ασε λίγο το νερο να χτυπαει. Εγω ετσι εχω κανει σε παρομοιες καταστασεις! Σε 2-3 μερες φευγει ο πονος
dhmak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μαγνήσιο καθημερινά, για χαλάρωση μυών, έχω βρεί την υγειά μου. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από dhmak
giantzeron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, moure είπε Αν πας να σηκώσεις το χέρι πάνω από το ύψος του ωμού γίνεται πιο έντονος ο πόνος? Όχι. Μόνο στις φάσεις π ανέφερα. Είναι κάπως παραξενο
sphinxgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα 1-2 χρονια!!! Μέχρι που αποφάσισα για άσχετο λόγο να κοιμάμαι στη στάση του νεκρού και μου πέρασαν ολα!!! 1
giantzeron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, unique798 είπε παρε ενα μεσουλιντ... ξεκουρασε το, κανενα κρυο μπανιο , ασε λίγο το νερο να χτυπαει. Εγω ετσι εχω κανει σε παρομοιες καταστασεις! Σε 2-3 μερες φευγει ο πονος Καλύτερο από το voltaren αυτό; Διότι voltaren μου πρότεινε η γιατρός. 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα 1-2 χρονια!!! Μέχρι που αποφάσισα για άσχετο λόγο να κοιμάμαι στη στάση του νεκρού και μου πέρασαν ολα!!! Εννοείς πονουσες για δύο χρόνια ;
Uptheirons Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, giantzeron είπε Καλύτερο από το voltaren αυτό; Διότι voltaren μου πρότεινε η γιατρός. Το mesulid αν και σουπερ αποτελεσματικο ειναι "κακο" φαρμακο καθως εχει σοβαρες και οξειες παρενεργειες. Οι ορθοπαιδικοι το αποφευγουν καθως εχει κατηγορηθει για οξεια νεφρικη ανεπαρκεια και γαστροραγιες. Ο δικος μου ορθοπαιδικος το χαρακτηρισε ρωσικη ρουλετα. Παροτι οι ορθοπαιδικοι δεν το γραφουν πια καθως υπαρχουν πολλα πιο εξελιγμενα αντιφλεγμονωδη λογω της ομολογουμενως αμεσης αποτελεσματικοτητας οι ασθενεις το ζητουν και οι φαρμακοποιοι βεβαια το δινουν. Γενικα παντως αντιφλεγμονωδη καλο ειναι εφοσον σε δει γιατρος να παρεις αλλιως παρε κατι ελαφρυ οπως algofren.
Προτεινόμενες αναρτήσεις