Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πολυ μπλα μπλα για να μας πεις οτι δεν ξερεις που εξυπηρετουν τα hz. 

Προφανως μειωνεται και το input lag, κατι που οι gamers το θελουν

https://www.displayninja.com/input-lag-vs-response-time/#:~:text=The higher the refresh rate,can react to it sooner.

με τα 36754488 hz  μειώνεται και το input lag?? ok ,,, και εγω νόμιζα τα ms που ανάφερέ το εκάστοτε monitor

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, REDMAN-X είπε

Δυστηχως δεν το κατανουνε με οφθαλιματρο που μιλησα για αυτο το θεμα ειναι οπως αναφερεις .....Και τον ρωτησα  τοτε γιατι ολοι λεν οτι τα αντιλαμβανονται...και μου απαντησε .....και με εκαψε εκει.....κατα φαντασια το βλεπουν λογο εντυπωσιασμου παρασυρονται και το φανταζονται αρα ειναι καθαρα ψυχολογικο.....εγω απο 75 hz πηγα 144 και δεν ενιωσα αυτο που λεν ολοι αντε 30 τοισ 100 ποιο καλα αλλα μεχρι εκει!!Ολο τεχνασματα για να αδειζουν οι τεσπες πολυ απλα και εμεις σαν κουτοι ακολουθαμε!!Κατι μου θυμιζει αυτο(πολιτικα)αχαχαχα

Άλλαξε οφθαλμίατρο χτες. Ο τύπος είναι άσχετος. 

Δέχομαι blind test μεταξύ 60 και 144 με έπαθλο 5000€ αν κερδίσω, σε πληρώνω αν χάσω. Βάλε και τον οφθαλμίατρο σου στο παιχνίδι αν θες, να δούμε αν τις πιστεύει τις αρλούμπες που σου αραδιάζει.  Δημόσια το δηλώνω κιόλας, αν δέχτεις έρχομαι σε μέρος που θα μου υποδείξεις εσύ και ο "οφθαλμίατρος" σου με κρυμένες τις οθόνες. Αν δεν βρώ ποιά είναι ποιά σου δίνω ζεστό κασέρι. 

46 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Τι περιμένεις να σου πει επαγγελματίας σφυρίχτρας ;;  θέλω να πω.. Γκειμερ;  από ποτέ οι γκειμερ ξέρουν από τεχνολογία;  ίσως ξέρουν μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά.  Οι υψηλοί ρυθμοί είναι αυτό που είναι. Εμπορική αναβάθμιση.  Τέλεια και παύλα 

Απάντησα σε αυτό.  Αλλά μην το λες. Δεν είσαι επαγγελματίας σφυρίχτρας ( γκειμερζ)  δεν ξέρει..  Εδώ τους πουλάνε μικρόφωνα στα 10 κιλό Χερτζ... 

Κάποιος νιώθει ιντελ στην περιοχή  LG.  Ωπα.. Τσιμπισαμε τα ρολόγια τσάμπα αναβάθμιση του κωλου.  Στον Θεό οι τιμές. Τρέχτε αθώα μικρά χνουδωτά ζωάκια...  

480 μόνο;  ωρε φίλε οι νουμπαδες ακόμα με αρχαία μόνιτορχ παίζουν.  Βαλε ρε μαν 1300 Χερτζ κάθετα και 1300 Χερτζ παράλληλα σαρωση.  Με επί 3 gbrx να δεις διαφορά.  ( ευελπιστώ να καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύω)  

Εγώ ως γκέιμερ δέχομαι να υποστηρίξω την άποψη μου έμπραγκτα. Με ζεστό κασέρι. Εσύ δέχεσαι ή μόνο σε ένα φόρουμ εκφράζεις προσβολές; Αν δέχεσαι, δες το ποστ από πάνω, 5000€ για blind test, αν κερδίσω μου τα δίνεις, αν χάσω στα δίνω. Put your money where your mouth is

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sharke είπε

με τα 36754488 hz  μειώνεται και το input lag?? ok ,,, και εγω νόμιζα τα ms που ανάφερέ το εκάστοτε monitor

16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πολυ μπλα μπλα για να μας πεις οτι δεν ξερεις που εξυπηρετουν τα hz. 

Προφανως μειωνεται και το input lag, κατι που οι gamers το θελουν

https://www.displayninja.com/input-lag-vs-response-time/#:~:text=The higher the refresh rate,can react to it sooner.

Απο την ωρα που δεν υποστηριζουν 4κ, δεν εχει νοημα και η θυρα με παραπανω bandwidth 

αλλα 2022 και κατω απο 4κ monitor και χωρις HDMI 2.1 800ε++ εν αναμονή rtx 40xx ειναι παντελος άχρηστο

Επεξ/σία από sharke
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sharke είπε

2 λεπτά πριν, sharke είπε

αλλα 2022 και κατω απο 4κ monitor και χωρις HDMI 2.1 εν αναμονή rtx 40xx ειναι παντελος άχρηστο

Απο την ωρα που δεν εχει 4κ, ειναι αχρηστο το hdmi 2.1. Οι κονσολες θα τρεξουν στα 1440p ετσι και αλλιως.

image.png.ee2456193f0b0d4868f867f599d6bf32.png

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, sharke said:

αλλα 2022 και κατω απο 4κ monitor και χωρις HDMI 2.1 800ε++ εν αναμονή rtx 40xx ειναι παντελος άχρηστο

Πιθανότατα RTX 4000 και RX7000 θα έχουν και DP 2.0, οπότε και πάλι θα επιλέγουν DP για οθόνες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Πιθανότατα RTX 4000 και RX7000 θα έχουν και DP 2.0, οπότε και πάλι θα επιλέγουν DP για οθόνες.

συμφωνω , αλλά οχι την συγγεγραμμένη με 1,4 dp

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, sharke said:

συμφωνω , αλλά οχι την συγγεγραμμένη με 1,4 dp

Ναι αλλά και πάλι θα την βάζουν μόνο σε όσες την χρειάζονται.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Herald είπε

Άλλαξε οφθαλμίατρο χτες. Ο τύπος είναι άσχετος. 

Δέχομαι blind test μεταξύ 60 και 144 με έπαθλο 5000€ αν κερδίσω, σε πληρώνω αν χάσω. Βάλε και τον οφθαλμίατρο σου στο παιχνίδι αν θες, να δούμε αν τις πιστεύει τις αρλούμπες που σου αραδιάζει.  Δημόσια το δηλώνω κιόλας, αν δέχτεις έρχομαι σε μέρος που θα μου υποδείξεις εσύ και ο "οφθαλμίατρος" σου με κρυμένες τις οθόνες. Αν δεν βρώ ποιά είναι ποιά σου δίνω ζεστό κασέρι. 

Εγώ ως γκέιμερ δέχομαι να υποστηρίξω την άποψη μου έμπραγκτα. Με ζεστό κασέρι. Εσύ δέχεσαι ή μόνο σε ένα φόρουμ εκφράζεις προσβολές; Αν δέχεσαι, δες το ποστ από πάνω, 5000€ για blind test, αν κερδίσω μου τα δίνεις, αν χάσω στα δίνω. Put your money where your mouth is

Στα ελληνικά. Ναύπλιο. Ηρακλέους 14ψ. Ηλεκτρονική τέχνη. ( τεχνική υποστήριξη - επισκευές)  ότι ώρα θες από τις 8.30 μέχρι τις 9 το βράδυ.  Να δούμε που θα βάλει ο καθένας το στόμα του.  

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την ωρα που δεν εχει 4κ, ειναι αχρηστο το hdmi 2.1. Οι κονσολες θα τρεξουν στα 1440p ετσι και αλλιως.

image.png.ee2456193f0b0d4868f867f599d6bf32.png

αν ειναι να  παίζουμε με 720p για να εχουνε ευκολία να κατασκευαζούν 1500 hz monitor η κατασκευαστες και 1500 fps και να λεμε super duper.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Στα ελληνικά. Ναύπλιο. Ηρακλέους 14ψ. Ηλεκτρονική τέχνη. ( τεχνική υποστήριξη - επισκευές)  ότι ώρα θες από τις 8.30 μέχρι τις 9 το βράδυ.  Να δούμε που θα βάλει ο καθένας το στόμα του.  

Tα λεφτά θα μου τα δώσεις ή τζάμπα θα έρθω; Ας μπεί το Ινσόμνια μπροστά να δώσει ένα λογαριασμό να καταθέσιε ο καθένας μας από 5000€ και όποιος κερδίζει πέρνα τα χρήματα. Εγώ μέσα

@Thresh Μπορείς να το κανονίσεις; ;) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, makoylino είπε

Δεν κάνεις κανένα λάθος

Μονο αν παίζεις παιχνίδια παλιά όπως το cs για να πιάνεις τόσα fps

Η απλά αν θέλεις να δώσεις χρήματα τα δίνεις 

Τωρα αν είσαι σε επαγγελματική ομάδα για τουρνουά χιλιάδων ευρώ 

Μπορει και μα είσαι 

165 hz είναι μια χαρά 

*η καλύτερη οθόνη που εχω είναι η *τηλεόραση* lg  oled 48 με hdmi 2.1 4k hdr.

Κάπου υπάρχει και ο νόμος της φθίνουσας απόδοσης. Δηλαδή από 60 στα 120ΗΖ δεν αποκλείεται να βλέπεις μεγαλύτερη διαφορά από τα 120 στα 240...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panathatube είπε

Κάπου υπάρχει και ο νόμος της φθίνουσας απόδοσης. Δηλαδή από 60 στα 120ΗΖ δεν αποκλείεται να βλέπεις μεγαλύτερη διαφορά από τα 120 στα 240...

Δεν σε κατάλαβα 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, sharke είπε

αν ειναι να  παίζουμε με 720p για να εχουνε ευκολία να κατασκευαζούν 1500 hz monitor η κατασκευαστες και 1500 fps και να λεμε super duper.

Με το συμπάθειο, έχεις 1080p 49" monitor, και μιλάς για 720p? :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Herald είπε

Με το συμπάθειο, έχεις 1080p 49" monitor, και μιλάς για 720p? :P 

με συμπάθιο εχω +2 monitor 4k 32' 60hz + 85' 4k 120hz

Επεξ/σία από sharke

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...